Temmuz Anneleri Buraya....

yaa karnım ve belim çok kötü ağrıyo...

hadi inş. daha ne istiyosun bıdışın geliyodur inş.. :1rolleyes: benimki yerinden çok memnun bütün gün hamur işi yaptım saatlerce yoruldum ettim banamısın demedi sırnaşık şey

ne bilimm sancı heralde yarım saattir gelip gidiyo... ama sende günlerdir çekiyosun sancıyı...benimkide öledir belki.. günüm ayın 1 de doluyo aslında...

:nazar:maşallah kiloları güzel bebişlerinizin sağlıklıca doğarlar inşallah.erken yada geç gelmelerinin kilolarıyla alakası varmı acaba:uhm: benim oğlan 3101 di geçen hafta yarın bidaha kontrolüm var bakalım kaç oldu

o belli olmaz maeves .. millet gününden 15-20 gün önce doğurdu ..... herkes bizim gibi beceriksiz mi ...

nası anlatimm belimden karnıma doğru işte... bide alt taraf zonkluyo gibi doktor hanım:))

:nazar:maşallah kiloları güzel bebişlerinizin sağlıklıca doğarlar inşallah.erken yada geç gelmelerinin kilolarıyla alakası varmı acaba:uhm: benim oğlan 3101 di geçen hafta yarın bidaha kontrolüm var bakalım kaç oldu

uzun bir süre temmuz ayı listesini yapan kişi olarak söyleyeyim ki bizim kızlardan bebişleri kilolu olanlar genelde gününden önce doğurdu.. ama tabii gününü geçiren de oldu .. bilinmez ki...

Çorumlu bende hamileyim on iki günümüz var hesaba göre ama kendimden çok seni merak etmeye başladım foruma ilk girince işim Temmuz Annelerinden Çorumluyu aramak oluyorlülülülülülüsırnaşık şey

ay benim oğlan erken gelecek gibi o zaman,allah bilir gerçi ama içimde bi his gününü beklemiceni sölüyo:sm_confused:.aslında bende tam gününde gelsin istiyorum18 ağuststa yani,bilmiyorum yaklaştıkça korkmaya başladım kaliba:bbo:

vallaha ben takip ediom ama gelip gelip gidiyor bi 10 dk 7 dk 5 dk degisiyor iste
ay hadi insallah hep birlikde
agriyor mu cok mu agriyor ?
kesin hastaneye gitsem durmaya baslar gene bu sancilar
:teytey::teytey:

çorumlucum sen doğurunca baya bi insan oh çekecek görünüşe göresırnaşık şey bak doğurur edersen bizi habersiz koymaa.s

benim öle ölüp biteceğim kadar değil ama ağrıyo işte.. adet sancısından az daha şiddetli. tabi bi taraftanda panik oldum ama sakin sakin bakim şimdi ben... ortaya doğru toplandı şimdi off yaaa korkuyorum bennnn

benim öle ölüp biteceğim kadar değil ama ağrıyo işte.. adet sancısından az daha şiddetli. tabi bi taraftanda panik oldum ama sakin sakin bakim şimdi ben... ortaya doğru toplandı şimdi off yaaa korkuyorum bennnn

esin yok mu yanina be guzelim o varsa korkma
sancilarin cogalip SIKLASIRSA bi gidin hastaneye baki versinler
benimki bi iki saat daha devam ederse gidecem :teytey:

X