Temmuz Anneleri Buraya....

benimkide uyuyor anacımm...benimki kalkar gece emmeye bir ikikez..öle deliksiz uyumaz benimki sanahta erken kalkarr..6 -7 gibi 1 saat seviliyoruzz..sonra beraber uyuyoruz 10 gibi kalkarız..rutine bağladıkk..

inanmıyorum 8 de yatıp sabaha kadar mı :1shok: maşallah biz uyku yönünden berbatızda:1no2::1no2:

ayyy kiskandim valla rose ve tekno cum sizi ...nerde sabaha kadar uyumak ve 1-2 kez uyanmasi...masallah...tuuuhh tuuhhh nazar degmesin....

canım teşekkür ederim hergün yapıcam inş.

kızlar ben bu hareketleri yapmaya başladım şimdilik biraz yoruyo ama etkili olucak galiba. tavsiye ederimm... gitsin artık şu kilolar!!!

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...ak-ile-harika-bir-vucunuz-olabilir-video.html

tşk canım, cidden bu harekler göbekleri eritmek için birebir ama sonlara doğru zorlaşıyor yaf. birde ben unuturumki. delikafadulden evde bi ara başlamıştım sabah akşam yapıyodum birinci gün yaptım, ikinci gün yaptım üçüncü güne gelince unuttum ve kaldı öylece :mymeka:

kızlar kaç kilo ile doguma gittiniz ve şuan kaç kilosunuz ben 48 kilo ile hamile kaldım ki o zaman çok zayıflamıştım iş dolayısıyla ama ideal kilom 52 idi 77 ile doguma gittim 57idim bayramda

az önce eşimi gönderip hareketleri yaptım.. bugünüde atlattım. inşallah devam ederim.. bütün çıtırlara taş çıkarıcam ahada buraya yazıyorum. resmimide buraya koyucam:)) dün birileri beni acayipp gıcık etti çünki.. hırs yaptım... offf sabah sabah delirdim galiba neyse ben tekrar yatimm bare.... GÜNAYDIN hepinize bu arada...

az önce eşimi gönderip hareketleri yaptım.. bugünüde atlattım. inşallah devam ederim.. bütün çıtırlara taş çıkarıcam ahada buraya yazıyorum. resmimide buraya koyucam:)) dün birileri beni acayipp gıcık etti çünki.. hırs yaptım... offf sabah sabah delirdim galiba neyse ben tekrar yatimm bare.... GÜNAYDIN hepinize bu arada...

seni canı gönülden destekliyorum ve takipçinin bakalım ne kadar zamanda bu işi halledeceksin sevgilerr....başaracağına eminim bu arada..a.s.

bu gün bende yaptım bakalım selelitlerden kurtulşcaz mı?
hiç sanmam onlar benim kaderim

başladınızmı kızlar haraketlere valla ben yapmıyorum yapamıyorum çok yorgunum beni iki üç çocugu olanlar anlar gece kızla oturuyoruz sabahta oglanla uykusuzluktan göz altlarım morardı

başladınızmı kızlar haraketlere valla ben yapmıyorum yapamıyorum çok yorgunum beni iki üç çocugu olanlar anlar gece kızla oturuyoruz sabahta oglanla uykusuzluktan göz altlarım morardı

sen sporun alasını yapıyosun aslındaa

kızlar yaa kızkende göbek sıfırdı popo vardı şimdi yine aynısı oldu yaa yok mu bu diyette felan popo basen eritecek şeylerr

X