Temmuz Anneleri Buraya....

ben son yazılan mesajdanda takip ediyorum kaçırdığım bir şey olursa arada diğer sayfaları okuyup cevap yazıyorum.

jege hoş geldin canım...en son okuduğun mesajdan başlıyorr sayfa abone olduğunda yaww nwedekaldıydım demiyosun...abone olunca kullanıcı paneline basınca hemen abonelik konularınız çıkıyorr..

dikkatli bakarsanız sayfa başlarında koyu olanlar henüz son mesajları okumadıklarım küçük bir ok görünüyor ona sağ klik yapınca son sayfa açılıyor pardon son mesaj en son okumadığınız mesajdan sonra yeni mesajların hepsini okuya bilirsiniz..denerken daha iyi anlarsınız bende deneye deneye öğrenmiştim...

teknolog bu arada unutmadan sorayım aşı kampanyasından bahsetmiştin.buradaki sağlık ocaklarına aşı daha gelmemiş.gelmeden kapmanya nasıl biter birde kampanya olunca ne oluyor.zaten sağlık ocakları parasız değilmi.ben şu ana kadar hiç sağlık ocağına gitmedimde bilmiyorum.

canım biz pnomokok u özelde yaptırmıştık ilki..yeni doğan için aşı sağlık ocağına gelmişti bizimkiler onaylanmamıştı..biz sizi arayacağı dediler aramadılar..ben aradım 25 de gelcektik aramadınız diye gelin kanpanya bitiyor dediler.sanırım yeni doğan bebekler için geçerli olacak diğerlerini yapmayacaklar gidincede sormayı unuttum açıkcası...ücretsşz yaptırdık..

anladım canım çok sağol.bende ilkini özelde yaptırdım.pnomokok ve zehirli isal aşısını.yarın yine burdaki sağlık ocağını arıyayım bakalım ne diyecekler.peki sen zehirli isal aşısının ikinci dozunu özeldemi yaptırdın yine.çünkü onu sağlık ocakları yapmıyormuş sanırım.

rota virüs yaptırmadım benn..pnömokok devlet aşıları içine alındı..rota virüs özel henüzz..gerek görmedimm...çocukların ümmin sistemiyle oynamak iyi değil demişti dr..gerek görmedi..zaten bazı ishaller için engeldi...çoğu ishale faydası yok..genelde yanlış biliniyor..

Benim doktor siz bilirsiniz ama ilerde zehirli isal başınıza gelirse ne kadar gerekli olduğunu göreceksiniz dedi.bizde yaptırdık.şimdide eğer pnomokok sağlık ocağına gelmezse cumaya kadar yine özelde yaptırmam gerekecek çünkü cuma aşı günü.

gelmiştir aramaları gerekirdi..bizimkiler her çocukklarını aramışlar öle dediler siz evde olmaya bilirsiniz demişlerdi ben aranmadım dediğimde...

Ben şu ana kadar hiç gitmedimya belki kayıt yoktur bilemiyorumki.sabah arayınca öğrenicem bakalım.
canım bu arada iyi akşamlar sabah görüşmek dileğiyle ben kaçtım yoksa bilgisayarın başında uyuklucam iyi geceler tatlı rüyalar.mucuk mucuk

sanada canım..eve gelip kaydedildinse hamileyken birde kayıt vardır..verem aşısı olmuş olman gerek sadece sağlık ocağı yapıyor mutlaka vardır..iyiuykularr...

aman hiç kimse yok bende yatıyım bari nasıl yatıcaksam cadı kucagımda altındanda kokular geliyor:)))en iyisi temizlemek

ya kızlar burası sankı 2008 temmuz annelerı ıcın bıttı gıbı gelıyor bana yanılıyor muyum.ne bıleyım eskıden daha cok sey paylasıyorduk.daha farklı ve ılgı cekıcı konular acıyorduk.bebekler cok mu vaktımızı alıyor.bı de mama alacagım 15 gun sonra 6 aylık olacagız.mulıpa 2 mı 3 mu almalıyım ılk kez alacagım da.bebegım bu aralar cok zayıf gorunuyor anne sutu alıyor fakat takvıye yapayım dedım.ek gıdalarda karın doyurmuyor.5 aylıkken 7400 ıdı.boyu 69 ıdı.bana cok cılız bı cocuk gıbı gelıyor.ve bunu cok takmaya basladım.bılıyorum onemlı olan saglık ama ne yapayım kendıme soz gecıremıyorum.dr boyu uzun dıye gostermıyor dıyor.sızce kzılar nasıl.hepınız kendınıze cok ıyı bakın bebeıslerınızı opuyorum

sanada canım..eve gelip kaydedildinse hamileyken birde kayıt vardır..verem aşısı olmuş olman gerek sadece sağlık ocağı yapıyor mutlaka vardır..iyiuykularr...

