Temmuz Anneleri Buraya....

he yerine geri soksam zillosu yeter ula cik dedigim zaman cikmiyor en iyisi cikma diyem de gelsin gene ruya goruyorum ama olsunlaelaelaelaelaekafamçokkarıştı

canım ben ağustos annesiyim allah nasip ederse inşallah:CüvCüv:,walla senden haber almak için girdim buraya acaba doğurdumu diye,ilahi bacım hala burdasın be yawsırnaşık şey,neyse güzel haberlerinide okuruz burdan inşallah,sıkılmışsındır artık ama olsun geç olsun güç olmasın inşallah arkadaşım

kizlar bugun bende bebisimi ruyamda gördum yahu ne acayipti :))
yataktaydim tam kalkayim derken luuuup diye bebek cikti benden :))

valla bende biktim, insanlar ustume geldikce daha cok bikmaya basladim, her gun dogurmadin mi dogurmadin mi biktim yahuuuu

sen nerdesın kız merak etım en senı doğurdu herlade bu karu dedimmmm bak çorumluda yoktu oda gelmişşş ne edıyon perişşşş iyimisinnn gıııııı

gelduuuuum giiiii, bugun hava cok sicakti burda canim, bi uyumusum uyandigimda ter icindeydim, sabah erken kalkinca butun gun uyanik dayanamiyorum ama nefret ediyorum öglenleri uyumaktan, sonrada benimki eve geldi, bilgisayar genelde onda oluyor film filan seyrediyor :)) simdi ben aldim yanimda oturmus bize meyve soyuyor

Corumlu iyimisin canim yaa, sancilar nasil oluyor ?? neren agriyor

kızlar boşvrın ya sancıyı felan.:bbo:..yok anacum her gece sancı koştura koştura sezeryanla doğuracaz bizzztatlicadiarzu...herüfte uyuduu gidip kaldırsam da işmi etsek ne etsek:asigim: belkı gelir bizim sıpaa.sırnaşık şey.ama adam yapmazkiii..:bbo::bbo:

gelduuuuum giiiii, bugun hava cok sicakti burda canim, bi uyumusum uyandigimda ter icindeydim, sabah erken kalkinca butun gun uyanik dayanamiyorum ama nefret ediyorum öglenleri uyumaktan, sonrada benimki eve geldi, bilgisayar genelde onda oluyor film filan seyrediyor :)) simdi ben aldim yanimda oturmus bize meyve soyuyor

Corumlu iyimisin canim yaa, sancilar nasil oluyor ?? neren agriyor

buralarda çok sıcaktı ama dün yağmur yağdı acık serınledi..bizde iki tane var bilgisayar.laptop eşime yaramıyor o masaaüstündekınde oyun oynuyo ondan buda bana kalıyorr...oyunu kaldırsa bunuda vermesde allahtan kaldırmıyorr(hediye okadar oluyo işte):dance::dance:

canım aynen bende gündüzleri uyumadan olmuyor hergün yarımsaat yada 1-2 saat kestıryom valla..nasıl olsa yakında uykusuz kalacağız:dance::dance:....

kızlar boşvrın ya sancıyı felan.:bbo:..yok anacum her gece sancı koştura koştura sezeryanla doğuracaz bizzztatlicadiarzu...herüfte uyuduu gidip kaldırsam da işmi etsek ne etsek:asigim: belkı gelir bizim sıpaa.sırnaşık şey.ama adam yapmazkiii..:bbo::bbo:

yapar bacim yapaaarr, özlemistir yaa :eek: jeyyar ama bosuna heves etme bacim, evvelsigun denedik biz ama gelmedi sipa :lepi:

oh siz is yapionuz barime
benim adam elliom kaciyor benden be:eek:klava:yakalasam var yaaaaaaaaaaatatlicadiarzuher neyse
sancilarim karnimin sag kosesi hele cok sert oluyor tas gibi cigerlerimi sokuolar sanki :1no2:
asagi tarafada hanim efendi basiyla baski yapiyor hemsire dedi bebegin alt tarafa iycene yerlesdi dedi o batmalar da kizin kafasi dedi iyi de niye cikmiyor yaws
daha yolunu bulamadi ellam hadi az kaldi :CüvCüv::roflol::roflol:

yapar bacim yapaaarr, özlemistir yaa :eek: jeyyar ama bosuna heves etme bacim, evvelsigun denedik biz ama gelmedi sipa :lepi:

yok şekerım yapmaz bazen takılıyorumda olmaz diyo bişi olur dıyor.en son bır hafta önce finali yaptıkktatlicadiarzu..yaw benım annem ebelik yapıyor ben bu hastanelerle uğraşmasamda aneyımı beklesem acabana aklıma gellmedii.ama beni doğurtamaz kıyamaz bana öle acı çekerkennn:1hug:

kizlar sohbetiniz cok guzel a.s. ama cikmam lazim
benimki filmini seyretmek istiyor, yok da diyorum sabahtan beri calisiyor kiyamiyorum :)
insallah guzel haberlerle yarin görusuruz kizlar iyi geceler a.s.

ay ben herufun pesinden kostum simdi adam yemek yicekmis nedion yaws dio:roflol::roflol:hec isim var dedim olmadi elimden kacirdim adami
ayyyyyyyyy :roflol::roflol::roflol::lepi:

ay perihancım çok komiksin kıssssssssss....ay belim çok ağrıdı yaa gidipte yatak bari nasıl olsa gelmeyecek bu veletlerrr

hadi kizlar kalin saglicakla gidin doguruverin yaws
ben gidiyorum uyumaya
allah rahatlik versin kizlar insallah dogurup da geliriz
yaws norum azucuk gulmek lazim gulelim diye yazdim idare edin artik:roflol::roflol::lepi:

günaydın kızlarr aramızdan bir kişi daha gitti doğuma ...ama peri ile ben hala doğuramayan sabahçılardanız yawsss bakalım inşallah bu son gecemizdir.....

Günaydın kızlar,sizin burasıda pek bi sessizleşti anacım nerdesiniz saat kaç oldu,hadi doğum yapamayanları anladık onlar doğurmak için uğraşıyorlar sırnaşık şey eee yeni anneler sizler neler yapıyorsunuz paylaşın bakalım bir gününüz nasıl geciyor?

Günaydın kızlar,sizin burasıda pek bi sessizleşti anacım nerdesiniz saat kaç oldu,hadi doğum yapamayanları anladık onlar doğurmak için uğraşıyorlar sırnaşık şey eee yeni anneler sizler neler yapıyorsunuz paylaşın bakalım bir gününüz nasıl geciyor?

:bbo::bbo::bbo::bbo:

X