Temmuz Anneleri Buraya....

ay kızlar benım kıde tembel sımdı sadece hafıften govdeyı kaldırıyo kaldırırkende ıknınır tarzda ses cıkarıyo o kadar hareketlerı kuvvetlendı ama koltukta yalnız basına bırakamıyorum

bu temmuz annelerı nerde hepsı kayboldu ya girmez oldular artık unutulduk mu ne?

bebeğim 3 ayını bitirdi ve ilk kez ateşlendi çok üzgünüm kızlar ((

demek kı bebekler daha cok vaktımızı alıyor benım gıbı calısanlar da ıs bası yapınca artık gıemez olduk valla

iste geldimm burdayimmmkaydirigubbakcemile2
nasilsinizzz güzel annisler?

bende geldim aşkito ben iyiyim sen nasılsın canımkaydirigubbakcemile5

baglantim gitti baglanamadim bidaha melekcimmm

mucxx bende iim canimm..

annemdeyimde allahtan baglanabiliorum kadinlarkulubune :)
yoksa bizim afacandan firsat olmuo..

bende geldim ama ben berbatim gozum mikrop kapti vallaha uykusuzlukdan bu kiz beni bi uyutmuyor hala zirliyor su an salliyorum ama kime ne zirliyor okuzun treni gibi imdattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

allah cezani vermesin kizz :) öküzün treni ne
kiz senin annende yakinlarda cagirsana onu bi güzel uyku cek ?

geçmiş olsun çorumlucum.ay benimkide uyumadı daha uyuyodu uyandı kaka yaptı değiştirdim bi türlü uyuyamadı.babası sallıyor salonda kızında eli ağzında tv.ye bakıyor bi saattir.ben kaçamak yaptım :)

gecmis olsun corumlu kiz hasta felanmi,benim oglanda uyumuyo aqma aglamiyoda saf saf bakiyo atesine baktim biseysi yok anlamadim dinleniyor galiba

yok anam hasta falan degil
sagolun kizlar vallaha akip duruyor gozum doktora da gitsem bi ise yarar mi ki ilac bebege falan gecer diye gitmiyorum vallaha
gozum berbat oldu he
okuzun treni benim kiz ...
ah askitocugum anneme vercem de memeden baska bi sey almiyor bi de habire meme istiyor iycene meme sapigi oldu deli kiz bende napim veremiyorum mizmiz hanimi simdi gene uyandi ula iki dk uyuyo saniyorsun bakiyorsun gene uyandi gene meme diye zirliyor,
onun resmini cekip de koyayim dedim buraya cok guzel resimler vardi esimle oglumla bi de merveyle hepsi silindi makineden anlamadim gitti simdi cok uzuldum gercekten ((

hehehhe bilmion sen bu isleri tulp..
corummlu allah güc kuvvet versin walla..seni gördükce ikinci cocuktan iice sogdum :)

corumlu gozun goz nezlesi olduysa eger sallama caylar varya onu bardaga salla ilikken gozunu temizle,genelde kalan caylari derler ama bu satte cay demlenemeyecegine gore belki isine yarar,hamilelik kursunda soylemislerdi bebege yapin diye annelerede olablir dimi:

kiz bana doktor efenin gözü capaklandiginda demisti ilik cayla sil die :) akmayadami ii geliomus :))
ne faydaliymis memleketimin cayi :)) bide sürsek de zayiflasak DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…