Temmuz Anneleri Buraya....

ayyy yok kız ne 10 u ben diğer kan ilacını bellediydim 3 damla veriyorum kaşıkkla verince 4 damla 2.şişe yarısındayız
diğerinden sizde günde 10 defamı veriyorsunuz tadıda çok berbat yaa

bizde 2. şişenin ortasındayız. 3-4 damla veriyorum. yanında sadece ferrum kullanıyoruz, günde 6 damla. ilk aylarda uykusuzluktan hatırlayamıyordum, ilacı verdim ama o dünmüydü bugun mü diye soruyordum her gün. yatağımın başcunda duruyor bizim ilaçlar. sabah uyanıp altını değiştirirken veriyorum hemen. unutmamaya çalışıyorum - bayram tatili hariç! evimizde olmadığımız için ihmal edildi biraz .

anladığım kadarıyla kızların dimi, ne kadar zekiyim :roflol:
ama nickinin altında 3 melek annesi yazıyo, ordaki yakışıklı kim?
hepside çok tatlı çıkmış, sana benziyolar. öp benim için onları, Allahım bağışlasın :Saruboceq:

Melek diyince kızmı anlaşılıyor allah emii...fisfisfis2 erkek tosun birde kız...yani 3 çocuk 3 bebekk hepsi melek bunların melek:roflol:a.s.

:roflol: :roflol: :roflol: ayyy akşam akşam amma güldüm yaf
ne bilim kız 3 melek annesi yazınca üçünüde kız sandım. fanatik kulüplerimiz bölümünde "melek(kız çocuğu) anneleri" bölümü var ya ordan aklımda öyle kalmış demekki :teytey:
bebişini kız sanıyodum, ablasıda malum büyümüş, erkek çocukta sana benziyo galiba yeğenindir falan diye düşündüm valla :roflol: :roflol:

ay allam önceki mesajımı şimdi okudumda bide orda ne kadar zekiyim diye tii ye almışım kendimi :roflol:
valla ne kadar zekiymişim :roflol: :roflol:
ayyyy ay akşam akşam ne güldüm yaf kendime, Allah senin iyiliğini versin emi teknolog :lepi:

:roflol:Allah napmasın seni emi akşam akşam bende hep ölemi düşünorlarki dedimdi...:teytey:a.s.

teknolog bu resimler bu akşam cekilmiş televizyondaki programdan anladım :roflol:

teknolog bu resimler bu akşam cekilmiş televizyondaki programdan anladım :roflol:

kıs tv deki programdan önce orda tarih yazıyo yaf :roflol:
kıslar bi alemsiniz haa, bu akşam çok güldüm, hayırlara çıksın inşallah :Saruboceq:

onu anladım bacım 19 bugün cekilmiş ben akşam cekilmiş deyom işte kıı :roflol:

bendede bugün bi anlayış kıtlığı var ama hadi bakalım :roflol: :roflol:

Kısss bakın saAtini de tahmin edin bakimm..hanginizz bilecenizz...ödül varr...bilene:)))

Son düzenleme:
ben yemekteyiz programını izlemediğim için bişey diyemiicem, adasu ne diyosa odur :roflol: ağzımı açarmıyım bi daha :sm_cool: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…