Temmuz Anneleri Buraya....

adasucum canım kusunun fotosunda bellı değil koyu lekeler geçmıyormuş açık kırmızı lekeler gçiyormuş sıkma canını gerçer canımmm..en kısa zamanda ınşllahh...

ebtuna canım çok şeker maşallah hediyelerınız..gül güle kullanın yapanın ellerıne sağlık...

adasu canım benim kızımda da var göz kapağının üstünde hafif kırmızı kipiğinden kaşının altına kadr.burnunun hızma takılan yerinde yuvarlak küçük kırmıızı leke var vede burun deliğinden dudağının üstüne doğru yine kırmızı leke var.bunlar geçiciymiş canım takma kafaana.yiğenimdede vardı şuanda 4 yasında geçti hiçbirşey yok ve onun fazlaydıda .

Kizlar göğüsleriniz ne durumda benim çok çatladi ve çok büyüdünapcam bilmiyorum herhalde aldiğim kilolarin 3kg su orda

benim göğüslerim de 1 beden büyüdü 85 di 90 oldu...en kötüsü de sol göğsüm sağdakinden daha büyük((( ne zaman eski haline gelecek acaba emzirmeyi kesince düzelirmi?

sagol canım yaa gecer dedi hangi doktora sorsam 6-8 aylıkken kaybolur dedi bebek doktorumuz inş. hic bir iz kalmaz yaa:Saruboceq:

benim göğüslerim de 1 beden büyüdü 85 di 90 oldu...en kötüsü de sol göğsüm sağdakinden daha büyük((( ne zaman eski haline gelecek acaba emzirmeyi kesince düzelirmi?

canım benimde sag gögsüm soldakinden daha büyük bunalıma girdim valla aşırı büyük sol gögüsüm onun yanında sönük kalıyo sanki sagda silikon varmış gibi :1no2: neyse emzirmeden sonra eski halini alırmış inş. alır böyle kalırsa yerim kafayı

Eedasu cnm merhaba sizden arkadaşım için yardım almak istiyorum arkadaşım 1 aylık hamile ve dün dr.gitti kese görünmüş ama dr. bir sürü testler yapmış düşük tehlikesi olduğunu sölemiş ve kesenin boş olma ihtimali varmı acaba...

aynen canım benimde sol göğsüm daha büyük benimkiler çok büyüdü 90 küçük kalır yanında napcam eski haline dönmezse yandım:) hiç bişeye sığdıramam göğüslerimi

Ben bildiğim kadra cevap vereyim.düşük tehdidiyle boş kesenin bi ilişkisi yok.Düşük tehlikesi varsa doktor progestan verir.BU DA BEBEĞİN DAH SIKI TUTUNMASINI SAĞLAR.

sanırım boş gebelik de ancak 2 hafta sonra bebeğin kalp atışını dinlemeye gittiklerinde blli olur.
Ama doktor böyle bir şeyden şüphelenmemiş anladığım kadarıyla niye böyle olumsuz şeyler düşünüp kendinizi ve arkadaşınızı üzüyorsunuz? İyi şeyler düşünün.Eminim sıkı sıkı tutunmuştur o bebek annesine.
Ağır kaldırmasın,yükseğe kollarını uzatmasın,kendini yormasın inşallah iyi olur.

güzel olmuş valla ben beğendim tarifler falan iyi benim çok işime yarayacak tariflerinizi artrırsanız sevinirim :) ellerinize sağlık

güzel olmuş valla ben beğendim tarifler falan iyi benim çok işime yarayacak tariflerinizi artrırsanız sevinirim :) ellerinize sağlık

ayy çok teşekkür ederim canım benim. arttırıcaz tarifleri adasu da bende hergün bişi yapmaya gayret ediyoruz ve hemen ekliyoruz. beğendiğine sevindim valla hihoyyythihoyyythihoyyyt

güzel canım hele benim gibi pek yemek kültürü olmaan biri için çok iyi çok sağolun

bende baktım canım çook hoşuma gitti elinize sağlık bende pek yemekten anlamam allahtan eşim yemek seçmez çok işime yarayacak tarifler tekrar teşekkürler

kizlar ellerinize saglik site süper olmus, tarifler de muhtesem, 2 saat önce isten geldim canim cikti yemek yemicem dedim, ama dayanamicam galiba. cok lezzetli görünyorlar.. gercekten süper bir fikir. iki dünür is basinda desenize :))) öpüyorum sizi be bebislerinizi..

ben de baktım kızlar,çok güzel olmuş ellerinize sağlık...
ilerde bebişlerimize mama tarifleri de koyarsınız artık...

ayyy sagolun kızlar yeni tarfiler ekledik bakın gene :dance:

Son düzenleme:
kızlar çok hoş olmuş siteniz ii fikir ellerinize sağlık hepsi çok nefis gözüküolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…