Temmuz Anneleri Buraya....

ooooo alevcim hoşgeldin nerelerdesin .. nerdeyse sen yokken doğurcektim yaw .. liste için mailimi yazdım .. artık çok az kaldı malum .. listeyi sahibine devredim .. :)

canım cumartesidewn beri netimiz yoktu bgn halloldu aklımdaydınız bende mail attım sana canım...zaten çok az kişi kaldı ....bana pek bi iş kalmamışşş...yerimseniben

kız adına karar verdın yanı merve olacak heeeeeşakkıdı..hadı hayırlı olsunnn..yoksa ayşe merve mi=????????????lülülülülülü:roflol:naniknanik:roflol:

he ula karar verdim sonunda :lepi:sukur yani insallah degistirmem sırnaşık şey
merve olcak
merve ayse degul:dilcikar:

vallaha ebisim aynen benim de var ondan kizim bi baski yapiyor oldum bittim sanki birileri yirtiyor orami :lepi:hadi insallah hayirlisi olur hepimiz icin :CüvCüv:
bebisler asagiya yolu bulmaya calisiyolar :teytey:

canım neden bukadar ara verdin ki muayne için anlayamadım benneyaptımki

Canim, söyle anlatayim..

Burda ultrasyona sadece 1 kere giriyorsun, o da buyuk muayene.. yani bebisi iyice kontrol ediyor ve ondan sonra istedigin kadar iste ultrasyona giremiyorsun... taki onlar kontrollerde degisik bisey hissetmeyene kadar..

her ay, 20 gunde bir ve artik hafta 1 kontrollere gidiyorum ebeye.. yaptigi sey, metreyle karnimi ölcuyor, tansiyonuma bakiyor ve bebegin kalbini dinliyor.. arada bir tahlil yapiyor.. yani subattan beri bebisimi göremedim kafamçokkarıştı

canım cumartesidewn beri netimiz yoktu bgn halloldu aklımdaydınız bende mail attım sana canım...zaten çok az kişi kaldı ....bana pek bi iş kalmamışşş...yerimseniben

cnm mailin gelmemiş .. tekrar atarmısın yanlış oldu galiba ..

kıız çorumlu kızlarımız adaş olacak desene.. benim de seçimim diye demiyorum güzel seçim walla hem manalı hem basit hem telaffuzu kolay :lepi: yurt dışında daha kolay kullanır ismini .. hayırlı olsun ..

sagol canim evet merve koycaz insallah
ay ne guzel adas olcaklar :teytey:
ay bilmiodum isim konusuna kafayi bole verince isimlere hic bakmadim dogru durust
ne guzel a.s
hayirlisi ile bi gelse cadimiz :lepi:

şeker kız candyler:roflol: ben yatıyrummmm hadı bakam yarın kim doğuracak şutarafagittiiçimde bır his var birileri doğuracakkkk..acaba bu şanslı kişi kimmmm.:CüvCüv::CüvCüv:..rabbım hepımızın yardımcısı olsunnnnn...eyü gecelerrr:lepi:

ben degil orasi kesin :roflol::roflol:

selam temmuz annelerii....

kızz çorumlucadı bi rose ile siz kaldınız sanırım..inş bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırısınızz

ben ben ben ve gene ben annemi bekliyorum gelsin hastaneye kontrole gidecez insallah acilmam buyumustur ve sancilarim yolda cogalir allahim ne geceydi be igrenccccccc
her zaman ki gibi uykusuzzzz
gozlerim portledi be :roflol::roflol:

çorumlu güzel haberlerini bekliyoruz canımm ..

valla sadece bacaklarım ağrıyo başkada bişeyim yok.. ben bugünde doğuramam :))

çorumlu güzel haberlerini bekliyoruz canımm ..

valla sadece bacaklarım ağrıyo başkada bişeyim yok.. ben bugünde doğuramam :))

sagol canim insallah gelmem desen iyi olur yani kizimla gelirim
napalim artik eve gonderirseler hayirlisi olsun bekleriz bi bes gun daha kafamçokkarıştısenağlama
allahim hayirlisi ver yarabbim 20 dk sonra randevum var annemi bekliyorum yollar kalabalikmis
hay bana heyecan basiyor sanki dogurcakmisim gibi de
fazla ruya goruyorum ellam şakkıdı
neyse hayirlisi
senin de allah yardimcin olsun nurcan
ne beklion kiz git de dogursana sende :roflol:

canım inşallah alırsın bebişini sağlıkla kucağına ...

yarınki randevumda dicem zaten gitmiyom .. alın beni doğuma:roflol: :roflol:doktorumda nöbetçiymiş bugün geceden sancılandım numarası yapiim gidim :lepi:

yok anacumm bugünde kimse doğurmayacak galıbaa...ebisim daha uyanmadınmı sendede tık yoktur kesınnn...
ççorumlucum hayırlı haberlerını beklıyoruz canımmm...nurcancım arın ıkımızde tekrar konntroldeyız sanırım...şekerım numara yapsan ne olacak ultrasonda bakacak bıde nsteye bağlayacak herşey normalse gene bekle dıyecekkk sen sancılandım desen ne olurkıiiiiii....yemezlerr rgüzeliiimmmm

şimdi kalkıp süpürge yapıcam gene battı ortalık yaaaaa ooffffffffffffff

Son düzenleme:
valla yicek zorla canım zaten günüm geçeceği kadar geçmiş.. gitmiyorum işte suni sancı ver doğuriim bende kurtuliim sende benden kurtul dicem :roflol:.. onuda yapmıyosan sezeryana al dicemm ..:lepi: :lepi: doğurmaya bu kadar heveslisini görmemiştir dr heralde:CüvCüv:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Tünaydın güzel temmuz anneleri,,

Kızlar size bi teklifim var,(doğuramayanlar,,,)
Hadi gelin biz ayları değişek, siz ağustosa gecinbiz temmuza, bi nevi transfer yaneee,,sırnaşık şey

Canım sizin doğurmaya hiç niyetiniz yokmu yahuu, yok anam yok sizde var isteksizlik, corumlu iyi haberlerle dön dicem yine ama hadi artık kucağında dön artık kızınlar,senin kız göreceksin bak cok sabırlı bi kişilik olacak bu ne sabır bu ne inat kardeşim böyle..:CüvCüv:

geçin dalganızı bakalım:)) gerçi benim daha günüm varmış10 gün kadar. ağustos annesi olucam doktorun dediğine göre... ama ben yinede kendimi temmuz annesi olarak kabul ediyorum:)

anam birgünde şuraya girdigimde corumluyla rosenin dogurmuş haberini alıyım ayy ben bile sıkıldım yani sizi düşünemiyorum

aşkolsun kızlar valla hepinize:çok üzgünüm:.kimse bizi tınlamıyo.bizimde günümüz doldu bizde bekliyoruz herhalde.:dilcikar:
insan lütfen bizimde adımızı yazar şurayaa.aşkolsun hepinize.senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…