rose canım bendede var artık o parçalardan dünden beri geliyo çok minik minik yarın öğrenirizcanım kontrolde ama büyük ihtimalle bebişin suyu
1 haftada neler olur şekerım benım oğlum akıllıdır bekletmez annesını ağustosa.daha günü yenı bıtı bakkk..gelir o birkaç güne..biz senın gıbı kenımızı kestırmek için beklemıyoz şekerımmmtatlicadiarzu...normal doğuracaz allahın izniyle çatur çaturrrrlülülülülülü..(tabi bi aksılık gırmezse işin içinee)
bu arada iyi dileklerin için teşkkürler şekerımmmm
Kestirmek mikafamçokkarıştı Bak ya,canım dedim bağrıma bastım canım dediklerim canımı alıyooolarrr aneyyy,,:1shok:
Ya zaten korkuyom birde sen etme yavv,Çok üzgünüm çoook[/B]
bişicik olmaz canummm..bayıltacaklar karnını yaracaklar alacaklar bebişi...naniknaniknaniknanik:roflol::roflol::roflol:
hayırlısı artık şekerım benımkı ılkı küçüktü ama sonrakı bıraz daha büyük geldı..yarın sat 2 de randevummm bakalım ne olacak.senınkı ne zaman...bu arada bizim paşa gelirmıkı o saate kadar acabana..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:asigim:
Çüşşş rahatmısın kısım Sennn!
Hamile cizgimden kaydırman beni baaqq,
(avrupa yakası Şahika Sana Söylüyo)laelaelaelaelae
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
canım sabah erken gidicem ben .. bugün drum nöbetçi sabah 10 kadar ordayım sende ona göre doğumhaneye gel dedi en geç 9 da orda olurum
bende devlet hastanesine gidiyorum canım .. ama tam tersine ultrasonlarıda var nst leride ..gerçi bu ankaranın en tercih edilen devlet hastanesi .. hacettepeye gidiyorum ben
kizlar oğluma bende böyle resimli takvim istiyorum yardim edecek temmuz annesi var miiii
:1shok::1shok::1shok:e ne bekliolar yaws gavurlar nolcakkkkkkkkkkkkkkkklava:
allahim yarabbim
nolur bana sabir verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haçann sen daha doğuramadinmuuuu?????????????:roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol:
haben daha doguramadim sekerim gelmio hanim efendi :1closedeyes:
şekerim sıkma kendini rahat bırak. doğuramadım diye çok gerildin e çocukta çıkacağı varsada çıkmıyo... accukk relax relaxx şekerim nefes al rahat rahat, bak nasıl çıkcak senin sıpa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çorumlu bence bız beklemeylım hakkaten bu bebklerıı...nezamn canları ısterse ozaman gelsınlerrr yaw yeter artıkkkk...herkes arıyo bebış oldumu dıyeee yaaa...