- 28 Temmuz 2008
- 584
- 1
ek gıdaya 5 aylıkken çorbalarla yavaş yavaş başlamıştım. az az meyve püresi de veriyordum. ama yoğurt asla yemedi. yapıp yapıp kendim yiyiyordum. 7. aydan sonra bütün sebzeleri vermeye başladım haşlayarak ve tel süzgeçten geçirerek. ben hiç blendır kullanmadım. sürekli pütürlüdür yiyecekleri ama doktorum sofra da sizinle yedin diyor. mesela taze fasülye yi çatalla eziyorum veriyorum bazen yiyiyor az az bazen de alıyor ve çıkartıyor ya da öğürüyor. pilav 4-5 adat pirnç verince yiyiyor ama tatlı kaşığıyla verive silme yemiyor çıkarıyor. makarnayı haşlayıp önüne koyuyorum birkaç ısırıyor yiyiyor sonra oynuyor. ekmak arası birşeyler ver eline dedi bir de. ekmeği kemiriyor sonra parçalara bölüyor oynuyor. köfte yemiyor bir parçayla yarım saat geçiriyor. ben en azından makarna pilav yemesini istiyorum doyacak kadar ama yemiyor. ben de çorbasını ya da yemeğini yapıp onu yedirirken arar ara bizim yemeklerden küçük küçük tıkıyorum ağzına. çok üzülüyorum çok. çubuk kraker veriyorum onu yiyiyor mesela yumuşatarak ağzında.
yiyecekleri pütürlü dedin ya! acaba ondan çıkarıyor olmasın. acaba bide blender dan geçirmeyi mi denesen! belki daha fazla yer.cokacimcoook