Temmuz Anneleri Buraya....

bizde bugün yine kontrole gittik pazartesi sezeryan olcaz allah kısmet ederse........ neyse ben yırttım temmuz sonunda doğuruyom çorumlucum darısıda sanan tatlım

bizde bugün yine kontrole gittik pazartesi sezeryan olcaz allah kısmet ederse........ neyse ben yırttım temmuz sonunda doğuruyom çorumlucum darısıda sanan tatlım

allahim sag selim kavusmayi nasip etsin guzelim bebegine guzelce kavusursun insallah
ben pazartesine kalmak istemiyorum yaws bende dogurmak istirem
insallah bugunku sancilarim coklasir agrili olur SIKLasir da giderim yeter yawssssss
rabbim beni duy nolurrrrrrrrrrrrrrrsenağlama

ah be çorunlucum en cok sen istiyordun dogurmak..hakikaten kalmayasın agustosa...
sık disini sıkkk

corumlum kızın nazlı canım gelmek istemiyor..ne yapacak gelip de dünyaya mis gibi karnın dururken:))

canım benim inşallah sende hayırlısıyla tez vakitte kavuşursun bebişine......................

ezgibom sanada rabbim kolaylık versin...pazartesi yavrunu kucağına alacaksın hayırlısyla inşallah..
rabbim bu yolda olan tüm anne leri ve anne adaylarının yardımcısı olsun...

allahim nasil batiyo ya sanki elektrik veriolar orama ayyyyyyyyyyy sancilar da gelio insallah durmazzzzzzzzz

ya bu sancilar nasil olmasi lazim cok cok agrili olmasi gerekiyor mu illa
tek taraf mi yoksa tum karin mi ?
kac dk da bir uf benim aklim karisti artikkafamçokkarıştısenağlama

kızlar benim su gibi bi akıntım var ya şarıl şarıl değil ama resmen su bebeğin suyu olabilir mi bu korktum yaa :uhm:

benim assagiyada agrilar geliyor ama arka arkaya degil malesef
ben suni sanciyi cekecem galiba :/

benim assagiyada agrilar geliyor ama arka arkaya degil malesef
ben suni sanciyi cekecem galiba :/

ah canim allah senin de benim de bekleyenlerinde yardimcisi olsun
benim sancilar SIKLASTI ama bilmiyorum gitmek istemiyorum bosuna :çok üzgünüm:cunku simdi durmaya baslar eminim senağlama

bole oluyor bak ....

20.34
20.38
20.43
20.46
20.51
20.53
20.58
21.05senağlama

ayy 3-5 dakikada bir geliyosa bunlar doğum sancısıdır buyuk ihtimalle...bide günü geçen bebekler bazen pisliğini falan yutuyomus arkadasım tehlikeli olmasın

ayy 3-5 dakikada bir geliyosa bunlar doğum sancısıdır buyuk ihtimalle...bide günü geçen bebekler bazen pisliğini falan yutuyomus arkadasım tehlikeli olmasın

ah bi bilsem vallaha benim de aklim karisti artik
gecen hafta da boyle oldu ve gecti sancilarim
bi iki saat icinde gecmezse giderim insallah gecmez de senağlama
ay bi de ter basio kiiii

olcak herlde bu kez ben seni arsıra takip ediyorum bu siteden valla doğur artık yaa hayırlısıyla ..zaten herşeyin hazırdır senın olmazsa sezeryan yapsan

olcak herlde bu kez ben seni arsıra takip ediyorum bu siteden valla doğur artık yaa hayırlısıyla ..zaten herşeyin hazırdır senın olmazsa sezeryan yapsan

simdiye kadar olduydu sezaryen olsaydi
doktorum illa normal dene dio yapabilirsin diye :1shok:
tamam dedik bakalim insallah durmaz ama biliyorum ki bu sancilar gene durcak ve ben bosuna cekmis olcagim ama durmaz insallah ter basio beni ya asagidan kizimin kafasi da baski yapiyor igne batar gibi ayyyyyy

sen sanırım yurt dısındasın...sizin oralardada hemen sezeryana almıyolarmıs öyle duymustum ama bi git sen yine istersen tehlikeli olup bebek falan sıkışmasın sonra allahım korusun...bi baksınlar belki ciddi bi açılma olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…