Temmuz Anneleri Buraya....

döbe döbe.. amma kilolarina takintilisiniz..
anne baba zayif kücük minyon tipliyse bebeginizin uzun ve kilolu olmasini beklemeniz olmaz.

takmayin böyle seyleri yha.. cocugunuz huzurluysa .. sagligi yerindeyse daha ne istiyorsunuz.
zayif olmak hasta olmak demek degilki ..!!!

kanaycim mamalarin üzerinde yaziyor zaten kac ayliktan itibaren diye. mama kutusunun üzerinde yazanlari okursan bebegine en uygun mamayi bulabilirsin canim.

canım ben minyon degilim bi kere :dilcikar::dilcikar:

canım dur beni bekle bende yanına geliyorum birlikte intihar edelim :)
en zayıf benim yavru sanırım.ptesi gitcez doktora 6aylık kontrol.7yi ya geçmiştir yada geçmemiştir...ama sağlığı yerinde maşallah.eskisi gibi takmıyorum ben.anasına çekmiş yavrum.bende zayıfım...
KANAYCIM mama 2 numara alacaksın.(4-8 ay arası kullanılıyor)

gel bacım gela.s..yok kız bende artık takmıyorum çünkü saglıgı yerinde:nazar::nazar:

arzuuuuuuuu:mymeka::kızgın:çıtı pıtı kızıma sen ne diyonn....sen benimkine veya başkasına bakma benimkiler tombik çünkü anne tombik baba tombbikk...boylarda uzun..baba 185 anne 172 hem top gibiler hep beraber yuvarlanıyoz yürümek yerinee..ben ne dedim sana benim kızım çok isterdim çıtı pıtı olsunn..ama şimdiden kemikleri çok iri...ilerdede annesi gibi kapı gibi olurr...zayıflasada kemiklerden farkedilmiyorr..bence çok güzl bir kız olcak mankenler gibiii

allah seni ne diyim:roflol:ama senin kızın fıstık olcak valla bana gönderdigin fotoda çok güzeldi:asigim::asigim:

güzelliğien güzel..dünya güzeli..onu herkesler sölüyorda..iri kemikli olcak..şölee çıtı pıtı istesede olamayacak...biliyom..kendimdenn..

döbe döbe.. amma kilolarina takintilisiniz..
anne baba zayif kücük minyon tipliyse bebeginizin uzun ve kilolu olmasini beklemeniz olmaz.

takmayin böyle seyleri yha.. cocugunuz huzurluysa .. sagligi yerindeyse daha ne istiyorsunuz.
zayif olmak hasta olmak demek degilki ..!!!

kanaycim mamalarin üzerinde yaziyor zaten kac ayliktan itibaren diye. mama kutusunun üzerinde yazanlari okursan bebegine en uygun mamayi bulabilirsin canim.

canım benım boy 173 kılo 70 babamızında boyu 180 kılo 85 valla bız pek mınyon sayılmayız ama kızımız cıtır olacak galıba.delikafadulden

bence bu kılo meselesınde cevre cok etkılı.bazı kendını bılmezler bebek gorunce hemen kıyas yapıyorlar.fılancanın cocugu da 6 aylıktı ama daha toplu daha buyuktu falan fılan.benım kafaya takmamdakı etken de hem bunlar hem kayınvalıdem.ben normal dogum ıstıyordum dr.um bebegın bası buyuk oldugu ıcın sezeryan onerdı ben de sezeryanla dogum yaptım.ah yapmaz olaydım.kayınvalıdem hergun kı bızde 1 ay kaldı en az 3 kez bu bebek cok kucuk cok zayıf sezeryana ne gerek vardı deyıp durdu.kızım da 3400 dogdu.ve her gelene de bunu soyledı.dusundukce o gunlerı cok ofkelenıyorum.1 veya 2 haftaya kadar gelecekler yıne bızde kalırlar bı sure.bebegı gorup zayıf dıyecek yıne ben de bu sefer patlayacagım hıc hos olmayacak.o zamanlar sızlerı tanımıyordum.en azından anlatır rahatlardım...bazan da tum bunlara cok da tınnnnnnnnn dıyorum.kı oylede demek gereklı:hooray:

bence bu kılo meselesınde cevre cok etkılı.bazı kendını bılmezler bebek gorunce hemen kıyas yapıyorlar.fılancanın cocugu da 6 aylıktı ama daha toplu daha buyuktu falan fılan.benım kafaya takmamdakı etken de hem bunlar hem kayınvalıdem.ben normal dogum ıstıyordum dr.um bebegın bası buyuk oldugu ıcın sezeryan onerdı ben de sezeryanla dogum yaptım.ah yapmaz olaydım.kayınvalıdem hergun kı bızde 1 ay kaldı en az 3 kez bu bebek cok kucuk cok zayıf sezeryana ne gerek vardı deyıp durdu.kızım da 3400 dogdu.ve her gelene de bunu soyledı.dusundukce o gunlerı cok ofkelenıyorum.1 veya 2 haftaya kadar gelecekler yıne bızde kalırlar bı sure.bebegı gorup zayıf dıyecek yıne ben de bu sefer patlayacagım hıc hos olmayacak.o zamanlar sızlerı tanımıyordum.en azından anlatır rahatlardım...bazan da tum bunlara cok da tınnnnnnnnn dıyorum.kı oylede demek gereklı:hooray:

