Temmuz Anneleri Buraya....

rabbım sana ve bebegıne hayırlı ve uzun omurler nasıp etsın canım

rabbım sana ve bebegıne hayırlı ve uzun omurler nasıp etsın canım

.............................................

Son düzenleme:
dogum gunun ve bayramin kutlu olsun canim...

arkadaslar sizlerinde bayraminizi kutluyorum...hepinize opucukler......

bayramınız kutlu olsun arkadaşlar...

alev canım sennde doğum gününü kutluyorum öpüldün...

tatlım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun bebeğinle ailenle mutlu huzurlu bir ömür dilerim... tüm arkadaşlarımında bayramı mübarek olsun...

gecmis bayraminiz kutlu olsun canlarim. giremedim bayramda.
alevcim seninde dogum günün kutlu olsun.nice, esinle kuzunla ,saglikli yillara öptüm kocaman

kızla bayramda kızımı hasta ettim yaaa bronşit oldu yawrum doktor yüzünden hemen öksürdügü gibi doktoro götürdüm ilaç milaç vermedi grip geçer dedi 10-12 günde ama çocuk uyuyamaz burun tıkanıklıgından emmez oldu dün doktora götürdsm az kalmış ama bronşite ulaşmış şimdi gidip o kadının saçını başını yolcam bide medicana ya gittim iyidir die valla son evime yakkın bi yerde poliklinikteki praktiker baktı allah razı olsun 1 günde iyleşti dikkat edin nolur

bişey olmadı doktora götürdüm bişeyi yok dedi ateşlendiğinde kulaktan ölçtüm ben genelde yüzünü yıkıyorum ama şuan hasta grip oldu belkide o yüzden ateşlendi ama doktor bişiyi yok demişti of of bu doktorlara güvenmeyin ya kaç doktor değiştirdim daha bi tane begenemedim artık bu son gittiğim praktiker çok iyi ama oda çocuk doktoru deil ya

Canımcım çok geçmiş olsun.bu arada benim doktorum çom iyi ben GOP hastanesine gidiyorum orası oldukça teşekküllü bir hastane doktorumuzda çok ilgili gecenin kaçı olursa olsun telefonuna bakıyor gidincede çok ilgileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…