Temmuz Anneleri Buraya....

ceylansa peki kilo vere bildinmi ben hala kilomun coğunu koruyorumda yani veremedim

ilk aylarda su topluyor vücut biraz o kilo değil aslında. kimi alıyor kimi almıyor. ben 4. aydan sonra almıştım ve doğuma giderken 11 kilo almıştım toplam. iştahlı olmak ve olmamak konusunda da değişebiliyor bu durum. verilen vitaminler iştah yapıyor bazı annelere. bana yapmamıştı.

bende nerdeyse 7 haftalik olcam ve istahim olmamasina ragmen 1 kilo almisim.
sasirdim dogrusu. simdiden 1 kilo aldiysam doguma kadar kac kilo alirim cok merak ediyorum dogrusu

Kızlar bende 5 haftalık hamileyim 2 kilo almışım morelim bozuldu şimdi de vermeye çalışıyom ama kızmadan

arkadaşlar benim kasıklarım ve belim ağrıyor.5 haftalık hamileyim.sizce normalmi.lütfen deneyimlerinizi paylaşın..

valla kiloyu dert etmeyin bebişiniz saglıklı dogsun yeter ben verdim 20 kiloya yakın

arkadaşlar benim kasıklarım ve belim ağrıyor.5 haftalık hamileyim.sizce normalmi.lütfen deneyimlerinizi paylaşın..

5 haftalık hamile için çok erken bence ben farketmemiştim bile o zaman canım 6 haftalıkken ögrendim hiç bi, sorunum da olmadı agrı gibi son 8 ayımdan sonra başladı istersen bi doktoruna danış belki üşütütn

Kızlar bende 5 haftalık hamileyim 2 kilo almışım morelim bozuldu şimdi de vermeye çalışıyom ama kızmadan

kiilo vremeye çalışma canım olabilir neden olmasın boşver kiloyu problem etme yeterki bebişin saglıklı olsun 30 kiloda alsan verirsin ben 30 yaklaşmıştım 48 kiloyla hamile kaldım 77 ile doguma gittim şuan 59 kiloyum ama boyum uzun ver halada kilo vriyorum bu kadar problem etme ama yoga yapar v sebze meyve tüketir sen derinide nemlendirirsen özellikle son aylarda bi problemle karşılaşmıycagını düşünüyorum

merhaba kıslarr nasılsınız bewnde pek gıremıyorum bu aralar ayyy kopuyoruz galibaaaa

slm kizlar bende bakiyorum hic kimsecikler yok,rose17 askito corumlu yok diyordum sen yazmisin,sen nasilsin bebis nasil???

selam güzel anneler ve dünya tatlısı melekler
bende temmuz annesiyim 07,07,2008 de doğum yaptım.sizleri hamileliğim boyunca hep okudum.ben sorunlu bir hamilelik geçirdim.düşük tehlikem oldu çok kanama yaşadım.geçen sene kurban bayramını hastanede geçirdim.daha sonra bebişte ense kalınlığı yüksek çıktı.Allaha şükür daha sonra düzeldi.o yüzden hep korkular yaşadığım için üye olamadım siteye.ama şükür bebeğim BARIŞ EGE'm çok sağlıklı.şu an 5. ay içindeyiz.4 aylık durumu 7120 kg 62 cm.herşey yolunda.Allah hepimizin bebeklerini korusun.onlar hep sağlıklı mutlu ve bizlerle olsunlar.sevgiler.

amin diyelim abonmancım. umarım tüm sorunlar doğumla geride kalmıştır. sana da bebeğine de ve diğer temmuz annelerine de sağlıklı günler, mutlu pazarlar dilerim.a.s

cok gecmis olsun canim,aramiza hosgeldin,,masallah pek iyi gorunuyor bebisin,
amin canim rabbim hepimizin meleklerini korusun,kaldiramayacagimiz imtihanlar vermesin

slm kizlar bende bakiyorum hic kimsecikler yok,rose17 askito corumlu yok diyordum sen yazmisin,sen nasilsin bebis nasil???

iste geldim burdayiimmkaydirigubbakcemile5
nickimi okuyunca sevindim walla..
bu aralar gezmekten ve misafirlerimden pek firsat bulamadim . ins tekrar eski tempoma döncem şakkıdı

abonman hosgeldin canim .. hamileligin süresince bizim yazdiklarimizi takip etmissinde niye üye olup sikintilarini bizlerle paylasmamissin onu anlamadim ..
elimizden geldigince sorunlarina ortak olurduk..sana destek olurduk ..
neise kismet simdi tanismakmis .tekrar hosgeldin

tulp nasilsin canim .. senin bebiste dombik dombik masallahh.. simdi tam sevilme kivamindalar .. benimkini sabah aksam yuvarliyorum walla gamyoncuiremsu

bizde iyiyiz cok sukur hastaligini atlatti,tabi bu surede beni eve hapis etti.olsun iyi olsunda ben evde oturayim,sen bizim yerimize gezmissin ohhh ohhhh
havalarda sogudu artik evden cikmayacagiz galibaaa
bayaga bi hareketlendi sipacik,bu arada tombis diyince mutlu oldum bu haftaki kontrolde kilo almamisti garibim ama hastaligina buldular,mama ya gectik bakalim bi haftada 4 cesit mama degistirdim,sonunda birisini begendi insallah dahada tombik yapcam,,heheh:))))))))))

nerelerdesin kız yoktun uzun zaman

arzu$ didim ya kiz gezdim tozdumm ohhg :))
havalar sogdu cikilmaz diodum ..evde durmuyorum. bi de noel burda..hertaraf rengarek heryerde pazarlar kurulu panayirlar kurulu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…