- 1 Aralık 2007
- 1.598
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar siteye girdim gene çok güzel,o makarna pastasıyla mozaik pastayı mutlaka denicem...100 kilo olmaya az kaldı...cokacimcoook
mozaik pastayı çok severim,sizin tarif de güzele benziyo
kızlar biz bugün gene hastanedeydik...benim oğluş gene hiç durmadı,hep emmek ve pışpışlanmak istiyo,emdikleri burnundan fışkırana kadar emiyo...ağzının içi kusmuk kesiği doldu ve onlar ağzına yapıştı çıkaramadı,ben kusturmaya çalıştım,elimle almaya çalıştım olmadı...sonra bi ağlama krizine girdi,mücadelem saatler sürdü susturamadım,iyice bunaldım kaptığım gibi komşuya götürdüm,o biraz susturdu ama sonra gene başladı...:1no2: eve geldik bu sefer çığlıkları inlemeye dönüştü...ağlamaktan sesi de kısıldı,artık dayanamadım kaptığım gibi hastaneye götürdüm...:bbo: bu arada nasıl giyindiğimi sormayın,oğluşun çığlıkları arasında giyinmek ne mümkün,az kalsın gecelikle fırlayacaktım sositososito
neyse dr baktı,hiç bi şey bulamadı,hiç bi şeyi yokmuş..bütün garezi bana,orda baya sustu,babasının iş yerine falan gittik,epey uykuya daldı,oh dedim rahat edcem...eve geldim,kanepeye koyduğum gibi gene başladı kafamçokkarıştı
sağolsun gene komşum geldi o suturdu gene uyuttuk...işte böyle kızlar,çok korkuyorum ben bu çocuğa yalnız bakamıcam diye...:uhm:
çorumlu, anne sütüyle beslenenlerde günde 7 sefer de,7 günde 1 sefer de normalmiş diyorlar,ama sen anlarsın rahatsız oluyor mu?benimki öyle 1 gün yapamamıştı da çok rahatsız olmuştu,hastaneye gitmiştik gene(hastaneye gitme rekoru bende galiba)
fitil yapmışlardı da öyle rahatlamıştı...ama zeytinyağı yöntemini falan uygula bakalım işe yarar belki...