Temmuz Anneleri Buraya....

evet yaaa bi şeyleri bi yerlerimize sürsekde zayıflasak valla.. bugün biraz alışverişe çıktım babasına bıraktım bebeği her girdiğim mağazada yenidoğum yaptım filan diorum göbeğime bişey demesinler diye... hiç bişi almadım alamadımm :KK43:

selam kızlar... uzun bir aradan sonra artık sık sık burada olabileceğim. annemlere de internet bağlattım sonunda :))) ne var ne yok bakalım? bebişler nasıl?

iyilik guzellik canim sen nasilsin ?
senin kiz nasil iyilesti mi ne dediler sagligi yerindedir insallah kizin

iyilik guzellik canim sen nasilsin ?
senin kiz nasil iyilesti mi ne dediler sagligi yerindedir insallah kizin

sağol canım. fena değiliz işte... benim kızımın tamamen iyileşmesi maalesef epey zaman alacak. daha önümüzde en az 1 ameliyat daha var. ama şuan kalp ilacı kullandığımız için hastalığının ona pek bi zararı yok. sadece tansiyonu yükseliyor... o zaman da iyice asabileşiyor tabi. şuanki en büyük sorunumuz gaz maalesef. doğduğundan beri çok çekiyoruz bu gazdan. biraz azalır gibi olmuştu ama dün akşamdan beri resmen kriz geçiyoruz. sabahtan beri kollarımda hoplatıyordum artık dermanım kalmadı. evde duvardan duvara salıncak yaptık da onun içinde duruyor biraz. gerçi çok şiddetli olduğunda o da bi işe yaramıyor ama kollarım çok ağırdığı için ona koyup ağlata ağlata uyuttum maalesef. bizim gaz sorunumuza doktorlar bile şaşırıyor. bu kadar gazlı bir bebek görmedik diyorlar. denemediğim ilaç kalmadı nerdeyse. amerikadan bile ilaç getirttim ama yok yok yok... inşallah yavaş yavaş azalır da kurtuluruz biz de bu gaz derdinden...

geçmiş olsun meral,senin bebegin hastamı anlamadım neyi var bayagı fransız kalmışım

bi de demislerdi anne sutu iyi geliyor burun ve goz icin dogru mu ki uf yaaaaaaaaaaaa

doktora git doktor bebege dokunmıcak ilaç verir merak etme.gözüne damla yada teramisin gibi bişeyler verebilir benimde pamuşumun gözü sürekli çapaklanıyor ikidir damla veriyor doktor damla bitince tekrarlıyor anlamadım

geçmiş olsun meral,senin bebegin hastamı anlamadım neyi var bayagı fransız kalmışım

arzucum benim kızımın doğuştan aort damarı darmış. 12 günlükken ameliyat oldu ama hastalığı tekrarladığı için yaklaşık bir ay önce de balon yapıldı. maalesef balon da işe yaramadı. şimdi yeniden ya tekrar balon yapılacak ya da ameliyat olacak. anlıycan ben çok ama çok sıkıntılar çektim ve çekmeye devam ediyorum. Kızımın hastalığı ilk ortaya çıktığında kaybetmek üzereydim nerdeyses. doktorlar bile çok umutlu konuşmuyordu. ama neyseki o dayandı ve bu günlere kadar geldik. Allah hepimizin yavrularını bağışlasın bizlere...

gecmis olsun meralcim
Allah bebegini sana bagislasin cok uzuldum gercekten insallah guzel gunler sizi bekliyor
evet bebek hasta olunca zor ama mecburen anneyiz iste
Allah acil sifa versin insallah canim insallahhhhh!!!!!!!

sağol canım. fena değiliz işte... benim kızımın tamamen iyileşmesi maalesef epey zaman alacak. daha önümüzde en az 1 ameliyat daha var. ama şuan kalp ilacı kullandığımız için hastalığının ona pek bi zararı yok. sadece tansiyonu yükseliyor... o zaman da iyice asabileşiyor tabi. şuanki en büyük sorunumuz gaz maalesef. doğduğundan beri çok çekiyoruz bu gazdan. biraz azalır gibi olmuştu ama dün akşamdan beri resmen kriz geçiyoruz. sabahtan beri kollarımda hoplatıyordum artık dermanım kalmadı. evde duvardan duvara salıncak yaptık da onun içinde duruyor biraz. gerçi çok şiddetli olduğunda o da bi işe yaramıyor ama kollarım çok ağırdığı için ona koyup ağlata ağlata uyuttum maalesef. bizim gaz sorunumuza doktorlar bile şaşırıyor. bu kadar gazlı bir bebek görmedik diyorlar. denemediğim ilaç kalmadı nerdeyse. amerikadan bile ilaç getirttim ama yok yok yok... inşallah yavaş yavaş azalır da kurtuluruz biz de bu gaz derdinden...

