döbe döbe.. amma kilolarina takintilisiniz..
anne baba zayif kücük minyon tipliyse bebeginizin uzun ve kilolu olmasini beklemeniz olmaz.
takmayin böyle seyleri yha.. cocugunuz huzurluysa .. sagligi yerindeyse daha ne istiyorsunuz.
zayif olmak hasta olmak demek degilki ..!!!
kanaycim mamalarin üzerinde yaziyor zaten kac ayliktan itibaren diye. mama kutusunun üzerinde yazanlari okursan bebegine en uygun mamayi bulabilirsin canim.
canım dur beni bekle bende yanına geliyorum birlikte intihar edelim :)
en zayıf benim yavru sanırım.ptesi gitcez doktora 6aylık kontrol.7yi ya geçmiştir yada geçmemiştir...ama sağlığı yerinde maşallah.eskisi gibi takmıyorum ben.anasına çekmiş yavrum.bende zayıfım...
KANAYCIM mama 2 numara alacaksın.(4-8 ay arası kullanılıyor)
arzuuuuuuuu:mymeka:çıtı pıtı kızıma sen ne diyonn....sen benimkine veya başkasına bakma benimkiler tombik çünkü anne tombik baba tombbikk...boylarda uzun..baba 185 anne 172 hem top gibiler hep beraber yuvarlanıyoz yürümek yerinee..ben ne dedim sana benim kızım çok isterdim çıtı pıtı olsunn..ama şimdiden kemikleri çok iri...ilerdede annesi gibi kapı gibi olurr...zayıflasada kemiklerden farkedilmiyorr..bence çok güzl bir kız olcak mankenler gibiii
döbe döbe.. amma kilolarina takintilisiniz..
anne baba zayif kücük minyon tipliyse bebeginizin uzun ve kilolu olmasini beklemeniz olmaz.
takmayin böyle seyleri yha.. cocugunuz huzurluysa .. sagligi yerindeyse daha ne istiyorsunuz.
zayif olmak hasta olmak demek degilki ..!!!
kanaycim mamalarin üzerinde yaziyor zaten kac ayliktan itibaren diye. mama kutusunun üzerinde yazanlari okursan bebegine en uygun mamayi bulabilirsin canim.
bence bu kılo meselesınde cevre cok etkılı.bazı kendını bılmezler bebek gorunce hemen kıyas yapıyorlar.fılancanın cocugu da 6 aylıktı ama daha toplu daha buyuktu falan fılan.benım kafaya takmamdakı etken de hem bunlar hem kayınvalıdem.ben normal dogum ıstıyordum dr.um bebegın bası buyuk oldugu ıcın sezeryan onerdı ben de sezeryanla dogum yaptım.ah yapmaz olaydım.kayınvalıdem hergun kı bızde 1 ay kaldı en az 3 kez bu bebek cok kucuk cok zayıf sezeryana ne gerek vardı deyıp durdu.kızım da 3400 dogdu.ve her gelene de bunu soyledı.dusundukce o gunlerı cok ofkelenıyorum.1 veya 2 haftaya kadar gelecekler yıne bızde kalırlar bı sure.bebegı gorup zayıf dıyecek yıne ben de bu sefer patlayacagım hıc hos olmayacak.o zamanlar sızlerı tanımıyordum.en azından anlatır rahatlardım...bazan da tum bunlara cok da tınnnnnnnnn dıyorum.kı oylede demek gereklı:hooray:
senace maşallahhh kuzuna çok tatlı olmuş..büyümüş genç kız oluyor haberin olsun..artık kapını aşındıırlar kızını istemek için..