Temmuz Anneleri Buraya....

çiğdemcim canım sen üzülme

merak ediyoruz tabiiki senide

arkadaşların dalgınlığına gelmiştir.yoksa sen hiç unutulurmusun...

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

artık doğurunda hikayelerinizi okuyalım,bebişlerinizi görelim......

ya arkadaşlar bebişimin resmini koyup takvimi yenileyim dedim,baby gaga bilmem ne yazıyo ya ona girdim,beceremedim.yardım edin bana yaw...nasıl yapcaz...bende istiyom.oğlum üzülür ağlar sonra,herkesin var benim yok diye....

çiğdemcim yeterince şikayet etmediysen kaynadın demekki arada... ne kadar oldu şimdi gününü kaç gün geçtin?

çiğdemcim yeterince şikayet etmediysen kaynadın demekki arada... ne kadar oldu şimdi gününü kaç gün geçtin?

22 temmuz sata göreydi canım.dünde adete göre doldu.delürecem valla artık.gelmezse pazartesi zorla alıcaklar kuzuşumu yaa.ama sancı mancı hiçbişey yok bende.anlamadım gitti.:uhm:zaman daraldıkça iyice korku bastı benide.:1shok:

şaka bi yanada çok zormuş gerçekten beklemek.saol arkideşim yaff.:1hug:

çiğdemcim canım sen üzülmemerak ediyoruz tabiiki senidearkadaşların dalgınlığına gelmiştir.yoksa sen hiç unutulurmusun...Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.artık doğurunda hikayelerinizi okuyalım,bebişlerinizi görelim......ya arkadaşlar bebişimin resmini koyup takvimi yenileyim dedim,baby gaga bilmem ne yazıyo ya ona girdim,beceremedim.yardım edin bana yaw...nasıl yapcaz...bende istiyom.oğlum üzülür ağlar sonra,herkesin var benim yok diye....
saol arkadaşım yaa.eminim öyledir bi sitem ediyimde hatırlatıyım kendimi dedim.lülülülülülü
şu takvim işini bende merak ediyorum biri bize anlatsın pleaseeeee.

anam birgünde şuraya girdigimde corumluyla rosenin dogurmuş haberini alıyım ayy ben bile sıkıldım yani sizi düşünemiyorum

maşallah şekerım ebbeişin büyümüş heee..sen geç dalganı tabi tuzun kuru doğurdun yavruşunutatlicadiarzu...ben doğuramıcam anam okadar bekle bekle bıde sezeryan olacak görürsünsenağlama ama ağustos anası olmucam ecenasa ınat Kötü Kazendaha ağustosa kaç gün varr...1 haftada doğururum evellah benn bu veledii:roflol::roflol:

:CüvCüv::CüvCüv:

maşallah şekerım ebbeişin büyümüş heee..sen geç dalganı tabi tuzun kuru doğurdun yavruşunutatlicadiarzu...ben doğuramıcam anam okadar bekle bekle bıde sezeryan olacak görürsünsenağlama ama ağustos anası olmucam ecenasa ınat Kötü Kazendaha ağustosa kaç gün varr...1 haftada doğururum evellah benn bu veledii:roflol::roflol:

1 haftacık var anam ağustosaaaa, hadi bakalım sık dişinide ağustos annesi ol sevgili rosenin bebeği sırnaşık şey
Şaka bi yana allah erken geç herkeze hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin allah herkezin bebeğinin annesinin eşinin dostunun yüzünü güldürsün,:CüvCüv:

Bayılıyorum kızlar sizin espiri anlayışınızı,kızmadığınız içinde çok teşekkür ediyorum önce bi terettüt ettim cünkü,öpüyorum sizlerii canlarımm,

Bayılıyorum kızlar sizin espiri anlayışınızı,kızmadığınız içinde çok teşekkür ediyorum önce bi terettüt ettim cünkü,öpüyorum sizlerii canlarımm,

ecenaaasssss biliyomusun ki şekerim ağustostan sonrada eylül ayı giriyooo.naniknanik
sen bizi bu kadar diline doladınya ya senin ecenasda eylülde gelirse.tatlicadiarzu
:roflol::roflol::roflol:

:sm_cool:Benim tarih belli canummm, :sm_cool:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
08.08.08 Bu tarihten önce kızım kendi gelirse yapacak birşey yok ama bu tarih belli Sezeryan olacağım canım bennlülülülülülü

kizlaaaar kontrolden geldim, bebegim de cok iyi bugun 41+1misim :emir_bebek:
pazartesi gene kontrolum var bebisimin suyu azalmissa dogumu gerceklestirecekler bikac gun icinde, tabiki suni sanciyla.. sezeryan istemiyorum..

tam 42+2 olana kadar bebisin dogmasi gerekiyormus jeyyar 1 haftam kaldi en fazla :lepi:

Kizlarrrrr daha dogurmayanlari göruyorum burda :CüvCüv: sırnaşık şey nasilsiniz bugun :CüvCüv:

pazartesi gene kontrolum var bebisimin suyu azalmissa dogumu gerceklestirecekler bikac gun icinde, tabiki suni sanciyla.. sezeryan istemiyorum..

tam 42+2 olana kadar bebisin dogmasi gerekiyormus jeyyar 1 haftam kaldi en fazla :lepi:

Kizlarrrrr daha dogurmayanlari göruyorum burda :CüvCüv: sırnaşık şey nasilsiniz bugun :CüvCüv:

:1shok::1shok::1shok:e ne bekliolar yaws gavurlar nolcakkkkkkkkkkkkkkk :eek:klava:

ben geçen kontrole gittiğimde 41 olsaydım dr yatış vericekti.. niye 42 nin dolmasını bekliyolarki

nurcancım suyu normal olunca beklıyorlar ..benım doktorumda aynı şekılkde bekleyen doktorlardan...

kızlar bıde bu arada benden sümüksü parçalar(sıvı değil ona alıştım herzaman gelıyorda bunlar açık renk parçalar) geldı sabahtan beri iki defa onlar neyın alametı acaba..

rose canım bendede var artık o parçalardan dünden beri geliyo çok minik minik yarın öğrenirizcanım kontrolde ama büyük ihtimalle bebişin suyu

:CüvCüv::CüvCüv:

1 haftacık var anam ağustosaaaa, hadi bakalım sık dişinide ağustos annesi ol sevgili rosenin bebeği sırnaşık şey
Şaka bi yana allah erken geç herkeze hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin allah herkezin bebeğinin annesinin eşinin dostunun yüzünü güldürsün,:CüvCüv:

1 haftada neler olur şekerım benım oğlum akıllıdır bekletmez annesını ağustosa.daha günü yenı bıtı bakkk..gelir o birkaç güne..biz senın gıbı kenımızı kestırmek için beklemıyoz şekerımmmtatlicadiarzu...normal doğuracaz allahın izniyle çatur çaturrrrlülülülülülü..(tabi bi aksılık gırmezse işin içinee)

bu arada iyi dileklerin için teşkkürler şekerımmmm

X