Temmuz Anneleri Buraya....

sen sanırım yurt dısındasın...sizin oralardada hemen sezeryana almıyolarmıs öyle duymustum ama bi git sen yine istersen tehlikeli olup bebek falan sıkışmasın sonra allahım korusun...bi baksınlar belki ciddi bi açılma olmustur

yarin zaten gidecegim neyse ben esimi alip da az dolanayim belki ise yarar da durmaz sancilarim giderim hastaneye ama hic emin degilim bi sey degiseceginden senağlama​

nasil sanciymis bu böyle anlamadim valla corummlu bizde sasdik sana ..
ben dogum um yaklasinca sabah hafif bi sancim olur o gece dogrurum ins bundada öyle olur

corumlu gerci sende bilirsin ama sancin geldiginde kac saniye sürüyo sancin üc dakka da bir gelmesi lazim geldimmmi de tam bi dakaika sürmesi lazim yani iki dakika sancisiz bir dakika sanci

ole oluyordu ama durdu gene vallaha bikdim yaaaa:sm_confused:neyse sabah randevum var gene kontrol olcam bakalim insallah acilma falan vardir
hadi ben uyumaya gidiyorum sagolun kizlar siz olmazsaniz kafayi yerdim herhalde
allah rahatlik versin insallah senağlama

gene basladi sancilar gene ve gene bugun kontrol var bakalim ne olcak ben dayanamicam artik yeterrrrrrrrrrrrrrr:1no2:senağlamaher yerim agriyor
belim ayagim topallamaya basladim iyce sol ayagim cok fena :çok üzgünüm:eek:glumu ozledim gelmek istemiyor eve annemlerde kalio uc gundur
ben gezdiremiyorum onlar gezdiriolar sagolsunlar :teselli:allah onlardan razi olsun
kardesim bakio 16 yasinda annemle beraber:sm_confused:dayisi yani ne guzel
ben gezdiremiyorum bu agrilar yuzunden
esimle sonra gidecez bakalim hastaneye beni alin yatirin dicem bu agrilar artik dayanilmaz oldu gercekten gece yatmadan once nasil agladim senağlama

kız çorumluuuuu bi doğuramadın ha ben bile doğuracam kız allah yardımcın olsun canım cım şaka bi yana valla seni takip etmekten yoruldum valla ne nazlı kızın var yafffsss sağlıklı ve hayırlı olsunda geç gelsin öle deilmi canım dualarım seninle

kız çorumluuuuu bi doğuramadın ha ben bile doğuracam kız allah yardımcın olsun canım cım şaka bi yana valla seni takip etmekten yoruldum valla ne nazlı kızın var yafffsss sağlıklı ve hayırlı olsunda geç gelsin öle deilmi canım dualarım seninle

sagol canim evet onemlisi hayirli ve saglikli bir evlat olmasi ama
iste napacaksin gelmio cadi
sancilarim gene basladi ama bilmiyorum artik ne olcaksam
tek ayagim agrimasin herseye raziyim vallaha topal gibi yurumeye basladim senağlamakemiklerim sizliyor habire :çok üzgünüm:
az sonra kontrole gidecem insallah acilmam vardir da gelmem artik eve yollamasinlar beni yoruldummmmmm .....:1no2::çok üzgünüm:

simdi hazirlanip muaneye gidiyorum
zaten bi sey olursa haberiniz olur kardesim gelir yazar yada barzey arkadasimiza mesaj atarim o size haber verir ama geri doncem buraya insallah donmem yani kizimla 5 gun sonra gelirim insallah:teytey::dance: olmazsa zaten sali gunu gelcek mecbur artik alcaklar :lepi::lepi:ne kaldi sunun surasinda iki guncuk sabir sabir yerimseniben

ins dogrun askitoyu böyle merak etmisdim ama o tam gününde dogurdu seni simdi merak ediyom valla yerimden kalkiyom bi bakiyim corummlu dogurmusmu diyom bakiyom yok hala burda senkac gün yatacan hastanede gerci sende artik kizina kavustunmu yazmaya üsenirsin askito gibi hehehe

Corumlum, canini s1kma arkadasim yaa :) sonunda cikartacaz bebislerimizi, insalllah bebisinle beraber dönersin canim :) :1hug: dis agrilarin da insallah gecmistir yerimseniben

bende yeni uyandim, bende de tik yok gece yatarken agrilarim oluyor belim cok agriyor egik durdugum icin, yarin zamanim var hadi hayirrlisi :1rolleyes:

corumlu gelmedigine göre heralde dogum yapcak bügün demekki acildi hadi ebis sende dogurda gel sen kaldin

Insallah dogururda Corumlu, kurtulur agrilarindan Çok üzgünüm çoook

Bende ise tik yok, ama kendimi ölu gibi hissediyorum senağlama senağlama

ah keske dogursam yok
sali gunu de en son gun degilmis en son cumaymis
olmaz alcaklar ama boyle artik cekmek istemiyorum cok kotuyum cok fenayim artik sali gunu gene kontrol var o zaman ne p.. yiceklerse yapsinlar alsinlar kizimi benden dayanamiyorum bu ayagimin agirligina tasiyamiyor beni cok fena aci yapiyor ve ben istiyorum alsinlar kizimi sali gunu insallah son bulcak ama tabi insallah bu gece bitmesini cok istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ah keske dogursam yok
sali gunu de en son gun degilmis en son cumaymis
olmaz alcaklar ama boyle artik cekmek istemiyorum cok kotuyum cok fenayim artik sali gunu gene kontrol var o zaman ne p.. yiceklerse yapsinlar alsinlar kizimi benden dayanamiyorum bu ayagimin agirligina tasiyamiyor beni cok fena aci yapiyor ve ben istiyorum alsinlar kizimi sali gunu insallah son bulcak ama tabi insallah bu gece bitmesini cok istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sizin sistem ayni burda da uygulaniyor canim .. bana da dediler 42 haftalik olana kadar bekliyecegiz diye.. benim son gunum persembe.. yarin zamanim var ama bisey yapacaklarini sanmiyorumm... carsambaya birakir kesin.. bunlarin hic umurunda degil valla, Turkiyedekiler ooh rahat istediklerinde sezeryan olabiliyor ..

canim ne yapalim Allahin isine karisilmaz ki, yapacak bisey yok beklemekten baska

ay ben iyiki belçikada dogurmamısım..
38 haftayı zor bitirdim..tatlicadiarzu tatlicadiarzu
kendim kesip cıkarırdım herhalde :teytey: :teytey:

X