Temmuz Anneleri Buraya....

duygucum hadi hayirli olsun bidenem.. nasil begendinmi belcikayi? türkiyenin sicagindan sonra serin serin ii gelmistir :)) neise msnde yakalrsam bol bol konusuruz mcx

wallahi beğendim kııızzz
avrupanın hali bi başka, hekes nasıl saygılı..hele ki egeyle olunca..yollar açılıyor bana özel:teytey:

serinlik iyi gelcek de benim pimpirikli kocam ege üşür diye kaloriferi patlatacak kadar yakıyor neredeyse..evde atletle geziyorum..
tombiş tombiş senağlama senağlama

Selam kızlar.nasılsınız görüşmeyeli.valla bi fırsat bulup gelemiyorum.kim ne halde bi haberim.meralciğimide bugün duydum.umarım şimdi iyidir bebişimiz.benim cadı kız ve ramazandan bi fırsat bulamıyorum.hepinizi çok özledim.burdaki sohbetlerin tadı başka oluyor.hepinizi öpüyorum.

kızlar şu daninolu takvimi nasıl yapıyorsunuz biri bana anlatsın amele gibi hala hamilelik takvimiyle duruyorum:roflol:

sağolun kızlar çok yardımcı oldunuz.ben kendim yaptım takvimimi.lülülülülülü

ezgibo sana söyleyeyim bari arzu-ele yapmis bende kendi kendime cözmüstüm.benimki danonenindegil ama www.TickerShack.com a giriyosun baby and Childageye tikliyosun ekranin solunda yaziyor bu ve gelen sayfayi görünce devamini yapabilirsin galiba (1,2,3)diye gösteriyor sayfanin altinda yildiz sklinde 3.sayfada resmi ekliyosun hepsini görürsün en son cikan etiketin hemen altindaki image ueral i kopyalayip kilo kontrole yapistiriyosun insallah anlasilir yaza bildim

tşkler şekerım bızlder ıyıyız sen nasılsınn beişin nasılll..???????*

Amin canim sevdiklerimizle bebislerimizle daha nice bayramlara saglik sihhatle yüce rabbim ulasmamizi nasip etsin insallah

saol cnm senin ve herkesin bayramı kutlu olsun nice mutlu bayramlara inşallah sevdiklerinizle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…