Temmuz Anneleri Buraya....

Canım bende 18 yaşındayım gurbetteyimm annem 2 hafta geldi ve gitti bebeğimle kaldımm..Allah sağlık versin yeterki bu günlerde geçerr..dedeğin gibi yanlız olmak zor ..ama eşlerimiz varr onların çok yardımı oluyor...alışacağız yerimseniben.

kızlar kendinizi hiç yalnız hissetmeyin bakın biz varız. kaç kişiyiz hamileykende anneykende hepimiz yanımızdayız bi sorunumuz olduğunda paylaşacak birileri var en azından dimi ama. öpüldünüzzzz

bu arada bloğumuz taşındı yeni adresimiz

http://mutfak-kokusu.blogspot.com/

ziyaret edersiniz artıkın benim ciciş temmuz annişlerimmmmmmm

canim esim ise sabah 7 de gidiyor aksam 8 de geliyor cok yorgun oluyor elinden geldigi kadar yardimci oluyor ama ben yardim etmesini istemiyorum cunku kiyamiyorum ona cok yoruluyor :KK43:
annem yakinimda oldugu halde gelmiyor.. bi cok sorun var

selam kizlar .. dogu dürüst giremiorum yhaa :KK43:( bazen wc ye bile gidemiorum .. cok ilgi istio sipam .. sag olsunlar kucaga alistirtilar bende ceremesini cekiyorum :KK43:(
sizi cok özlüyorum .. ins düzelir bu durum ..

konunuza gelince allahtan burda görümcelerim eltim kaynanam annem hepsi var .. misafirim geleceginde aliyorlar tüm gün temizlik ve hazirlik yapiorum rahat rahat .. allah sizlere kolaylik versin ..
öptüm hepinizi

askıyocum aynen benım sıpacada kucakçı ama allahtan akşamları uyuyor kucak ıstemıyorr..bu gündüzlerı oda kucağa alacak çok kayınvalıde eltı kayınbırader.dede hepsı saolsunlar nbakıyorlar paşaya yalnız olan anneler allah yardımcınız olsun canlarımm..benım oğlan akşam üzerilerı durmuyor genelde gezınmek isiyor bende hemen babaannesıne götürüorum saolsun kayıvalıdem çok güzel bakıyor sadece benı emdıği için uzun sürelı bırakamıyorummm...

kızlar siteye girdim gene çok güzel,o makarna pastasıyla mozaik pastayı mutlaka denicem...100 kilo olmaya az kaldı...cokacimcoook
mozaik pastayı çok severim,sizin tarif de güzele benziyo
kızlar biz bugün gene hastanedeydik...benim oğluş gene hiç durmadı,hep emmek ve pışpışlanmak istiyo,emdikleri burnundan fışkırana kadar emiyo...ağzının içi kusmuk kesiği doldu ve onlar ağzına yapıştı çıkaramadı,ben kusturmaya çalıştım,elimle almaya çalıştım olmadı...sonra bi ağlama krizine girdi,mücadelem saatler sürdü susturamadım,iyice bunaldım kaptığım gibi komşuya götürdüm,o biraz susturdu ama sonra gene başladı...:1no2: eve geldik bu sefer çığlıkları inlemeye dönüştü...ağlamaktan sesi de kısıldı,artık dayanamadım kaptığım gibi hastaneye götürdüm...:bbo: bu arada nasıl giyindiğimi sormayın,oğluşun çığlıkları arasında giyinmek ne mümkün,az kalsın gecelikle fırlayacaktım sositososito
neyse dr baktı,hiç bi şey bulamadı,hiç bi şeyi yokmuş..bütün garezi bana,orda baya sustu,babasının iş yerine falan gittik,epey uykuya daldı,oh dedim rahat edcem...eve geldim,kanepeye koyduğum gibi gene başladı kafamçokkarıştı
sağolsun gene komşum geldi o suturdu gene uyuttuk...işte böyle kızlar,çok korkuyorum ben bu çocuğa yalnız bakamıcam diye...:uhm:

bu arada ben iğrenç kokuyorum,kendi kokumdan midem bulanıyo...gündüz oğlumu bırakıp duşa falan da giremiyorum,mecbur akşamı bekliyorum ama cidden kötü kokuyorum,inşallah geçer...
ayrıca bi tavsiyem var,biz geçenlerde bebek mağazasına gitmiştik ordan mother&baby dergisi aldık,2dergiyi yapıştırmışlar,2 tane süper kitapçık var,emzirme rehberi ve biberonla besleme rehberi diye ama içinde ne arasanız var...ayrıca derginin birinde konu a dan z ye yenidoğan bakımı...çok güzel,çok faydalı,ben o kitapçıklardan bilmediğim bi sürü şey öğrendim,şiddetle tavsiye ederim,fiyatı da 3,90 ytl

