Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senace maşallahhh kuzuna çok tatlı olmuş..büyümüş genç kız oluyor haberin olsun..artık kapını aşındıırlar kızını istemek için..
kızlar, akşam kızımla tiyatroya gittik, bebişimide görümceme bıraktım.ilk kez bu kadar uzun süreli bırakıp gidiyorum. çıkarken emdi öyle bıraktım. Uykusuda gelmişti, 3 saattir uyumuyordu, uyur nasıl olsa dedik. Biz gidince az bi kestirmiş uyanmış, tiyatro bitmeden telefon geldi. Durmuyo gelin diye :1no2:
Kızımda ille tiyatro bitişinde kulise gitmek istiyor,kendiside tiyatro kulübünde olunca merak ediyor tabi haklı olarak, napıcamı şaşırdım, eşimi aradım tiyatroya gel diye onlarda teftişteler o yüzden çıkamadı ama yapacak tek şey vardı kalkıp geldik, kızım ağlıyor ben kulise gidicektim,hep şunun(ki şu kardeşi oluyo :roflol: )yüzünden geldik diyor.
Sonra eşim geldide kızımı tekrar götürdü,oyun bitmiş ama tiyatrocularla tanışmış, ercüment balakoğlu'yla tanışmış, o buna bir cd hediye etmiş, bir demette çiçek vermiş, öylece gönlü oldu küçük hanımın.
Ama 2 saat zor bıraktık bebişi, ben bu gidişle nasıl işe başlııcammm senağlama