Temmuz Anneleri Buraya....

kızla bayramda kızımı hasta ettim yaaa bronşit oldu yawrum doktor yüzünden hemen öksürdügü gibi doktoro götürdüm ilaç milaç vermedi grip geçer dedi 10-12 günde ama çocuk uyuyamaz burun tıkanıklıgından emmez oldu dün doktora götürdsm az kalmış ama bronşite ulaşmış şimdi gidip o kadının saçını başını yolcam bide medicana ya gittim iyidir die valla son evime yakkın bi yerde poliklinikteki praktiker baktı allah razı olsun 1 günde iyleşti dikkat edin nolur

gecmıs olsun canım.evet bızım de doktorumuz oyle. ılac yazmamayı marıfet sayıyorlar.eve gıdın ıyılesır demesı kolay fakat bebegının o halde olmasına ınsan dayanamıyor.

kızla bayramda kızımı hasta ettim yaaa bronşit oldu yawrum doktor yüzünden hemen öksürdügü gibi doktoro götürdüm ilaç milaç vermedi grip geçer dedi 10-12 günde ama çocuk uyuyamaz burun tıkanıklıgından emmez oldu dün doktora götürdsm az kalmış ama bronşite ulaşmış şimdi gidip o kadının saçını başını yolcam bide medicana ya gittim iyidir die valla son evime yakkın bi yerde poliklinikteki praktiker baktı allah razı olsun 1 günde iyleşti dikkat edin nolur

geçmiş olsun canımma.s.

slm arkadaşlar nasılsınız bizde allaha şükür çok iyiyiz :nazar: kızım gel babası gel yapıyo kaydirigubbakcemile3 dün akşam pek dikkatli baktı elime şimdi elimi açıp kapayınca oda başlıyo yapmaya sizinkilerde iyiler inşallah bu aralar gece çok sık uyanır oldu nerdeyse her saate yakın uyanıyo çabuk acıkıyo heralde ağız sulanmasıda devam uykusu geldi kuzumun hadi kızlar görüşürüz öptümkaydirigubbakcemile5a.s.

:mymeka::roflol::teytey::dance:eek:hooooooooooooo napıyonus burda bakimmmm ben yokkennnnnnnnnnnnn

:dilcikar:valla ben buraya hiç yazmadım sanırım ilk görüyommmu ne yoksa kafayımı sabunladımCADIARZU

kızlar ben buraya geç kalmışım baştan bu yana baktım herkess ta en baştan hamileyken buralarda ben sonradan katıldı ama okudum sonra resimlere baktım bebekler çok değişmiş..bir an eski resimleri bir albüm yapim dedim ama sonra çok iş diye vazgeçtimm..süper bebeklerr...hepsi çok güzelmişş halada güzelleşiyorlarr..

teknolog hosgeldin aramiza canim :roflol::roflol:

melek84 anam ates almayami girip cikiyon sen :uhm: kiziom ama ..ösletme kendini

Son düzenleme:
:roflol::dilcikar::dance::teytey:hoşbulduk anacımm..hiçde haber etmiyonus böle bir yerde bütün kıslar toplandık toplandıkkkkkkkkkkkkk toplandıkkkkkkkkkkkkk....

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık
Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık

günaydınnnnnnnnn güzel annişler nasılsınız bebişler nasıl iyisiniz inşallah:nazar: aşkito geldim canım burdayım Şeniz benim geldiğim andada kimse olmiii yavvv:eek: naniknaniknaniknanik

X