Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar hepinizi cok özledim nasılsınız ummarım heppiniz iyisinizidr bebişlerde iyidir onlarca cok iyi bakın ve benim icinde öpün yaa bende kızdan fırsat bulamıyorum yaa gündüzleri uyumuyo gece uyuyıo gecede zaten giremiyorum kız gündüz beni yoruyo cok fazla nerde uyuduguma bile aldırış etmeden uyuyorum vallahi bide malum ramazan yemek falan cok zor oldu nete giremiyorum

Aynen adasu benim oğlanda gündüzleri hiçç uyumuyo gece uyuyo okadar zoranıyorumki koştur koştur dur
akşamda 10 olmadan sızıp kalıyorum valla çook zor çocuk bakmak iş güççç

merhaba kızlar...
hepinizi çok özledim ama bilğisayarı bile açamıyorum...ne gecemiz ne gunduzumuz belli değil...insallah hepiniz ve yegenlerim iyilerdir...zamanla tekrardan toplanırız inşallah...hepinizi çok öpüyorum

hoşgeldiniz kızlarr zor wallahii gerçekten çocuk bakmak bizimde kaka sorunumuz varr kakasını yapsa uyucak yavrumm şurup kullanıyorumm bakalım inş düzene girerr artıkkk....

kızlar ben arada giriyorum takip ediyorum sizleri unuttu sanmayın sakın ha. yemek bloğuna bile yetişemiyoruz arzuyla. çocuk olduktan beri o kadar yoğunumki başımı kaşıdığım yok. yok kaka yok gaz e bide ramazan geldi sürekli kayınvalidemlerle birlikteyiz. kendimi çok yorgun hissediyorum. özledim hepinizi.ŞenizŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
bende artık evimdeyim annemdeydik internet olmadıgı için giremiyodum ara ara eve kaçınca girdim ama 5 dakika falan.neyseki evimize geldik artık iki bebedengamyoncuiremsu fırsat bulursam girerim:dance:

semacim aynen ya..
bazen msn de goruyorum yazayım diyorum ya ege bey aglıyor yaga ev işi çıkıyor..
bu arada ben belçikaya taşındım sonunda..1 hafta oldu..ev işleri,yerleştirme,temizlik bi yandan ege baya vaktimi alıyor kafamçokkarıştı

kızlar biişii sorucam size, hani bu puanlar varya yeşil kutulu, onlar ne puanı nasıl artıyorkiii??:uhm: :uhm:
benim 1 tanecik kutum var :a015: :a015: :a015:

şekerim ben pcyi sabah bi açıyorum msn de açıyorum. ara ara girebiliyorum çocukla uğraş ev işi derken vakit olmuyo yani. aynı durumdayız zaten haliyle. hadi hayırlı olsun sonunda kavuştun kocişinehihoyyythihoyyythihoyyyt iyice bi hasret gidereydin. giderdinmi kızzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam kızlar benim kızın kırkı çıktı daha beter oldu dün sabah 6 da uyudu düşünün kafamçokkarıştı ne gündüzümüz ne gecemiz belli gündüz de çok fazla uyumuyor .. nete ben de pek giremiyorum 40 çıkınca düzelir dendi olmadı şimdi de 3 aylık olunca düzelir diye bekliyoruz .. :Saruboceq: hepinizi öptüm a.s.

ay kıyama yaa inşallah merve hanım en kısa zamanda düzene girerde 3 .ayı beklemezsın canımm

ay kıyama yaa inşallah merve hanım en kısa zamanda düzene girerde 3 .ayı beklemezsın canımm

inşallah canım .. sabah 5 te 6 da uyuyor gözler faltaşı gibi o saate kadar .. sallarken uyur gibi oluyor durunca başlıyor ağlamaya .. devamlı emmek istemesi bir yandan kucağa alışmış olması diğer yandan .. zormuş walla.. senağlama 6 saat salladığımı biliyorum ayağımda .. başı da dönmüyor yaw klava: gülücükler atmaya başladı ama , oynaşıyoz gece boyunca napalım .. Şeniz

duygucum hadi hayirli olsun bidenem.. nasil begendinmi belcikayi? türkiyenin sicagindan sonra serin serin ii gelmistir :)) neise msnde yakalrsam bol bol konusuruz mcx

kızz aşkito sen genemi sacını boyatıınkaydirigubbakcemile delirdin sen iyice manyak karıkaydirigubbakcemile3:mymeka:

aaaaaaaaaaaaaaaaa

bana bakinnn gelirsem orayaaaaa :)))))

kiz eski halime döndüm iste ..daha boyatmicam annecim :))))))))

bakalım nekadar sürecekkk bu eskı halınnn.....ahanda şuraya yazıyom kurmban bayramına ermez değişir bu saçlar...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…