Temmuz Anneleri Buraya....

ek gıdaya 5 aylıkken çorbalarla yavaş yavaş başlamıştım. az az meyve püresi de veriyordum. ama yoğurt asla yemedi. yapıp yapıp kendim yiyiyordum. 7. aydan sonra bütün sebzeleri vermeye başladım haşlayarak ve tel süzgeçten geçirerek. ben hiç blendır kullanmadım. sürekli pütürlüdür yiyecekleri ama doktorum sofra da sizinle yedin diyor. mesela taze fasülye yi çatalla eziyorum veriyorum bazen yiyiyor az az bazen de alıyor ve çıkartıyor ya da öğürüyor. pilav 4-5 adat pirnç verince yiyiyor ama tatlı kaşığıyla verive silme yemiyor çıkarıyor. makarnayı haşlayıp önüne koyuyorum birkaç ısırıyor yiyiyor sonra oynuyor. ekmak arası birşeyler ver eline dedi bir de. ekmeği kemiriyor sonra parçalara bölüyor oynuyor. köfte yemiyor bir parçayla yarım saat geçiriyor. ben en azından makarna pilav yemesini istiyorum doyacak kadar ama yemiyor. ben de çorbasını ya da yemeğini yapıp onu yedirirken arar ara bizim yemeklerden küçük küçük tıkıyorum ağzına. çok üzülüyorum çok. çubuk kraker veriyorum onu yiyiyor mesela yumuşatarak ağzında.

yiyecekleri pütürlü dedin ya! acaba ondan çıkarıyor olmasın. acaba bide blender dan geçirmeyi mi denesen! belki daha fazla yer.cokacimcoook

bu saatten sonra blender dan geçirirsem hiç yemez katı gıdalar canım. korkuyor insan. ya görüyorum başka çocukları normal yemek yiyiyor. gerçi karşılaştımak doğru değil ama bari pilav ye yaa:KK43:

çogunuz yatıyorsunuz biz ela hanımla oturuyoruz beyaza bakıyoruz artık ne zaman uyuyacaksa hanımefendi sabah abisi kalkar gelir 9,10 gibi

çogunuz yatıyorsunuz biz ela hanımla oturuyoruz beyaza bakıyoruz artık ne zaman uyuyacaksa hanımefendi sabah abisi kalkar gelir 9,10 gibi

yalnız değilsiniz canım, ben de nasılsa birazdan uyanacak diye ütülerini yaptım a.sşimdi dinleniyorum K.K.da :enbuyukkk:

ilk defa gördüm güzele benziyor ne kadar kullanışlıdır bilemem yada bebek ne kadar oturumak ister hemen sıkılıyorlar

merhaba kılzr bende temmuz annesıyım 2 temmuz bır oglum var paylaşımlerınız cok guzel

hoş geldin yabgu canımm..alah oğluşuna uzun ömürler versın bahtını açık etsin canımm..topicte iyi vakit geçirmen dileğiylee

guzeli benziyor...bebisin icinde dururmu ona bagli...ama yine de kullanisliya benziyor....

canım bunu daha önce doğum yapanlarda birisi gösterdi yurtdışında arkadaşının çocuğunun varmış.çok memnunmuşlar oda konu açıp buralarda bulabilirmiyim diye yazmıştı dün tesadüfen buldum paylaşmak istedim hem çocuk içinden asla düşmüyomuşa.s.

selam kızlar bir şey sorucam sizde bir aylık hamileyknen çok kilo almaya başladınız mı

selam ben bir aylıkken 1 kilo aldım ve hamileliğim genelinde toplam 18 kilo aldım

valla ben 2 aylık hamileydim kilo almadım 3ten sonra başladım ve hamilelik boyunca 27 kilo aldım

X