Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende cok özlüyorum sizi.. gündüzleri efe uyuyunca biraz firsat bulup giriyorum .. bu seferde site ya cok yavas yada cok dolu oluyor .. bir sayfa bugün saate baktim tam 6 dakikada aciliyor .. tam sinirlik ..
şimdi haziran annelerine bakıyodum kızlar bi baktım 2009 haziran anneleri gelmiş çok tatlılar yaaaa. heyecanları, herşeyi öğrenmek istemeleri falan bizimkilerin yani 2009 temmuz annelerinin de gelmeleri yakındır herhalde...gerçi ben taaaaa aralıkta öğrenmiştim ama
ohh bee hele şükür girebildim.nasıl gidiyor bakalım temmuz anneleri.bizim çok şükür gazımız azaldı artık anne olmak daha bi keyifli hale geldi oyunlar oynuyoruz kızımla sesli sesli gülüyor bana.bikaç gündür çok az meyve püresi veriyorum çok hoşuna gitti inşallah böyle devam eder.bi kaç gün sonrada az yoğurt vericem siz bişeyler vermeye başladınızmı?
selam kızlar çok şükür tekrar kavuştuk... ne çok alışmışım buraya...sanki her şeyi burdan öğreniyodum,kaç gündür bi şey yapamaz oldum... benim oğlum çok huysuzlandı,diş çıkarmasından şüpheleniyorum...çok ağlıyo,sesi kısılıyo ağlamaktan...salyaları çok akıyo,eli de sürekli ağzında...bu aylarda çıkar mı diş?