Temmuz Anneleri Buraya....

ya valla bu topicin başlığında doğuracak temuz anaları dıye bişi yazmıyor ama..nedense kovdullar bizi gıdek barı doğuranların olduğu yerde kendımıze bır konu açak böyle olmaz buuu yaaaaaaaa

cnm nereye gideceksek anlaşalım burdan bir topik açıp duyuralım bence ..

ben çok alıştım walla, nete girince direk buraya geliyorum.. 1 senedir bu böyle

ner taşındı acaba bulamadım benn...valla nasıl oolacak ben sızı göremeyınce canım sıkılıyırrrrrrrrrrr

kızlar alemsiniz yaa...abone olun ne arıyonuzz kontrol panelini açınca hemen karşınıza çıkıyorr..siz mesaj yazınca bend ehemen görünüyor hemen açıyorumm..aramıyorum bilee..

ben tümden kovulduk sandım .. gerçi gebelik alt forumundayız ama buraya çok alıştık ayrılamıyoz :)) biraz 2009 temmuz annelerine haksızlık oluyor aslında doğrusu .. olmazsa gidelim ama birbirimizi kaybetmeyelim .. mucxxxx...

kızlar alemsiniz yaa...abone olun ne arıyonuzz kontrol panelini açınca hemen karşınıza çıkıyorr..siz mesaj yazınca bend ehemen görünüyor hemen açıyorumm..aramıyorum bilee..

delikafadulden nere abone olacaz yavvvvvv ben neden anlamıyorum bu iştenn-tatlicadiarzu-

görünmez oldum ben hee..kimse duymuyor benii....bu mesajları okuduğunuz sayfada en üstte sayfa sayılarını gördüğünğüz yerde linkback şeçenekler vs vs varr....

seçenekleri tıklayın bu konuya abone ol diyin...sonra onaylayınn..her mesaj yazıldığında artık kontrol panalinde görürsünz....her girdiğinizdede kontrol panalinizi açın zaten aramanıza gerek yok ..orda sizi beklerrr...

şekrım sçeneklerı tıklayınca abone ol yazan yer çıkıyır sonra oraya tıklaıyınca sayfa açılıyor abonelılklere ekle de oluyor sonraaa

yıldız koydum şekildeki görüldüğü üzere...sonra seçenekler ısmına geliyorsunuz mesajlarımızı yani şimdi yazdığımı okurken olan sayfa üzerinde olan seçeneklere sonra seçeneklerden abone ol saçiyorsunuz...daha saonra onylıyorsunuz..bu her konu ve topik için geçerli...sonrada siteye girdiğinizdxe kontrol paneli veya kullanıcı paneli tıkladımı hop karşınızda..sevgiler

Canım ben temmuz anneleri genel başlığı altında klasör oluşturdum.ama yeni gelen mesajları görebilmek için sürekli kulanıcı paneline tıklamak zorundayım sendemi öyle yapıyorsun yoksa gelen mesajı annda görüyormusun.

sanırım aynı şeyy...konuya abone oldumm..kullanıcı paneli diyorum..orda yeni mesaj yazılmışsa tenmuz anneleri ve bebekleri veyaz hangi konuya yeni mesaj varsa konu görülüyorr..bende son mesaja okuna basıyomm
a.ılıyorr..onuda resimde gösteremm durr..

merhaba bende temmuz 2007 annesiyim

peki hangi sayfada kaldiginizi nasil takip ediyorsunuz, son yazılan mesajlardan mı yoksa baska yontem warmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…