Temmuz Anneleri Buraya....

slm kızlar, yarın mervoşum bir haftalık oluyor :sm_cool: dün gece beni bir ağlama tuttu .. ben bunu nasıl büyütücem diye :eek: doğum sonrası duygusallığı çok fazla oluyor , bir türlü alışamadım .. düzenimin bozulması beni mutsuz eder , bozulmak nerdeeee düzenimiz merve oldu :) herşey alt üst .. alışacağım ama zormuş be sırnaşık şey sizler nasılsınız .. hepinizi merak ediyorum ama takip edemiyorum benden sonra doğuranlara geçmiş olsun gözleri aydın .. hastalara acil şifa dilerim .. herkes yavrusunu güle güle büyütsün inş.. hepinizi öpüyorum a.s.

slm kızlar, yarın mervoşum bir haftalık oluyor :sm_cool: dün gece beni bir ağlama tuttu .. ben bunu nasıl büyütücem diye :eek: doğum sonrası duygusallığı çok fazla oluyor , bir türlü alışamadım .. düzenimin bozulması beni mutsuz eder , bozulmak nerdeeee düzenimiz merve oldu :) herşey alt üst .. alışacağım ama zormuş be sırnaşık şey sizler nasılsınız .. hepinizi merak ediyorum ama takip edemiyorum benden sonra doğuranlara geçmiş olsun gözleri aydın .. hastalara acil şifa dilerim .. herkes yavrusunu güle güle büyütsün inş.. hepinizi öpüyorum a.s.

hoşgeldin kız Şeniz bende senin gibiydim febicim bende 1 haftalıkken agladım nasıl büyütücem ben bunu diye bide gögsümü almıyordu ac süttüm yok fazla gögsümü sıka sıka cay kaşıgına damlatarak iciriyordum annelik zor gercekten anne olunca anlarsın derlerdide inanmazdım anlamak icin anne olmak şartmış megersositososito öyle diyodum ama biz ikinci ayımızı doldurmaya başladık bile baksana 1 ay 1 hafta 1 günlügüz şurda :lepi::nazar:

adasu kız giderek daha mı iyi oluyor daha mı kötü oluyor.. bir moral verin yaw ..........

adasu kız giderek daha mı iyi oluyor daha mı kötü oluyor.. bir moral verin yaw ..........

daha iyi oluyor merak etme şu bir haftayı atlat sen bişeyin kalmaz cünkü alışma devresi sen hayatına giren degişiklige ve bebegine bebeginde dünyaya ve sana alışmaya calışıyor bu bir hafta icinde oturmaya başlar bizim oturmuştu cok rahatız şimdi cok şükür gülüşüp duruyoruz :dance:

oohh be .. ne bilim ben bir düzen manyağıyım .. herşey derli toplu olucak .. hazırlıksız olmıcam .. süprizler hiç hoşuma gitmez yani.. geniş biri de değilim .. şimdi biraz zorlanıyorum yeni hayatımda ... sen de anladığım kadarıyla benim gibi birisin galiba .. iyi sen alıştıysan ben de alışırım inş.. saol cnm bıdığı öp oynaşın oynaşın :)

oohh be .. ne bilim ben bir düzen manyağıyım .. herşey derli toplu olucak .. hazırlıksız olmıcam .. süprizler hiç hoşuma gitmez yani.. geniş biri de değilim .. şimdi biraz zorlanıyorum yeni hayatımda ... sen de anladığım kadarıyla benim gibi birisin galiba .. iyi sen alıştıysan ben de alışırım inş.. saol cnm bıdığı öp oynaşın oynaşın :)

sagol canım evet bende cok düzenliyim herşeyi programlarım zaten son haftalar nasılda ev temizliyordum hatırlamıyormusun:roflol:
işte bende bir kere agladım oda yeni geldigimde evime sürekli sıkıp sıkıp kasıkla veriyordum doymuyor aglıyordu mama 5 gün yasak dendi kızım aglar ben aglar süttüm yok diye bide agrım vardı kalkamıyorum yürüyemiyorum off neyseki gecti artık:Saruboceq:

merhaba kizlar
nasilsiniz bakalim ben idare eder buna da sukurler olsun yorgunum her yerim agriyor
ama olsun kizim ve oglum icin deger
annem sag olsun bana ne guzel bakiyor ogluma kizima da
esimi cok ozledim senağlamaevimi de senağlama
su ayagima vurduklari igne bitsin cuma yada pazar eve donerim insallah
kizim cok guzel uyuyor masallah oglum hic kiskanmiyor kardesi var diye sadece kimseye elletirmiyor almasinlar istiyor cunku cok seviyor o benim mervem diyor merveyi ellemeyin diyor benim kardesim o diyo:lepi::lepi:
herkes nasil seviyor cadi mervosumu yesinler onu rabbime sukurler olsun onu verdigi gun ne mubarek bi gunmus
sutum de var cok sukur hersey cok guzel :dance::teytey:

