- 14 Eylül 2007
- 5.494
- 238
kızlar ben doğum yaptığımdan beri annemle babam yanımdaydı,bugün gittiler kendimi çok kötü hissediyorum...:1no2:
hem çocuğa nasıl bakıcam diye korkuyorum hem de onlara çok alışmıştım,onun üzüntüsünü yaşıyorum...oğluştan fırsat kalsa hüngür hüngür ağlıcam valla...
annem varken o kadar iyiydi ki...gece ben bebeğimi emziriyodum hemen annem alıyodu,altını temizlemesi,gaz açıkarması,uyutması,avutması ona kalıyodu...sabah kahvaltı masasına hazır oturuyodum,yemeğimizi yapıyodu,bebeğimi yıkıyodu hatta kıyafetlerini bile elinde yıkıyodu...o kadar rahat ediyodum ki...ona bırakıp çarşıya bile gidebiliyodum...a.s.
şimdi napıcam çok korkuyorum...annem burdayken azıcık sıkışsam hemen bağırıyodum aannneeeee
hemen gelip alıyodu...şimdi nasıl alışıcam bilmiyorum...
bugün hiç durmadı oğlum çok huysuzlandı,babasıyla ikimiz zor başettik,yarın o da evde olmayacak,nasıl başedicem diye çok korkuyorum...
bi de annemleri çoook özledim,şimdiden ayrılık acısı çöktü içime valla :çok üzgünüm:
Canim bukadar karamsar olma atlim alişaksinn merak etme korkulacak bişi yokk.bak aramizda en başindan yalniz olan anneler var onlar gibi sende en güzel şekilde geçireceksi bu zorlu dönemi....bu arada senin anneliğin daha yeni başliyor tatlimm.
evet canım ben bunu hep düşünüyodum,yalnız olanlar nasıl yapıyorlar diye...çünkü annemleyken bile zaman zaman çok zorlanıyoduk...bebek bakmak çok zor,hele bi de benimki gibi susmuyosa...çok ağlıyo nasıl avutacağımızı şaşırıyoruz...bi de bütün gün memede...hiç bırakmıyo,memeler yara oldu,artık ağlaya ağlaya emziriyorum...
ben bebekle başedebilsem ne mutlu...bi de koca evin işi,yemek,çamaşır,bulaşık...bunları nasıl hak edicem?duşa bile giremem ki burası dehşet sıcak,kan ter içinde kalıyorum...
ama asıl içimi acıtan annemleri şimdiden çok özledim...:çok üzgünüm: her ne kadar anne olsak da biz de ana kuzusuyuz bi yerde...:teselli: ben gurbet geliniyim,zaten annemlere hasret yaşıyorum,bu 46 günde çok alıştık,bi kaç gün bana çok zor gelecek,oğlumdan zaman kalsa hüngür hüngür ağlayasım var gerçekten :çok üzgünüm:
canım sakın moralini bozma bak bende oğlum iki haftalıktı başladım kendim tek bakmaya hem ben trabzonda yalnızım tüm akrabalar eş dost gümüşhanede inanırmısın bnaldığımda çıkıp gidebileceğim bi komşum bile yok akşama kadar evde oğlumla eşimin gelmesini bekliyoruz
merak etme canım insan alışıyo bi iki ağlamadan sonraaasenağlama
ilk zamanlar ne i,ş yapabilirdim ne yemek nede kendime vakit ayırabilirdim şimdi herşey rayına oturdu herşey planlı işliyo sanki a.s
üzme kendini canım oldumu eşin sana yardımcı olucaktır sen merak etmee:1hug:
BENDE YANLIZLARDANIM KIZLARRRR,KOCA ŞEHİRDE YAPAYANLIZIM senağlama
Bu arada gümüşhaneli nasıl oldu meleğin bi ara rahatsızdıya sonra takip edemedim canım,inş herşey yolundadır,
ya canım ah ah şu yalnızlık hele insan birazda hasta olunca yanında birilerini arıyoo işte o an kimsenin olmayışı insanı kahrediyo ne zamandır rahatsızım böbreklerim ağrıyo herhaldeki idrar yollarımda enfeksiyon var,kanamam var hemde çok korkuyorum anormal bişey olur diye,soğuk algınlığından dolayı bitkin halsizim inanırmısın bebeği bırakacak kimse olmadığı için gidemiyorum doktora tek git diyceksin ben hastanelerini pek tanımam eşim olmadan bakılıp gelemem yeniyim burada daha
neseki bugün memlekete gidicem orada anneme veya kayınvalideye bırakıp baştan aşağı bakılıcam
sağol canım oğlumdasoğuk algınlığınatutuldu 1 haftadır hasta burnu tıkalı sprey kullanıyorum ve yanında 2 3 tane daha şurup 15 gün sonra kontrolümüz var bakalım bi değişiklik olucak mı allahım cümlemizin bebişlerini korusun çok zor annelik bebek bekımı o hasta olduğundan beri bende hastayım nese canım başını ağrıttım senin kuzu nasıl allah sağlık sıhhat versin inşallah
canım geçmiş olsun biz de hastalıklarla uğraşıoz idrar yolu enfeksiyonu var kızımda kullandık şurubu bgn tekrar tahlil yaptırcaz kültür inşallah iyileşmiştir...:1closedeyes:
ya canım ah ah şu yalnızlık hele insan birazda hasta olunca yanında birilerini arıyoo işte o an kimsenin olmayışı insanı kahrediyo ne zamandır rahatsızım böbreklerim ağrıyo herhaldeki idrar yollarımda enfeksiyon var,kanamam var hemde çok korkuyorum anormal bişey olur diye,soğuk algınlığından dolayı bitkin halsizim inanırmısın bebeği bırakacak kimse olmadığı için gidemiyorum doktora tek git diyceksin ben hastanelerini pek tanımam eşim olmadan bakılıp gelemem yeniyim burada daha
neseki bugün memlekete gidicem orada anneme veya kayınvalideye bırakıp baştan aşağı bakılıcam
sağol canım oğlumdasoğuk algınlığınatutuldu 1 haftadır hasta burnu tıkalı sprey kullanıyorum ve yanında 2 3 tane daha şurup 15 gün sonra kontrolümüz var bakalım bi değişiklik olucak mı allahım cümlemizin bebişlerini korusun çok zor annelik bebek bekımı o hasta olduğundan beri bende hastayım nese canım başını ağrıttım senin kuzu nasıl allah sağlık sıhhat versin inşallah