Temmuz Anneleri Buraya....

ay bende heyecanlandım kıslar,ha gayretsırnaşık şey meaves korkma canım:1hug:sakin sakinCADIARZU

dakika tut beş dakkada bir 40-50 sn sürüyosa kesin git.. hadi hayırlısı...

yanımda uyuyo... bişey yoksa boşu boşuna endişelendirmiyim dedim... biraz daha devam ederse uyandırıcam hastaneye gideriz eve yakın zaten...

şaka bir yana hadi hayırlısı kızlar yaaa... eninde sonunda doğacaklar nasılsa bir an önce doğurur bu stresten de kurtuluruz inş.. gün bitince beklemesi daha zor oluyor ....

yarın uzun bir gün olabilir benim için de.. dua edin inş.. gidim uyumaya çalışim .. herkese iyi geceler.. umarım yarına bebişlerimiz gelir kızlar yaa .. yoksa bana sezeryan yolu gözüküyor gibi..

allah yardimcimiz olsun canim hayirlisi artik ne yapalim
ben yatamiyorum su an vallaha uykum var ama yatmak istemiyorum
iyi geceler allah rahatlik versin insallah guzelim

insallah ne guzel olur
ben sancilari saymayi biraktim yoksa durcak gene ama gene durcak burasi belli:sm_confused:

öle düşünme kızklava:,nebilim sen doğum yaptın daha tecrübelisin pozitif ol:lepi:sırnaşık şey

:teselli:canım yanında birileri var dimi,eşin falan:uhm:

evet esim var uyuyo kardesim oglum :sm_confused:
vallaha az uyumaya calisacagim uyuyabilirsem
ay nasil batiyor ya oyle boyle degil gobegimi kesiyolar ortadan sanki :1shok:
neyse insallah dogum icin hazirlanmistir kizim
ay esim ise gidecek saat besde annemi kaldircam o da ise gitmesi icin telefonla
bakalim hayirlisi artik
duani esirgeme emi
allahim aciyorrrrrrrrrrrrrrrrsenağlama

ay nasil batio yawsssssssss neyse gidip uzanayim bari kocisimin yanina
oglum ve kardesim de uyudu hepsi uyuyo oh
bi simsek bi yildirim cakiyor var ya burda masallah ne yagmur var abowwwwwww
olmayan yerlere de yollasin rabbim insallah gok gulluyor ev sallandi vallaha az once
banyoya gittim cam acik anam gummmmmmmm dedi :teytey:hadi bi bakalim devam edecek mi sancilar gidip de yatam
zaten gitsem de gitmezsem de haber veririm ben buraya :dance::roflol:

kızlarrrrrrrrrrrrrrr febi maeves çocumlu dün gece neler olmuş burda. yarıştınızmı kızlar anlayamadım sizi takip etcem diye oturdum kaldım burda. Ay şimdi kimbilir ya uyuyorsunuzdur yada doğuruyorsunuzdur yada doğurdunuz bile. Ay bi haber verin çatlicammm. Hepinizi merak edyrm. ALlah yardımcınız olsun.

Gece kuşları bi bakayım dedim nasılsınız diye amahepinizin ağrısı varmış gece şimdi de burda yoksunuz merak ettim hanginiz doğurdu ki inş. hepiniz almışsınızdır bebişlerinizi kucaklarınıza

corumlu durmadan hastaneye gidiyorsunya bari yakinmi size hastane kiz sen niye suni sanci istemiyorsunki zaten arada kendi sancin da tutuyo valla bende yurtdisindayim burda hemen herseyi yapmiyorlar ama sessiz kaldimida hic birsey yapmiyorlar ben nerdeyse evde dogruyodum valla beni sancili sancili eve gönderdiler yok sen daha dogurman diye evde kendimi yerden yere vuruyom ama gelme diyorlar sonra dayanamadim gittim bir saat sür,edi kizim dogmustu sen fazla güvenme doktorlara hastanede kal suni sanci iste biraz ins aksama dogrun

bide canim cogu zaman doktorlar olmuyor demi ebeler bakiyor acilma varmi diye sanci felan varmi diye Allah kolaylik versin sana ins bir avazda kurtaririsin

evet ebeler bakio
sancilarim gene gitti biliyorum zaten ah bu sancilar beni maf etti
yok ne yakini hastaneye otobusle gidiyorum ehliyetim yok
sabah saat 8.30 da gene var kontrolum artik oraya yaticam kapinin onune ha dayanamiyorum artik ya yeter diye zirlicam topallamakdan yoruldum kemiklerim ziril ziril sizliyor yeter ya
dayanma gucum kalmadi sancilar beni maf etti ayak agrim heryerim sisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…