Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar yaa kızkende göbek sıfırdı popo vardı şimdi yine aynısı oldu yaa yok mu bu diyette felan popo basen eritecek şeylerr

bisiklet hareketi basenler için canım, yattığın yerdende yapabilirsin. amma tembelim haa, yattığım yerden zayıflatıcam milletide :roflol: :roflol:

nerde bu temmuz anneleri :dilcikar:
kızlar unuttunuz topiğimizi, herkes hareketleri görünce göbek eritmeyemi gitti nedir :roflol:

nerde bu temmuz anneleri :dilcikar:
kızlar unuttunuz topiğimizi, herkes hareketleri görünce göbek eritmeyemi gitti nedir :roflol:

dediğin benim için geçerli çünki kalkar kalkmaz hemen bakardım foruma ama şimdi hareketleri yapıyorum sonra evi toparla filan derken kız uyanıyo... bizimki sağlam topik arada dağılsakta yine toparlanırız biz:icecream:

CANIM yukarda seçeneklerde abone ol varr..oradan abone olursan her zman aramana gerek kalmaz..taşımışlar işte ne biliim..ben hiç farketmedim abone olduğum için.kontrol paneline basıyorum hemen görüyorumm..arzu ela sölemişti abanda taşındığını..farkedemedim..oyüzden demek herkeslerr yok ortada kimse bulamıyorr:)))

abone ol nerde canım, öyle bişeyden hiç haberim yok, bende sayfa sayfa konu arıyorum ne bilim.

tamam şekerim buldum, çok teşekkür ederim. büyük kolaylık valla. a.s.

sayfanın üstünde SEÇENKLER var canım aran biraz...onun içinde abone ol var konuya abone ol..abone ol istediğin her konuyaa..siteye girdiğinde kontrol panelini tıkla her konuyu yeni mesaj yazılan konular çıkıyor karşına.....

birde bir püf noktası daha...konuyu açtında sen enson baktığım mesaj hangisiydi diye aramana da gerek yok baş kımında küçük ok işareti gibi bişey var ona sağ tıklayıp yeni pencerede aç diyince senin okuduğun son mesaja gider sonra devam edersin..yada okun üstüne bas okumadığın en son mesaja gider..sevgiler...

seni canı gönülden destekliyorum ve takipçinin bakalım ne kadar zamanda bu işi halledeceksin sevgilerr....başaracağına eminim bu arada..a.s.

teşekkür ederim canım. biraz süzüldüm sanki:) hareketlerin yanında yediklerimede dikkat ediyorum. ekmeği çok azalttım. çok kararlıyım eski kıyafetlerime giricem.

tebrikler canımm...kendini yıpratmadannn..sakin sakinn devam et...hala destekçinimm.:))) süzülmeden ver kiloları:))

herkesin yenı yılı kutlu mutlu saglıklı hzurlu ve bebıslerıyle ve svdıklerıyle gecırmesı dılegı ıle

yeni yıulınız kutlu olsun kızlarr nice mutlu senelere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…