benim oğlumunda başı büyüktü ama normal istediğim için dr müdahale etmedi ve normal doğdu, seninkinden 200gr eksiği vardı. şimdi boyu kilosu orantılı gidiyor, şükür. ama ben çocuğun kilosunun doğum şekli ile bağlantılı olduğunu hiç sanmıyorum. arkadaşım da sezeryanla doğum yaptı, kızına hem süt yaradı hem de boyu birazcık kısa idi, doktoru obez dedi.. ayerba da normal yapmış ama zayıf olduğunu söylüyor. kayınvaliden bu konuda umarım ikna olur. ayrıca çocuğun sağlığı kilosu ile orantılıdır diye bişey de yok! sağlığı keyfi yerinde ise, gerekli şekilde beslenip bakımı yapılıyorsa, ki eminim öyledir, düşünecek fazla da bişey yok heralde. içini rahat tut ve kulaklarını tıka!! ne derlerse desinler. bazan ikna etmeye çalışmak da insanı yoruyor!! için rahat olsun yeter!

aman takmayin sekerler vallaha bu ay sadece 300 gram almis ben nedem o zaman sac as yolam mi ?
yooooo sagligi yerinde iyi de emmiyor Masallah, keyfi de yerinde oh ne ala daha ne olsun
en zayifiniz benim kiz daha ne diyem

ewet kilo konusunda çevrenin çok etkisi oluyor herkes bişi söleyince insanın canı sıkılıyor ama takmamak gerek tabikide doktorun kilosu ii diosa başkası ile kıyaslamak doğru deil tabiki herkesin yapısı farklı sonuçta sağlıklı olsunlar öncekikle...

kızlar ya benim bebiş ay başında 8.20 kilo 67 cantim boyu vardı hımmmm aam doktor iyi dedi sizinkiler de durum nedir

bu arada normal yaptım alakası varmıki dogumla 3750 dogdu

3 410 da benimki doğmuştu canım doğum kilosuda önemli tabi..biizimkide dün itibariyle 68cn 8700 kg sağlık ocağından abartılı gibi veya normal diye bişey demediler..bişey bildikleride yok..

kılzar vallahı alemsınız yahu saglıklı olmaları onemlı demekkı sızın bebekler hareketlı ve yakıyorlar ole kafanıza takmayın huzurlu saglıklı olmaları onemlı olan

ya napıyım herşeyi takıyorum paranoyak olcam bi sıksa kendini ay neden kafasımı yamuk düştü zaten kıyamet koptu evde ne yapçam bilmiyorum ay takmasam da sonra bişi çıkar ilgilenmedim die üzülürüm

zaten bu doktorlardan nefret ettim ya insanın içine kurt düşüryolar sanki bilmiyolarmış gibi
muayene ediyo dioki kalça ultasonu çektir bişimi var diorum getir bakçaz dio bende ölüyom sonra ama çektirmedim bişi olsa anlardım zaten saglık ocagındakiler dedi eşitsizlik olur

zaten bişide sölemi,yolar tartıp boy ölçüp gönderiyolar sinir oluyorum ya geçende bi tanesi kapıdan girdik çabuk soy çocugu dedi:eek:klava:

eşim de bi kızdı delimi ne doguma gircekmiş salak yaaaa uff en sonunda bi doktor buldum oda tesadüf aile doktoru imiş artık ona gitçem sadece çok iyi herşeyi sölüyooo

geçen üçüncü çocuk doktoruna gittim oda çocugumu buronşit ettiii
dedim hasta öksürüyo bronsit olmasın önlem alalım yok dedi olcak öle ilaç vercem dedi yavrum nefes zor alıyodu emmi,yodu şeytan dedi git yol saçını başını:eek:klava::mymeka:

Doğum kilosu çok önemli.benimki 2690 gram doğdu şimdi 7100 flan ama eğer 3500 gibi doğsaydı şimdi tahminim 8000 gram olurdu.ama olsun sağlıklıya eli ayağı düz aklı bütün ya benim için önemli olan o zamanla toparlarlar kendilerini.hem çok kilo alıp ne yapacaklar sumocumu olacaklar :)))

yavrummmim6.jpg

senace maşallahhh kuzuna çok tatlı olmuş..büyümüş genç kız oluyor haberin olsun..artık kapını aşındıırlar kızını istemek için..

senace maşallahhh kuzuna çok tatlı olmuş..büyümüş genç kız oluyor haberin olsun..artık kapını aşındıırlar kızını istemek için..

VALLA GÜZELLEŞİYOR KUZUM, BENDE KARA KARA DÜŞÜNÜYORUM ŞiMDİDEN.
BEN BU KIZI NASIL EVLENDİRECEĞİM DİYE...

maşallah sanece çok tatlı allahım nazarlardan korusun ..sen kızını vernme ben oğlumu sıze verırım olmamı???????

X