öncelikle çoook geçmiş olsun canım.allahın izniyle hastalığı atlatacak inşallah.gaza gelince benimde kızım çok gazlı bi bebek benimde aynen kullanmadığım ilaç kalmadı ama nafile ıkınmaktan uyku uyuyamıyordu yavrum.bazen akşamları bazende bütün gün ağlama krizleri tutuyodu.uyanık olduğu her dakka ağlıyordu diyebilirim.artık eşimle nöbetleşe bakıyorduk.ama allaha şükür 2,5 aylıktan sonra yavaş yavaş azalmaya başladı.şimdide tam geçmedi ama çok az kaldı.ona şükrediyorum tabi.seninde geçecektir mutlaka ilerleyen haftalarda allah yardımcınız olsun.

kızlar slm nasıslınız temmuz annelerı deyınce actım sayfayı bende ınsallah temmuzun ılk haftasında dogum olayı yenı ögrendım bılgı paylasımı guzeldır.hamıleıkle ılıgılı yasadıklaımrızmı anatacagız benım cok ıhtıyacam var otur fıkrılerede cok uzaktım cunku bu tur seylerden...sevgılerr

çoook geçmiş olsun allahım şifalar versin.anne olmak okadar zorki çok ağırmış sürekli aklım yavrumda çok şükür bi sorunumuz yok ama ya ona birşey olursa diye onu kaybetme korkusu sarıyo bazen beni geceleri uyuyamıyorum hep kalkıp onu kontrol ediyorum kendimi unuttum hayatım herşeyim yavrum oldu sürekli dua ediyorum allahım herkesin yavrusuna sağlık sıhhat uzun ömürler versin bebeklerle ilgili üzücü birşey duyduğumda içim cız ediyo meleklerimiz onlar bizim ya savunmasızlar bize emanetler

meralcim hosgeldin canim .. bu kadar özletme kendini..
bebegine cokk gecmis olsun ..dilerim en kisa zamanda sen rahata o da sihhate erer..
ikinizide öpüyorum.allah yardimciniz olsun

gulsun37 sende hosgeldin canim ..ne zaman dogum yaptin?

tubacim benide o düsünceler kapliyor.. bebegimle ilgili en ufak bi kötü düsüncede agliyorum ..
ama sanirim sen biraz fazlasini yapiosun ve bu yüzden kendini unuttmussun..biraz kendine zaman ayir lütfen özellikle bebegin uyurken veya birine emanet edebiliosan esinle zaman gecir ..
cünkü bebeklerimiz bir gün büyüyecek ve bize ihtiyaclari kalmayacak ama o zamanda senin hayatinda sana ve esine dair bise kalmayacak.. kendinede deger ver olurmu

çoook geçmiş olsun allahım şifalar versin.anne olmak okadar zorki çok ağırmış sürekli aklım yavrumda çok şükür bi sorunumuz yok ama ya ona birşey olursa diye onu kaybetme korkusu sarıyo bazen beni geceleri uyuyamıyorum hep kalkıp onu kontrol ediyorum kendimi unuttum hayatım herşeyim yavrum oldu sürekli dua ediyorum allahım herkesin yavrusuna sağlık sıhhat uzun ömürler versin bebeklerle ilgili üzücü birşey duyduğumda içim cız ediyo meleklerimiz onlar bizim ya savunmasızlar bize emanetler

meral76 çok geçmiş olsun. acil şifalar dilerim sizin için. tub833 ben de aynı senin gibiyim. nefes alıyor mu diye sürekli kontrol ediyorum. aklımda felaket senaryoları var. allah yavrularımızı bize bağışlasın.. bak bu vakitte hala ayaktayım. ağladı emdi uyudu ama ben de uyku yok! allah bebeklerimize de bizlere de sağlık versin.

Kızlar sanırım biraz da bizim durumumuz sizi bu tür düşüncelere itti... Eğer öyleyse çok çok üzgünüm.. Ama paylaşmaya o kadar ihtiyacım oluyor ki yazmadan edemiyorum. Sizlerin desteği çok işime yarıyor. Ben özellikle ameliyattan sonra çok bekledim başında.. Çok baktım nefes alıyor mu diye. Hele de normalden biraz fazla uyuduysa sürekli kontrol ediyordum. Yavaş yavaş atlatıyorum bu durumu. Ne diyelim, Allah onları korusun ve bizlere bağışlasın..

çok çok geçmiş olsun meral. inş bu ameliyatı başarılı olur ve sağlığına kavuşur bebeğin ve inş gaz sancılarından da kurtulur en kısa sürede. Allah size de sabır kuvvet versin.

X