ooooo alevcim hoşgeldin nerelerdesin .. nerdeyse sen yokken doğurcektim yaw .. liste için mailimi yazdım .. artık çok az kaldı malum .. listeyi sahibine devredim .. :)
kız adına karar verdın yanı merve olacak heeeeeşakkıdı..hadı hayırlı olsunnn..yoksa ayşe merve mi=????????????lülülülülülü:roflol:naniknanik:roflol:
canım neden bukadar ara verdin ki muayne için anlayamadım benneyaptımki
canım cumartesidewn beri netimiz yoktu bgn halloldu aklımdaydınız bende mail attım sana canım...zaten çok az kişi kaldı ....bana pek bi iş kalmamışşş...yerimseniben
kıız çorumlu kızlarımız adaş olacak desene.. benim de seçimim diye demiyorum güzel seçim walla hem manalı hem basit hem telaffuzu kolay :lepi: yurt dışında daha kolay kullanır ismini .. hayırlı olsun ..
şeker kız candyler:roflol: ben yatıyrummmm hadı bakam yarın kim doğuracak şutarafagittiiçimde bır his var birileri doğuracakkkk..acaba bu şanslı kişi kimmmm.:CüvCüv::CüvCüv:..rabbım hepımızın yardımcısı olsunnnnn...eyü gecelerrr:lepi:
çorumlu güzel haberlerini bekliyoruz canımm ..
valla sadece bacaklarım ağrıyo başkada bişeyim yok.. ben bugünde doğuramam :))
sagol canim insallah gelmem desen iyi olur yani kizimla gelirim
napalim artik eve gonderirseler hayirlisi olsun bekleriz bi bes gun daha kafamçokkarıştısenağlama
allahim hayirlisi ver yarabbim 20 dk sonra randevum var annemi bekliyorum yollar kalabalikmis
hay bana heyecan basiyor sanki dogurcakmisim gibi de
fazla ruya goruyorum ellam şakkıdı
neyse hayirlisi
senin de allah yardimcin olsun nurcan
ne beklion kiz git de dogursana sende :roflol:
valla yicek zorla canım zaten günüm geçeceği kadar geçmiş.. gitmiyorum işte suni sancı ver doğuriim bende kurtuliim sende benden kurtul dicem :roflol:.. onuda yapmıyosan sezeryana al dicemm ..:lepi: :lepi: doğurmaya bu kadar heveslisini görmemiştir dr heralde:CüvCüv:
Tünaydın güzel temmuz anneleri,,
Kızlar size bi teklifim var,(doğuramayanlar,,,)
Hadi gelin biz ayları değişek, siz ağustosa gecinbiz temmuza, bi nevi transfer yaneee,,sırnaşık şey
Canım sizin doğurmaya hiç niyetiniz yokmu yahuu, yok anam yok sizde var isteksizlik, corumlu iyi haberlerle dön dicem yine ama hadi artık kucağında dön artık kızınlar,senin kız göreceksin bak cok sabırlı bi kişilik olacak bu ne sabır bu ne inat kardeşim böyle..:CüvCüv: