Temmuz Anneleri Buraya....

KK kapanacak die ödüm koptu walla.. bi kaciniz msnimde var ama buranin tadi bambaska tabi .. cok fazla giremesemde ..varliginizi bilmek iii oluo..

genciza ek gidaya 4 aylikken baslamayi düsünüyorum .. ama gecen gün emzigini yogurda batirdim yalandi durdu kuzum ..bu arada canim bebegin choook tatli masallahhhh

kızlar doktorum az verebilirsin dedi kaşığa ve yeni tatlara alışsın diye.zaten veriyorum dediysem 1/3 çay bardağı falan ama çok güzel yiyor.doğduğundan beri mamada veriyodum anne sütüne ek olarak.yine aynı şekilde emziriyorum sadece alışması için veriyorum çünkü ileriki aylarda kaşığa alışmaları daha zor oluyor.

canim benim herkesin bebegi farkli gelisir farkli olur.. sen senin bebegin icin en dogrusu nedir bilirsin zaten..

ya artık foruma girmek o kadar zor oldu ki hiç vaktim olmuyor nete girmek için bebiş büyüdükçe onunla geçirdiğim zamanda artıyor gerçi ben bu durumdan oldukça memnunum ama yavaş yavaş kendime ayırdığım zaman neredeyse sıfır...

kızlar benim saçlarım çok dökülmeye başladı kestirdim belki azalır diye ama azalmadı sizde durumlar nasıl dökülmemesi için neler yapılabilir?demir eksikliğinden ve hormonlarımızın eski haline gelmesinden diye biliyorum ama düzelirmi tekrar çıkacakmı saçlar?umarım geçicidir bir bebekte böle olursak vay halimize

canım yaa benimde saçlarım dökülüyo evet bende o yüzden olduğunu duydum valla saçlarım çok olduğu için etkilemiyo dökülmemesi için bişey yapmıyorum
ama sürekli tülbentle geziyorum evde heryere dökülüyo sinir oluyorum

Kizlar bugün bir tv programinda izledim hamilelik sonrasi saç dökülmeleri artiyormuş buda doğumda kaybedilen kav ..emzirme ve birkaç nedende dolayi olabiliyormuş..saç dökülmeleri b vitamini eksikliği demir eksikli folik asit eksikliği kisacasi kaybedilen yada az olan şeylere bağli bu nedenle eğer çok dökülüuorsa doktora başvurulmali ve kjanda eksik olan maddelerin alinmasi gerekiyormuşş..belki yardimci oluir inşallah en kisa zamanda saçlariniz düzelir...

canım benim de çok dökülüyor beim saçlar seyrek üstelik iyice açıldı dipleri gözüküyor (( kestirmek de çare değil napıcaz bilmiyorum.... :1no2:

kızlar kormayın saçlarınız yeniden çıkar benimde oglumda çok dökülmüştü sonra tekrar çıktı

slm arkadaşlar bende temmuz annesiyim benimde saçlarım çok dökülüyo bunun yanısıra kızım sinirlenince saıma yapışıyo geçende annem şey dedi sarımsak suyu ile yıka dedi ama aslı astarı varmı bilmem bide onun kokusu çıkmaz die istemiyorum

ben sactan kafayı yiycem nereye baksam sac allahım cıldırıcam benim eşimin kızımın sacları hepimizin cok dökülüyo sürekli kızımı kontrol ediyorum elini sacına deydirip agzına sokuyo elinde agzında sac varmı diyee üfff sürekli temizlik bıktım yaa hadi kızımı anladımda bizimkiler dökülmese bari

ben anneme dedım sacım doulluyo dıe annem dedı kı bebek anneyı tanıyınca dokulurmus ne kadar dogru bılmıyorum benımde dehset dokuluyo

kızlar merhaba.
uzun zamandır yokum,bilemiyorum yokluğumu farkettinizmi?
benim bilgisayar çöktü...anca fırsat bulduk,format attırdık.şimdide nette sorun var ya bakalım hayırlısı...

bende cuma günü saçım acayip çok dökülüyo diye dermotolojiden randevu almıştım,gidemedim.sizlerdede olduğuna göre normal bişey demekki...

arkadaşlar bebişleriniz artık dönüyomu benim kızım dönüyo bende yere bişiler yayıp yatırıyorum mutfakta işim olduğunda sırtüstü yatırıyorum geldiğimde yüzüstü dönmüş olarak buluyorum sürekli kendini döndünrüyo artıkkaydirigubbakcemile5

cnm benim bebeğim 1 aylıkken dönmüştü şok olmuştum yüzüstü yatarekn sırt üstü dönmüştü ve koltuktaydı tam ucuna gelmiş o oldu zaten birdaha yanlız bırakmadım koltukta şimdi yere yatak yapıyorum oraya yatırıyorum uyanıkken uyurkende gündüz koltukta ama koltuk dayıyorum önüne maşallah kuzularımıza hatta geçen ay doktor erken emeklicek annesi bu dedi çok hareketli kuzum maşallah allah nazarlardan saklasın hepimizin yavrularını...

benimki tembel..
daha yeni yeni yan dönmeye başladı..
paşam hep kucakta olduğu için hareket kabiliyetini geliştiremedi yavrucuk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…