Temmuz Anneleri Buraya....

meralcim çok geçmiş olsun... çok güçlü bir annesin sen. sevginle, sabrınla bebişini sarıp sarmalamışsın.. zor günler bunlar eminim atlatıcaksınız...

Selam kızlar birşey sormak istiyorum bebeğimi emzirirken veya göğüs uçlarıma dokunduğum zaman bacaklarımın arka kısımları karıncalaşıyor,sizdede oldumu böyle birşeyCADIARZU

Kızlar sanırım biraz da bizim durumumuz sizi bu tür düşüncelere itti... Eğer öyleyse çok çok üzgünüm.. Ama paylaşmaya o kadar ihtiyacım oluyor ki yazmadan edemiyorum. Sizlerin desteği çok işime yarıyor. Ben özellikle ameliyattan sonra çok bekledim başında.. Çok baktım nefes alıyor mu diye. Hele de normalden biraz fazla uyuduysa sürekli kontrol ediyordum. Yavaş yavaş atlatıyorum bu durumu. Ne diyelim, Allah onları korusun ve bizlere bağışlasın..

canıımm seni o kadar iy anlıyorum ki..... Allah ım acil şifalar versin .. :Saruboceq:

evet canım yaa sorma sonradan farkına vardım ama silemiyorum yetkim yok sanırım silebiliyorsan sil memnun olurum... teşekkürler 2009 temmuz annelerine gittim çoktan :eek:

yok canım bişey olmaz ben sadece hani ordan devam et paylaşımlarına diye söyledim

kızlar geçen hafta çrş konu komşuya ve pazar akrabaya olmak üzere 2 ayrı mevlüt yaptım bebeğim için :lepi: böylelikle bebek görme merasimlerini de büyük ölçüde atlattım şükür hihoyyyt

yaa bende korkuyodum su bebek görme olayindan ama daha kimse gelmedi :dance:

gunaydin kizlar, nasilsiniz?/
bizim bebis cok hasta sanki dersiniz onu karda yatirdim,oksuruk oksuruk,canim yavrum iki saat uyudum kalktim esimle nobetlese bakiyoruz,birazdan doktora gidecegiz,bebislerinize dikkat edin cok allahim onlari korusun,

bizim bebis cok hasta sanki dersiniz onu karda yatirdim,oksuruk oksuruk,canim yavrum iki saat uyudum kalktim esimle nobetlese bakiyoruz,birazdan doktora gidecegiz,bebislerinize dikkat edin cok allahim onlari korusun,

mrb canım çok geçmiş olsun.bebişlere ne kadar dikkat edersek edelim bi şekilde hasta olabiliyolar.nasıl dr ne dedi

dünde benim mevlütüm vardı kızıma çok tatlı kıyafetler almışlar sagolsunlar eşimin kuzeni panço almış bayıldım ama hiç farklı renk yok hepsi pembe:dance:

allah kabul etsin arzucum kız olunca herkes pembe alıyor tabiki:)erkeklerede mavi:)bebek görme bizim izmirde bitti ailemden uzak olduğum için burda komşularım geldi sadece biz o olayı çoktan bitirdik:)

geçmiş olsun cnm .. bizimki de dışarı çıkınca hemen gözler yaşarıyo burun akıyo ..

X