he yerine geri soksam zillosu yeter ula cik dedigim zaman cikmiyor en iyisi cikma diyem de gelsin gene ruya goruyorum ama olsunlaelaelaelaelaekafamçokkarıştı
gelduuuuum giiiii, bugun hava cok sicakti burda canim, bi uyumusum uyandigimda ter icindeydim, sabah erken kalkinca butun gun uyanik dayanamiyorum ama nefret ediyorum öglenleri uyumaktan, sonrada benimki eve geldi, bilgisayar genelde onda oluyor film filan seyrediyor :)) simdi ben aldim yanimda oturmus bize meyve soyuyor
Corumlu iyimisin canim yaa, sancilar nasil oluyor ?? neren agriyor
kızlar boşvrın ya sancıyı felan.:bbo:..yok anacum her gece sancı koştura koştura sezeryanla doğuracaz bizzztatlicadiarzu...herüfte uyuduu gidip kaldırsam da işmi etsek ne etsek:asigim: belkı gelir bizim sıpaa.sırnaşık şey.ama adam yapmazkiii..:bbo::bbo:
yapar bacim yapaaarr, özlemistir yaajeyyar ama bosuna heves etme bacim, evvelsigun denedik biz ama gelmedi sipa :lepi:
Günaydın kızlar,sizin burasıda pek bi sessizleşti anacım nerdesiniz saat kaç oldu,hadi doğum yapamayanları anladık onlar doğurmak için uğraşıyorlar sırnaşık şey eee yeni anneler sizler neler yapıyorsunuz paylaşın bakalım bir gününüz nasıl geciyor?