Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar yaaa iki gündür şidetli kasık agrsı cekiyorum üşüttüm desem degil üşütme gibi bir agrı degil resmen adet öncesi kasık agrısı adet olucam sanırım yaa oluyım de gecsin artık bu sancı yaa acısını cekmek beklemek daha zorrr

HAYIRLI RAMAZANLAR ARKADAŞLLARRRRR....adasucum canım inşallah en kısa zamanda olursunda geçer...bendede sırtımdan bıcak saplanır gıbı bır rahatsızlık varr hem göğsum her sırtıma sankı bıçak saplanıyor gibi...1 hafadır inşallah gerçer ciidi bişi çıkacak dıye korkuyorumm doktorada gıtmedimmm...

geçmiş olsun arzucumm...
bugün bende temizlik yaptım koltukları felan kaldırdım. sol dikiş yerlerim sızlıyoo...

gelincik geçmiş olsun... ne zamandır yoksun unuttun sandık buraları...nehir hanım nasıllar...

saol alevcimmm uzun zamandır giremedim nehirle uğraşıyorum hiç fırsat olmuyoo...
ev iş yemekti derken akşam oluyoo...
ama ara ara girip sizi takip ediyorumm unuturmuyum hiç sizii..
valla özlemişim sohbet etmeyiii ne günlerdii hamilelik günlerimiz ne çok şeyi paylaştkkk...
zeynep kızımızda büyümüş maşallah allah nazarlardan esirgesin..

henus anne dılım ama bole bısı yapman onca cok ii olmus bence karısıklık olabılecegını zannedmıorum

slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar , benim kız hiç durmuyor nete girmeyi bırakın wc ye zor gidiyom fırsat bulunca anca yemek yapıyorum , uyumuyo da .. hafta sonu kırkımız çıkıyo inş. düzelir , öptüm hepinizi..a.s.

valla benımkı düzendeydı febıcım bugün 40 günlük oldu ama dahada delırdı güzdüzleri hıç uyumuyo nerdeyse sabah 6 da 7 de kalkıyor akşam ıftardan sonra uyuyor (gündüz 15-30 dk uyuyo kalkıyor)kayınvalıdem altımda da allahta ona verıp işlerımı yapıyorum sureklı memede yapışık duracak yada dışarda kucakta gezecekk..allahtan gecelerı uyuyoorr..gecelerı uyuduğu için katlanıyoruz işte bır şekıde..inşallah sneınkıde benımkı gibi sonrada değişmez canımm...

cnm şu an benim kız aynı dediğin gibi devamlı emecek , yada kucakta gezecek gözler fıldır fıldır :) gece geç saat uyuyo 2 saatte bir ben emziriyorum tekrar uyuyor ama uyandı mı dediğin gibi anca gözlerini dinlendiriyor gündüzleri.. iş filan yapamıyom.. inş. bizimki düzelir :Saruboceq:

geçmiş olsun arzucum merak ettim sizi semayla görmedim uzun zamandır forumda diye..
umarım iyisindir şimdi..
aynı agrı 2 gündür bende de var ama seninki kadar şiddetli degil

geçmiş olsun arzucum merak ettim sizi semayla görmedim uzun zamandır forumda diye..
umarım iyisindir şimdi..
aynı agrı 2 gündür bende de var ama seninki kadar şiddetli degil

sagol canım sanki o acıları ceken ben degilmişim gibi şimdide hic bişeyim yok ama akıntım cogaldı 10 eylülde kızı verem aşısına götürücem doktora ozaman bende doktoruma görünücem bakalım:bbo:

annooooooommm utansın dediii.şekerim senin paşa uslu maşallah demekki benim cazgırı yolluyum 2 gün bakalım tuvalete gidebiliyonuzmuu.özledim kızlar sizi yaa.anca uyududa rahat ettim.ramazanda girdi araya iş yemek gelemiyoz valla.bebişler nasılll büyüyolarmıı.rabbim sağlık versin hepciğine.öptüm hepinizi.

evet ya kizlar ben de ozledim...
benimki fulltime kucakta olmak istiyor, uyutmaya çalışınca gülüyor:)

iyiyiz yeliz sen nasılsın temmuzun kaçında doğdu bebeğin kızmı erkekmikaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun kızlarr hepinizee alevcim seninde ramazanın mübarek olsun cnm...bizimkide uyumuyo pek gündüzleri çok uykusu oluyo uyuyo az sonra hemen kalkıo anlayamadım wallahiii bir süzene girselerde rahatlasak bizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…