merhaba kizlar
nasilsiniz bakalim ben idare eder buna da sukurler olsun yorgunum her yerim agriyor
ama olsun kizim ve oglum icin deger
annem sag olsun bana ne guzel bakiyor ogluma kizima da
esimi cok ozledim senağlamaevimi de senağlama
su ayagima vurduklari igne bitsin cuma yada pazar eve donerim insallah
kizim cok guzel uyuyor masallah oglum hic kiskanmiyor kardesi var diye sadece kimseye elletirmiyor almasinlar istiyor cunku cok seviyor o benim mervem diyor merveyi ellemeyin diyor benim kardesim o diyo:lepi::lepi:
herkes nasil seviyor cadi mervosumu yesinler onu rabbime sukurler olsun onu verdigi gun ne mubarek bi gunmus
sutum de var cok sukur hersey cok guzel :dance::teytey:

canım ya seni çok merak ettik allaha şükür bugün iyi haberlerini aldık
rahatladık kızınıda benim için bi kerecik öp annesi kendine ve kuzularına iyi bakŞeniz

çorumluuu ayy canım benım yaa sonunda haberın geldı ne güzel canım sende kavuştun meleğine..rabbım hepınıze sağlılı mutlu huzur dolu uzuuuuunnn günler geçirmeyı nasıp etsın..yavrunu analı bablı büyütsünnn...canımmmm

çorumlucum sonunda hbrlerini aldık çok şükür sağ salim kavuştun kızına gözün aydın cnm ii ol bekliyoruz buraya yokluğun belli oluyo cnm...

aynen febicim bende öleyim artık hayatımız yavrularımız oldu ne kadar yorgun olursam olayım akşam illa mutfağımı toplayıp yatıcam yoksa içim rahat etmiyo gözümden bazen uyku akıyo eşim diyo hadi bırak sabah yaparsın diye ama canım durmuyor ki

bi kac gündür giremedim buraya ..
pericim hosgeldin bitanem .. sükür kurtuldun .. tabi agrilarin var ama yavruna bakinca hissetmiosundur artik .. allah yardimcin olsun .. en kisa zamamda ii olman dilegiyle ..

hii bu arada ben geri sariya döndüm :teytey: :lepi:
arzuu sana yorum yapmayi yasakliorum :))))))):roflol:
saka saka yerimseniben

ben yorum yapım barı-tatlicadiarzu- askitocum snın sıkıntın ne yavrucum habıre saçın başınlan ounuyorsunnn:roflol: efende yanında daha ne istiyon ...şaka maka sarı sana çok yakışıyor...:asigim:

saol bidenem.. SIKINTIM yok yafs :)) hayatimdanda cok memnunum .. piskolojim felanda ii yani :roflol:
hamileligimde dip boya yapamayacagim icin baska alternatifler bulmak zorundaydim ..ve simdi eski halime döndüm
olay bundan ibaret :)))

hilmiiişş kız bak beni dinlememiş sarı yapmış saçları..okadar da yazmıştım oyum kahverengi diyeeee :))
şaka bir yana fıstık giib hatunsun vesselam herşey yakışır :)))

güle güle kullaaaaaaaaaaannnn..
benim fındık kurdum izin verirse bende gidicem röfleye bugun ..

çorumlu çok sevindim canım hayırlı olsun...valla merak etmiştik,iyi haberlerini aldık çok şükür...
kızlar yaa ben de ağdaya gitmek istiyorum malum bölge için...nasıl yapıcaz,sezeryanlılar için bi sakıncası var mıdır acaba,bugün 29 günlüğüm ve acilen ağda yapmak istiyorum,nolur bana bi akıl verin...
bi de mevlüt için bi şey soracaktım...
şimdi biz haftaya pazar lohusa mevlüdü düşünüyoruz,hediye olark küçük havlu versem nasıl olur sizce?tülbent dağıtanlar oluyor ya,benim de aklıma küçük yüz havlularından dağıtmak geldi,sizce nasıl olur?

Kizlaaaar ben geldim :dance:
Dun gece bebisimle beraber eve geldik, Dogum hikayemi Agustos annelerine yazmayi dusunuyorum :lepi:
hepinizi ve bebislerini öptum :)

kızlar çok mutluyum bebek takvimimi yaptım sonunda...
hani gebelik bölümü var ya oaraya tıkladığınızda ay ay anneler çıkıyo,aşapğıya inince ise sabit konuların olduğu liste çıkıyo...işte orda bi topic varmış bunun anlatıldığı,ben bugün farketttim :asigim: çoook güzel anlatılmış valla yapanın eline sağlık
çook kolay anlatılıyo,seçenekler de bir sürü...
ben danone den yapamamıştım :asigim:
isteyenler baksın valla,paylaşayım dedim kaydirigubbakcemile3

X