Kızlar sanırım biraz da bizim durumumuz sizi bu tür düşüncelere itti... Eğer öyleyse çok çok üzgünüm.. Ama paylaşmaya o kadar ihtiyacım oluyor ki yazmadan edemiyorum. Sizlerin desteği çok işime yarıyor. Ben özellikle ameliyattan sonra çok bekledim başında.. Çok baktım nefes alıyor mu diye. Hele de normalden biraz fazla uyuduysa sürekli kontrol ediyordum. Yavaş yavaş atlatıyorum bu durumu. Ne diyelim, Allah onları korusun ve bizlere bağışlasın..
2009 temmuz annesi olarak ilk aday benim sanırım :))
canım yanlış topiktesin 2009 temmuz anneler başlıgı var zaten
evet canım yaa sorma sonradan farkına vardım ama silemiyorum yetkim yok sanırım silebiliyorsan sil memnun olurum... teşekkürler 2009 temmuz annelerine gittim çoktan
gunaydin kizlar, nasilsiniz?/
bizim bebis cok hasta sanki dersiniz onu karda yatirdim,oksuruk oksuruk,canim yavrum iki saat uyudum kalktim esimle nobetlese bakiyoruz,birazdan doktora gidecegiz,bebislerinize dikkat edin cok allahim onlari korusun,
gunaydin kizlar, nasilsiniz?/
bizim bebis cok hasta sanki dersiniz onu karda yatirdim,oksuruk oksuruk,canim yavrum iki saat uyudum kalktim esimle nobetlese bakiyoruz,birazdan doktora gidecegiz,bebislerinize dikkat edin cok allahim onlari korusun,