- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
sizin sistem ayni burda da uygulaniyor canim .. bana da dediler 42 haftalik olana kadar bekliyecegiz diye.. benim son gunum persembe.. yarin zamanim var ama bisey yapacaklarini sanmiyorumm... carsambaya birakir kesin.. bunlarin hic umurunda degil valla, Turkiyedekiler ooh rahat istediklerinde sezeryan olabiliyor ..
canim ne yapalim Allahin isine karisilmaz ki, yapacak bisey yok beklemekten baska
az önce felaket 2 kere ust ustune sancim olduuu, bebek assagiya felaket bastirdiiii sanki ignee batiriyorlar anneciiiiiim, dogumda sancilara nasil dayanacam beeenn
ben vallaha raziyim o sancilara cunku nasil sanci oldugunu cok iyi biliyorum
tek gelsin kizim bir an once epudiral her neyse istemiyorum gelsin kizim o sancilari cekmeye raziyimmmmmmmmmsenağlamasenağlama
canım ya kıyamam walla okudukça yazılarını bana fenalık geliyotatlicadiarzu,allah sabırlar versin sana,sabret ama az kaldı,üzme bebişini
çorumlu canım sende adet düzensizliği filanmı vardı
acayip stres oldum yaa.. sabah doktora gidicem , bakalım ne diyecek heyecanlıyım .. sezeryana karar verebilir.. :bbo:
canım geliomu yoksa senin nazlı kız,hadi bakalım hayırlısıCADIARZU
inşallah bebiş geliyodur canım,senin kız kaç kilo buarada:uhm:
amiiiiinnnnnnnnnnnn.. bu arada yarın kulube girmezsem anlayın ki doğurdum kızlar ya da sezeryana alındım ...