Temmuz Anneleri Buraya....

herkese bebişleriyle nice güzel bayramlar geçirmeleri dileğiyle a.s.

slm kızlar
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun...sevdiklerimizle aha nice bayramlara inşallah...
bzi tatilimizi yaptık geldik.hava inanilmaz derecede sıcak alanyada.buraya gelince donmaya başladık yine.
özledim hepinizi kızlar ya...

bende cok özlüyorum sizi.. gündüzleri efe uyuyunca biraz firsat bulup giriyorum .. bu seferde site ya cok yavas yada cok dolu oluyor .. bir sayfa bugün saate baktim tam 6 dakikada aciliyor .. tam sinirlik ..

öpüyorum hepinizii ..bebislerinizide mincikliyorumm kocamaaan

merhaba kızlr nasılsınız uzun zamandır yoktum sadece takıp edebılıyordum neyse

zaten cok gırmıyorum
sıpa durdurmuyo kı

nese herkes nasıl bakım

öle ayda haftada bırkez gelip nasılsınız deyıp gıtmek yokk..bebiler oldu kımse siteye uğramazz olduu olmuyor hanımlarrrrrrrrrrrr.......:)))))))))))):)))))))):))))))))

yok kız buradayım benım ben maaşallah bebıslerınıze hepsı bırbırınden tatlı

şimdi haziran annelerine bakıyodum kızlar bi baktım 2009 haziran anneleri gelmiş çok tatlılar yaaaa. heyecanları, herşeyi öğrenmek istemeleri falan bizimkilerin yani 2009 temmuz annelerinin de gelmeleri yakındır herhalde...gerçi ben taaaaa aralıkta öğrenmiştim ama

bende ama şimdilerıde çok güzel yaa bırkaç yıl sonra bu zamanlarıda özleyeceğizzz..güzler çok cabuk geçiyorr

kızlar ben de artık siteye girecek fırsat bulamıyorum, girmek istediğimde de açılmıyor

umarım tüm temmuz anneleri ve bebişleri iyidir...biz bu hafta 4. ayımızı bitiriyoruz ....kilomuz

hala az kusmalar devam ama sağlığımız iyi gene de çok şükür...

sizlerde ne var ne yok...?....?....?

ohh bee hele şükür girebildim.nasıl gidiyor bakalım temmuz anneleri.bizim çok şükür gazımız azaldı artık anne olmak daha bi keyifli hale geldi oyunlar oynuyoruz kızımla sesli sesli gülüyor bana.bikaç gündür çok az meyve püresi veriyorum çok hoşuna gitti inşallah böyle devam eder.bi kaç gün sonrada az yoğurt vericem siz bişeyler vermeye başladınızmı?

daha çok erkend eilmi 3 aylık olmuşsunuz sanırımm sadece anne sütü alıyorsa bence erken başlamışsınız...

Merhaba arkadaşlar şükür kavuşturana..ben daha vermiyorum birşeyler vermek için erken olduğunu düşünüyorumm..tabi herkes kendisi bilir ..

kilosu falan yerindeyse doyuyorsa ek gıdaya daha erken.anne sütü ne kadar alabilirse o kadar iyi bence.hiç degilse 5.ayı bekleyin derim ben.

selam kızlar çok şükür tekrar kavuştuk...
ne çok alışmışım buraya...sanki her şeyi burdan öğreniyodum,kaç gündür bi şey yapamaz oldum...
benim oğlum çok huysuzlandı,diş çıkarmasından şüpheleniyorum...çok ağlıyo,sesi kısılıyo ağlamaktan...salyaları çok akıyo,eli de sürekli ağzında...bu aylarda çıkar mı diş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…