gecmis olsun ebtuna

ya kizlar benim kiz 5 gun oldu caca yapamadi nedecme ben ya biri bana yardim etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

slm kızlar, benim kız da aynen kucağa alıştı ağzı da hiç durmuyor , şu an bile kucağımda yazıyorum yani:) kulube hiç giremiyorum sizleri de çok özledim ama zamanla düzelir inş.. bugün kızım 1 aylık oldu :hooray: hepinizi öptüm a.s.

çorumlu, anne sütüyle beslenenlerde günde 7 sefer de,7 günde 1 sefer de normalmiş diyorlar,ama sen anlarsın rahatsız oluyor mu?benimki öyle 1 gün yapamamıştı da çok rahatsız olmuştu,hastaneye gitmiştik gene(hastaneye gitme rekoru bende galiba:eek:)
fitil yapmışlardı da öyle rahatlamıştı...ama zeytinyağı yöntemini falan uygula bakalım işe yarar belki...

kızlar siteye girdim gene çok güzel,o makarna pastasıyla mozaik pastayı mutlaka denicem...100 kilo olmaya az kaldı...cokacimcoook
mozaik pastayı çok severim,sizin tarif de güzele benziyo
kızlar biz bugün gene hastanedeydik...benim oğluş gene hiç durmadı,hep emmek ve pışpışlanmak istiyo,emdikleri burnundan fışkırana kadar emiyo...ağzının içi kusmuk kesiği doldu ve onlar ağzına yapıştı çıkaramadı,ben kusturmaya çalıştım,elimle almaya çalıştım olmadı...sonra bi ağlama krizine girdi,mücadelem saatler sürdü susturamadım,iyice bunaldım kaptığım gibi komşuya götürdüm,o biraz susturdu ama sonra gene başladı...:1no2: eve geldik bu sefer çığlıkları inlemeye dönüştü...ağlamaktan sesi de kısıldı,artık dayanamadım kaptığım gibi hastaneye götürdüm...:bbo: bu arada nasıl giyindiğimi sormayın,oğluşun çığlıkları arasında giyinmek ne mümkün,az kalsın gecelikle fırlayacaktım sositososito
neyse dr baktı,hiç bi şey bulamadı,hiç bi şeyi yokmuş..bütün garezi bana,orda baya sustu,babasının iş yerine falan gittik,epey uykuya daldı,oh dedim rahat edcem...eve geldim,kanepeye koyduğum gibi gene başladı kafamçokkarıştı
sağolsun gene komşum geldi o suturdu gene uyuttuk...işte böyle kızlar,çok korkuyorum ben bu çocuğa yalnız bakamıcam diye...:uhm:

sagol canım denede yorumları ver mutlaka :eek:

ya siteye bayıldım heleki mozaik pasta tarifi ve fırında patatese... zaten hep sevmişimdir kolay ve lezzetli şeyleri:KK66: emeğinize sağlık arkadaşlar...

MERHABA KIZLAR,

YA KIZLAR SİZİN BURDAMI HANGİ FORUMDAYDI HATIRLAMIYORUM AMA Bİ GÜZEL KONU VARDI BİR GÜNLÜK BESLENMEMİZ YADA BİR GÜNLÜK ÖĞÜNLERİMİZ DİYE Bİ BAŞLIK VARDI ONU BULAMIYORUM GÖRENLER DUYANLAR BANA YERİNİ GÖSTEREBİLİRMİİİ?kaydirigubbakcemile

çorumlu, anne sütüyle beslenenlerde günde 7 sefer de,7 günde 1 sefer de normalmiş diyorlar,ama sen anlarsın rahatsız oluyor mu?benimki öyle 1 gün yapamamıştı da çok rahatsız olmuştu,hastaneye gitmiştik gene(hastaneye gitme rekoru bende galiba:eek:)
fitil yapmışlardı da öyle rahatlamıştı...ama zeytinyağı yöntemini falan uygula bakalım işe yarar belki...

yok canım hastaneye gitme rekoru bendedir sanırım dogdugu ilk günden beri hastanedeyiz :lepi:

X