- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyilik guzellik canim sen nasilsin ?
senin kiz nasil iyilesti mi ne dediler sagligi yerindedir insallah kizin
bi de demislerdi anne sutu iyi geliyor burun ve goz icin dogru mu ki uf yaaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun meral,senin bebegin hastamı anlamadım neyi var bayagı fransız kalmışım
sağol canım. fena değiliz işte... benim kızımın tamamen iyileşmesi maalesef epey zaman alacak. daha önümüzde en az 1 ameliyat daha var. ama şuan kalp ilacı kullandığımız için hastalığının ona pek bi zararı yok. sadece tansiyonu yükseliyor... o zaman da iyice asabileşiyor tabi. şuanki en büyük sorunumuz gaz maalesef. doğduğundan beri çok çekiyoruz bu gazdan. biraz azalır gibi olmuştu ama dün akşamdan beri resmen kriz geçiyoruz. sabahtan beri kollarımda hoplatıyordum artık dermanım kalmadı. evde duvardan duvara salıncak yaptık da onun içinde duruyor biraz. gerçi çok şiddetli olduğunda o da bi işe yaramıyor ama kollarım çok ağırdığı için ona koyup ağlata ağlata uyuttum maalesef. bizim gaz sorunumuza doktorlar bile şaşırıyor. bu kadar gazlı bir bebek görmedik diyorlar. denemediğim ilaç kalmadı nerdeyse. amerikadan bile ilaç getirttim ama yok yok yok... inşallah yavaş yavaş azalır da kurtuluruz biz de bu gaz derdinden...
çoook geçmiş olsun allahım şifalar versin.anne olmak okadar zorki çok ağırmış sürekli aklım yavrumda çok şükür bi sorunumuz yok ama ya ona birşey olursa diye onu kaybetme korkusu sarıyo bazen beni geceleri uyuyamıyorum hep kalkıp onu kontrol ediyorum kendimi unuttum hayatım herşeyim yavrum oldu sürekli dua ediyorum allahım herkesin yavrusuna sağlık sıhhat uzun ömürler versin bebeklerle ilgili üzücü birşey duyduğumda içim cız ediyo meleklerimiz onlar bizim ya savunmasızlar bize emanetler