Temmuz Anneleri Buraya....

senin saat ayarın bozuk bacımm :dilcikar::mymeka:

a.smümkünatı yokk canımm...saniyesi bile ayarlı benimkinin ..o bakımdann yanlış yokkkaydirigubbakcemile5a.s.

ayy benim kızın ateşi 37 derece olmuşdelikafadulden

aloooo arzucum (arzu-ela)
ruyamda gordum seni kiz
cok komik tanimiyoruz birbirimizi ama ruyalarda bulusuyoruuz :roflol:

hatirlamiyorum ama ruyayi
sabah aklimdaydi oysa :mymeka:

Selam arkadaşlar...Siteye yeni üye oldum.Biraz karışık görünüyor,anlamaya çalışıyorum.Temmuz anneleri başlığını görünce burdan başlayabilirim diye düşündüm.Aranıza katılmaktan mutlu oldum çünkü bende Allah kısmet ederse Temmuzda anne olucam...Hala garip geliyor kulağıma.İlk bebeğim...Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.Teşekkürler...

confuse hoşgeldin siteye canımm..ama birde 2009 tenmuz anneleri var orayada bak senin içinde güzel paylaşımlar olabilir...tebrikler bu arada..allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin canımm..

confuse hoşgeldin siteye canımm..ama birde 2009 tenmuz anneleri var orayada bak senin içinde güzel paylaşımlar olabilir...tebrikler bu arada..allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin canımm..

Çok teşekkürler...Söylediğin başlığı gördüm,iyi dileklerin için de tekrar teşekkür ediyorum.Allah bütün anneleri,anne adaylarını ve yavrularını korusun:Saruboceq:

aloooo arzucum (arzu-ela)
ruyamda gordum seni kiz
cok komik tanimiyoruz birbirimizi ama ruyalarda bulusuyoruuz :roflol:

hatirlamiyorum ama ruyayi
sabah aklimdaydi oysa :mymeka:

allah allah sen gene benim yüzümü görmüşsündürde ben seni hiç görmedim merakta ediyorum valla

aslında baş terlemesinden yola çıkarak geçenlerde konuştuğumuz sitede dr birine sordum. tabi baş terlemesi dışında sanki bacaklarında da eğrilik olduğunu söyledim. raşitzm olduğunu, devit 300 000lik ampulü hafta da bir 2 hafta süre ile kullanırsam geçeceğini söyledi. böyle bi sorunla karşılaştını< mı hiç! biraz moralimiz bozuk!

allah allah sen gene benim yüzümü görmüşsündürde ben seni hiç görmedim merakta ediyorum valla

avatarima koyayim resmimi seni mi kircam :))
ama bi sartla sende beni gorcen ruyanda :roflol:

aslında baş terlemesinden yola çıkarak geçenlerde konuştuğumuz sitede dr birine sordum. tabi baş terlemesi dışında sanki bacaklarında da eğrilik olduğunu söyledim. raşitzm olduğunu, devit 300 000lik ampulü hafta da bir 2 hafta süre ile kullanırsam geçeceğini söyledi. böyle bi sorunla karşılaştını< mı hiç! biraz moralimiz bozuk!

benim bi arkadassimin oglu olmustu sismanliktan
tatile gittiler antalyaya
hep gunese tuttular bacaklarini falan
d vitamini eksikliginden oluyo

evet canim d vitamini eksikliğinden kaynaklı bi rahatsızlık. güneşe çıkaramıyorum fazla, ihmal ediyorum. ama ilacına özen gösteriyorum. burda bi kaç çocuk doktoruna gitmiştik, terlemenin belirti olduğunu bildiğim için özellikle sormuştum doktorlara, üzerinde durmamışlardı. çok da güven vermemişlerdi bana! o yüzden başkalarına da danışma ihtiyacı duymuştum. hafta içi bi doktora daha göstereyim diyorum ama birçok seçeneği değerlendirdim zaten, güvenemedim. aklım karıştı.sizin ya da yakınınızın başına geldi mi, nasıl müdahake ettiler, diye merak ettim bi de size danışayım dedim.

hemen hemen bütün çocuklar emerken enerji sarfettikleri için terlerler. benim bebişin bacaklarında terleme olmuyor ama oda uyurken başı çok terliyo, yastığı ıslanıyor.

hemen hemen bütün çocuklar emerken enerji sarfettikleri için terlerler. benim bebişin bacaklarında terleme olmuyor ama oda uyurken başı çok terliyo, yastığı ıslanıyor.

bazan başı öyle terliyor ki, azıcık olan saçları sırılsıklam oluyor. ya da kağıt havlu ile dokunduğumda bi hayli ıslanıyor. bi oğlumda oluyor sanıyordum. Herkeste oluyorsa normal olabilir. İçim rahatladı. Teşekkür ederim.:1hug:

Son düzenleme:
X