Temmuz Anneleri Buraya....

:roflol:bana diyene bakk....her daim burdasın diyee....3 çocukla filannaniknanikvalla elim çabuk demekki birde maşallah benim tosun sesszi...ağlayan bir bebek değil..bazennn onun için ağlıyorum çok sessiz diyee...çünkü ben çok sesizdim çok ezildimmm..cazzgır olursan ezilmiyorsun..o yüzden oturup ağlıyorumm tosuncuğuma ..şimdi neysee büyüyünce aynı oluyorlar çünkü...kızımm çok ağlayan bir bebektee anlatamamm..uyanırr sebepsiz 3 saat ağladığını bilirimm..kucaktan hiç inmez kimseye gitmezz...benimle yapışık ikiz gibi büyüdü...herkes sabrım karşısında şaşardı....biraz büyüdü konşur oldu yine herşeye ağlayan mutlu olmayan bir bebek oldu..sebepsiz ağlar ağlarr..artık yeter derdimm...sus artık kızım derdimm..her istediğini yapardımm..bu seferdee anne susamıyomm....susamıyomm..diye ağlardı..senağlamamalesef zor bir bebektii..şimdi öteki kuzuda onun gölgesinde büyüdü oda sessiz ve duygusal..iki oğlumm duygusal ama şimdi bu meleğim hem sessiz hem duygusal...hem olduğu ortama sığann ayak uyduran bir çocuk....ilerde herkes ezer diye üzülüyorumm...ağlayan bir bebek olsaa devamlı kucağımda olcak yada devamlıı bişeylerle oyalamaya çalışacağımm.aama o elinde bir poşet bazenn kendi kendine oynuyor ben iş yaparken ben ev süpürüken oda oda benle pusetind edolaşıpp beni izliyorr....zamanım ondan bol...yoksa 3 çocuk..ikisi okula gidiyorr çok zor olacak diye nasıl yapacağım diye düşünüyordum hamileyken..ama şükür bebeğim sessiz...ama yırtıcı olsun inşallah...büyüyünce....hepsine yetişiyorum çok şükür... şimdilik yarım yamalakta olsa bazı şeyler..yemekleri yapılıyorr...dersleri çalıştırılıyorr...kızımın dersleri 80 90 100 geçen bir 60 almış oturduk beeraber ağladık...çok düşük diyee..sonra çalıştırdım 97 almışş...kaydirigubbakcemile2

çok uzun oldu yawww..neysee...okuyanıda öpimm:Şenizokumayanıdaa:roflol::sm_cool:

genelde bilgisayar başında değilim..evde 3 bilgisayar var..çocukların benim laptopp..mutaka birinde kk açık oluyor ama başına olmuyorumm..bakıyorum arada yazan varsa cevap veryorumm...açık diye başında değilim anlayacağın...mucksss canımmm........:1hug::asigim:

Son düzenleme:
kızlar benim kızım 2 gündür kusuyo dün uykusunda uyurken sıcrıyarak kustu bugünde 2 defa üstüme durduk yere diş etleri şiş dişin cıkıcagı yer belli beyazlık var sürekli kaşıyo diyorum acaba dişler yüzündenmi kusuyor sizce?

diş yüzünden kusma olduğunu hiç duymadım canım, belki üşütmüş olabilir.
aslında bi site var, böyle ufak tefek sorunlarda hemen doktora gitmek yerine ordaki doktorlara soru sorulabiliyor. bazen 5 dk da bazen 1 saat içinde cevaplıyorlar. şimdiye kadar hiç bir sorum yanıtsız kalmadı ama site adı vermek yasak olduğu için adres veremiicem. yalnız yönetim izin verirse adresi paylaşmak isterim çünkü bebeklerimizin sağlığı önemli.

Canım bir site varmış.doktorlar burda en geç 1 saat içinde sorduğun sorulara cevap veriyorlarmış

adres için teşekürler canımm..daha önce üyeliğim var oraya ama bildiğim kadarıyla standart üyelere ayda birkez soru hakkı var diye biliyorumm..CADIARZU

saol canım sanırım benimki hekimce ydi yanılıyor olabilirimm..teşekürler...ama bazı şeyler kısıtlı standart üyeler e illa gold üye olmak gerekiyorr...

kızlar yaa evde yalnızım tabi oğlumu saymazsam
eşim ankaraya gitti dün uçakla ama ben çok korkuyorum o uçağa binince bi türlü yenemiyorum korkumu halbuki ayda 2 kez gidiyo il dışına ıçakla tabi o inene kadar yüreğim ağzımda teli açmasını bekliyorum dün geç açtı bende oturdum ağlıyodum çok korkmuştum telçefon çaldı açtım eşim nasıl ağlıyorum anlatamam oda bi daha gitmiycem dedi.şimdi oğlumla başbaşayız yanlızlık çokkk kötü çabuk gel aşkıımmmm.....

uçak yolculuğu hiç yaptınmı gümüşhaneli..arabayla gidince daha çok korkman gerek..gittimi vardımı...nerde kaldı...onca saat sıkıntı...1.5 saatte ankaraya iner sıkıntı yapma uçak en iyisi..asıl yollardan kork...

katılıyorum canım sen dikkatli kullansan karşındaki nasıl kullanıyor bilmiyorsun bazen uyuyorlar uzun yolda

canım benim fobim var hayatta binmem zaten izmire 24te arabayla gittim binmedim uçağa evet çok doğru karayolunda daha çok kaza oluyo ankara burdan 1 saat 20 dk.neyse hayırlısıyla yarın bi gelse rahatlıycam

Allah kavuşturcun canım.benimkide ayda bir gidiyor ankaraya hemide araba ile neyseki seninki uçakla gidiyor.ya ben ne yapayım.

canım benim fobim var hayatta binmem zaten izmire 24te arabayla gittim binmedim uçağa evet çok doğru karayolunda daha çok kaza oluyo ankara burdan 1 saat 20 dk.neyse hayırlısıyla yarın bi gelse rahatlıycam

içini rahat tut canım, uçak daha iyi.
benimde kardeşim trabzonda, hep otobüsle arabayla gider gelirdi. niye uçakla gelmion dedim. bi gün uçakla geldi, şimdiye kadar niye uçakla gelmemişim dedi :roflol: uçak daha güvenli bence, uçak kazasından sağ kurtulma ihtimali pek olmasada uçak kazası olma ihtimalide pek yok zaten. karayolları daha beter. ama eğerki ecel geldiyse nerde olursa olsun bulur, o nedenle gönlünü ferah tut canım, bişeycikler olmaz, kavuşursun inşallah :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…