Temmuz Anneleri Buraya....

benimkininde başı terliyo çogu zaman bacaklarında yamukluk var deken neyi kastettin benim kininde sanki parantez şeklinde gibi geliyo bana yada ben çok ugraşıp öle uyduruyom

benimkininde başı terliyo çogu zaman bacaklarında yamukluk var deken neyi kastettin benim kininde sanki parantez şeklinde gibi geliyo bana yada ben çok ugraşıp öle uyduruyom

bacakları biraz parantez gibi. bana öyle geliyor. yürümeye başlayınca düzelir umarım.

diş çıkaranı varmı aranızdaa

evet 2 alt+2 üst kesici dişimiz çıktı.:ecrin_bebek:

arzu ela ne gibi belirtiler gösterdi söylersen çok sevinirim

biz biraz erken çıkardık canım, hem de ardarda oldu. her bebek bir değil. herkesin genetik yapısı ve gelişimi farklı. ağrısız-sızısız siz de çıkartırsınız sağlıkla, inş.

ya bazen sancısı tutuyo agzına ne buluırsa sokuyo bazen gözyaşları ile aglıyo silikon kaşıgı var onla kaşıyınca susuyo napçam bilemedim şimdide pufff pufff yapıyoo

arzu ela ne gibi belirtiler gösterdi söylersen çok sevinirim

canım eli sürekli agzındaydı agzından çekiyordum digerini alıyordu hırsla salya desen höşür höşür bide diş eti bembeyaz olup kabardı bir müddet sonra patlattı altta iki dişimiz var.diş etide şişer diş şeklinde onada bak

bez önlük cibinlik gibi şeyleri hep agzına sokuyo ben nekadar uzaklaştırsamda o bi yolunu buluyo artık göz önünden ayıramıyorum sabah yataga bıraktım yanınada iki yastık koydum ama yatagın ortasından kenara gidip düşmeyi başarmış hoppala almayı düşünüyorum yürüteç yerine fikri olan varmı

oyun parkı alabilirsin..içine koyduğunda düşme gibi ihtimalide yok...benim beşik yükseltilebilir parmaklıklı o yüzden pek sıkıntım yok...

oyun parkı alabilirsin..içine koyduğunda düşme gibi ihtimalide yok...benim beşik yükseltilebilir parmaklıklı o yüzden pek sıkıntım yok...

benim beşikte yüksek ama orda fazla durmuyo önceden oturmask isterdi şimdide ayakta durmak istiyo hoppalada çok hoşuma gitti ne dersin
Müzikli la | Pilsan | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası
ben sevdim ama fikrinizi almak istiyıorum yatakda dönüyo emekleyemediği içinde aglıyoo offf çok afacan bunlar yaa

ben internetten daha değişik bişy buldum ama istanbulda ikinci el fakat daha kullanışlı sen ist gtesin.gönderim kargosu fazla tutar demişti arkadaş o yüzden kalmıştı ona bak istersen...

canım çok güzelmiş ama biraz pahalı bence kaç ay kullanabilcek ki

valla ben kızımı onları bırak yürütece bindiremicem(evde yaramaz bi abi varken alır yürüteçle çocugu uçurur

12 aya kullanırr
12 kg ya kadar diyorr 8 kg olsa 4 kg şimdi birde kg almaları artık yavaş baya bir kullanır gibi geliyorr
portatif olduğu için bence biryere sabir olmasından daha iyi..ist giden olsaydı aldıracaktımm..ama şuan giden yok..gidene kadar satılmazsa ben aldıracağımm..

valla ben kızımı onları bırak yürütece bindiremicem(evde yaramaz bi abi varken alır yürüteçle çocugu uçurur

:roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenalemsin arzu yaa...biran çizgi film gibi geldi gözümün önüneee..aman kuzuya bişey olmasınn..gözünden ayırma...

arzu bende seni rüyamda gördüm valla şimdi abes olacak ama hidenden sonraa...biri daha vardı anneler kulubünden...haber vermeden gelmiştiniz..senin ikiz bebeklerin vardı....diyorumki keşke haber verseydinizz...ev çok dağınık şimdi temizlik temizlik derken arzu evi böle görünce yanlış düşünme diyomm..hehehehe.....birde ikiz bebekler iki oğlan...heralde iki iyi haber alacaksın iki muradın olcek arkadaşımm..rüyalarım genelde çıkar yada ben öle sanıyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…