bidisimdan haber alan varmi?nerelerde o?
mrb canım çok geçmiş olsun.bebişlere ne kadar dikkat edersek edelim bi şekilde hasta olabiliyolar.nasıl dr ne dedi
geçmiş olsun cnm .. bizimki de dışarı çıkınca hemen gözler yaşarıyo burun akıyo ..
tesekkurler arkadaslar,bakteri kapmis suan salginmis goturmeyip kendimiz gecirmeye calissak bronsite cevirecekmis,antibiotik vermedi cok kucuk diye astimlilarin kullandigi agiz spreylerinden verdi,sabahtan beri uyudu birazcik yavrum insallah bronsie cevirmez,
ama benim hatam var arkadasin cocugu ayni sekilde hastaydi,bana geldi hasta oldugunu bilsem kabul etmezdim,ama o dusunup soylemedi
elleriyle oynadi ondan gecti saniyorum,
malesef bende bu konuda bişi yapamıyorum hele anneme engel olamıyorum sen çok mu biliyosun die bizde çocuk büyüttük dio ilk dogdugunda öptürmüyodum ama annem dinlemiyo kiiiiiiiiii offff iyiki bişi olmadı sonrada çocugu benden kıskanıyosun dio logusalık bunalımına girmişin diooo
Merhaba,
Ben de temmuz annesiyim..:)) ilkdefa yazıyorum size, 28/07/2008 doğumlu bir oğlum var ismi emre, ilk çocuğumuz, hala bir çocuğum olduğuna inanamıyorum. Emre'ye ben bakmak istedim ve işi tamamiyle bıraktım, yakında 4 aylık olucağız, sizlerin de deneyimlerinden faydalanmak isterim.
benim kızım temmuz 2007 doğumlu. hala 8 dişimiz var ve azı dişi çıkarmaya çalışıyoruz. uykusuzuz tabiiki :) gece 10 defa falan uyanıyor. gündüz artık uyumuyor sadece öğlen 1 saat kadar. bu normal bir geçiş dönemi diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama daha büyük bir sorunumuz var 16 aylık olmasına rağmen katı gıda yemiyor. yani küçük küçük parçalar halinede veriyorum ama bazen yiyiyor bazen çıkartıyor. e bu şekilde doymayacağı için tel süzgeçten geçirip çorba gibi veriyorm yemekleri. ya da püre şeklinde. bazen zorluyorum ama ağzında geveliyor ya da öğürüyor. önüne sebze haşayıp koyuyorum ya da makarna ama heç ağzına sokmuyor desem yeridir oynuyor sadece. zaten yemeğini de oyunla yiyiyor. kıyma yemeye başladı çorbada çok şükür yavaş yavaş o da yutuyor veya bir parçası kaldını evirip çeviriyor. ben mi beceremiyorum diye düşünüp dert ediyorum kendimeya da çiğneyemiyormu acaba diye düşünüyorum azı dişleri olmadığı için bilmiyorum. karnı doysun diye en sonunda çorbaya ekmek doğruyorum ya da sebze püresi yapıorum kıymalı ona da ekmek doğruyorum yediriyorum. çok canım sıkılıyor. siz neler yapıyorsunuz sorun ben de mi?