Temmuz Anneleri Buraya....

Mutlu Yılar Dilerim Corumlucum:asigim: Canım Benim Kızın Oglun Ve Kocişinle Nice Mutlu Huzurlu Saglık Dolu Yıllar Dilerim Şeniz
Dogum Günü Kutlu Olsuna.s.

senace maşallahhh kuzuna çok tatlı olmuş..büyümüş genç kız oluyor haberin olsun..artık kapını aşındıırlar kızını istemek için..

eee annesine çekmiş şekerim, baksana güzelliğe. senace ne düşünüyon kıs, seni nasıl evlendirdiler :roflol:
gerçi benim eşimde kızlarım için aynı şeyi söylüyo, ben bunları veremem elin oğluna diye, bende sen beni nasıl aldın ya dedim :dilcikar: , hemde taa uzaklardan :roflol: :roflol:
her ne kadar böyle desemde bende veremem sanırım yaf kafamçokkarıştı

kıslar cadının bugün doğumgünümüymüş delikafadulden
çorumlucadı yeni yaşın hayırlı olsun canım
nice yaşlara inşallah sevdiklerinle beraber a.s.

kızlar, akşam kızımla tiyatroya gittik, bebişimide görümceme bıraktım.ilk kez bu kadar uzun süreli bırakıp gidiyorum. çıkarken emdi öyle bıraktım. uykusuda gelmişti, 3 saattir uyumuyordu, uyur nasıl olsa dedik. biz gidince az bi kestirmiş uyanmış, tiyatro bitmeden telefon geldi. durmuyo gelin diye :1no2:
kızımda ille tiyatro bitişinde kulise gitmek istiyor,kendiside tiyatro kulübünde olunca merak ediyor tabi haklı olarak, napıcamı şaşırdım, eşimi aradım tiyatroya gel diye onlarda teftişteler o yüzden çıkamadı ama yapacak tek şey vardı kalkıp geldik, kızım ağlıyor ben kulise gidicektim,hep şunun(ki şu kardeşi oluyo :roflol: )yüzünden geldik diyor.
sonra eşim geldide kızımı tekrar götürdü,oyun bitmiş ama tiyatrocularla tanışmış, Ercüment Balakoğlu'yla tanışmış, o buna bir cd hediye etmiş, bir demette çiçek vermiş, öylece gönlü oldu küçük hanımın.
ama 2 saat zor bıraktık bebişi, ben bu gidişle nasıl işe başlııcammm senağlama

bizde eşimle sinemaya gittik yüregim agzımda telefon çalacak diye bekledim allahtan aramadılar da güzelce izledik annem kucagında gezdirmiş uyutmuş ben gelince nasıl emdi çok acıkmış kuzum:asigim:

sagolun kizlar cok tsk ettim, pasta alip esimle yavrumlarimla kutlucaktik ama heryer kapali bugun burda hz isa dogum gunu oldugu icin yani Noel
onun cin heryer kapali, benim kocis de asta bulmaya gitti nerden bulcaksa bakalim:)))

aynı dert bendede var saçımı boyatmak için anneme bıraktım annemin binasının girişinde oldugu halde durmamış uyumamış nasıl işe başlıycam bilmm ama ben 1yaşından sonra başlıycam

Doğum günün kutlu olsun corumlu ailenle birlikte nice mutlu sağlıklı huzur dolu seneler geçirmen dileğiyle.iyiki doğdun iyiki varsın.a.s.

corumlu canım. yavrularınla uzun ve hayırlı omurler dılıyorum opuldun...

doğum günün kutlu olsun çorumlucum nice senelere...

doğum günün kutlu olsun perihancım sevdiklerınle bırlikte nice senlere arkadaşımmm

ÇORUMLU DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.
SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE GÖNLÜNCE BİR YAŞAM SENİN OLSUN ARKADAŞIM
2. ÖZEL MESAJIMI ALDINMI DÜN AKŞAM ?

i

senacecim senaya yaptığın resimlerin adresini bana yollarmısın cnm zahmet olmazsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…