Yok canım ben hamileyken çalıştığım için hiç kayıt yapılmadım.ben zaten verem aşısı olmadım.bebişinkinide özelde yaptırdık bizim gittiğimiz hastane verem aşısınıda yapıyor.anlaşılan sağlık ocaklarında benim hiç kaydım yok.fisfisfissenağlama

ya kızlar burası sankı 2008 temmuz annelerı ıcın bıttı gıbı gelıyor bana yanılıyor muyum.ne bıleyım eskıden daha cok sey paylasıyorduk.daha farklı ve ılgı cekıcı konular acıyorduk.bebekler cok mu vaktımızı alıyor.bı de mama alacagım 15 gun sonra 6 aylık olacagız.mulıpa 2 mı 3 mu almalıyım ılk kez alacagım da.bebegım bu aralar cok zayıf gorunuyor anne sutu alıyor fakat takvıye yapayım dedım.ek gıdalarda karın doyurmuyor.5 aylıkken 7400 ıdı.boyu 69 ıdı.bana cok cılız bı cocuk gıbı gelıyor.ve bunu cok takmaya basladım.bılıyorum onemlı olan saglık ama ne yapayım kendıme soz gecıremıyorum.dr boyu uzun dıye gostermıyor dıyor.sızce kzılar nasıl.hepınız kendınıze cok ıyı bakın bebeıslerınızı opuyorum

Bence doktorun haklı canım kilosu gayet iyi.maşallah boyu uzun ya sana o yüzden zayıf geliyordur.mama konusunda bir şey diyemicem ben daha ek gıda mama hiç bir şeye başlamadım.o yüzden yanıltmak istemem.yoksa bir arkadaşım bize bol bol milupa mama getirdi yaklaşık 20 kutu kadar duruyor öylece bakalım cuma günü dr ye gidicez ne dicek başlayınmı başlamayınmı dicek bende merak ediyorum.

canım bence çok iyi ben intihar ediyim o zamansenağlama

döbe döbe.. amma kilolarina takintilisiniz..
anne baba zayif kücük minyon tipliyse bebeginizin uzun ve kilolu olmasini beklemeniz olmaz.

takmayin böyle seyleri yha.. cocugunuz huzurluysa .. sagligi yerindeyse daha ne istiyorsunuz.
zayif olmak hasta olmak demek degilki ..!!!

kanaycim mamalarin üzerinde yaziyor zaten kac ayliktan itibaren diye. mama kutusunun üzerinde yazanlari okursan bebegine en uygun mamayi bulabilirsin canim.

canım bence çok iyi ben intihar ediyim o zamansenağlama
canım dur beni bekle bende yanına geliyorum birlikte intihar edelim :)
en zayıf benim yavru sanırım.ptesi gitcez doktora 6aylık kontrol.7yi ya geçmiştir yada geçmemiştir...ama sağlığı yerinde maşallah.eskisi gibi takmıyorum ben.anasına çekmiş yavrum.bende zayıfım...
KANAYCIM mama 2 numara alacaksın.(4-8 ay arası kullanılıyor)

arzuuuuuuuu:mymeka::kızgın:çıtı pıtı kızıma sen ne diyonn....sen benimkine veya başkasına bakma benimkiler tombik çünkü anne tombik baba tombbikk...boylarda uzun..baba 185 anne 172 hem top gibiler hep beraber yuvarlanıyoz yürümek yerinee..ben ne dedim sana benim kızım çok isterdim çıtı pıtı olsunn..ama şimdiden kemikleri çok iri...ilerdede annesi gibi kapı gibi olurr...zayıflasada kemiklerden farkedilmiyorr..bence çok güzl bir kız olcak mankenler gibiii

kanay canım kafana takma benim kızm geçen ay 300 gr almıştı.ben alıştım onun bu haline.ne yapalım.biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi onlara kalmış.ister alırlar ister almazlar.benimki genelde 2.seçeneği tercih ediyo

X