Temmuz Anneleri Buraya....

kizlar oğluma bende böyle resimli takvim istiyorum yardim edecek temmuz annesi var miiii

kkızlar ben geldimm kontrolden bizim oğlan 3800 olmuşş normal doğum riskim azalıyormuş..hafıf sancılarım çıktı herşeyı normalmiş plesantada kireçlenme devam ediyormuş ama zararlı değil dedı..öndmlı olan su mıktarı imiş oda normal dedı.. c.tesıye kadar gelmezse gene gidicez..kontrol edip p.tesi hastaneye yatıracak..hayrılısı artıkkk bekliyoruzzz...

hosgeldin canim a.s.

neden normal dogum riskin azaliyormus ki ?? ve sen nasil dogum yapmak istiyorsun ?

benimde fazla karnimin altinda kasilmalar oldu, ayagim felaket sisti parmaklarimi acamaz oldum, korkudan agladim hastaneyi doktoru aradim... sicak havadandir dedi istiyorsan gel dedi ama yapabilecegimiz tek sey bebegin kalbini dinlemek ve seni makinaya baglamak dedi ..dogumu gerceklestiremeyiz dedi, bende bosver nasi olsa yarin zamanim var yarin gelirim dedim

sinirden agliyorum ya

hadi gözün aydın canım bende dicektim rosecum ne yaptın ne ettin diye cevabı geldi bile hayırlısı

ebisim bebeğin kılosu artıyor ya doğumun zorlaşıyor dedı doktor bebk nekadar buyuk olursa çıkarmakta okadar zor olur hanıı:CüvCüv::bbo:bu arada tuzlu yada Tatlı yeme onlarda iyice şişmelerını tetıkler...fazla ayakta kalma uzan hep...oturdukçaca şişer ayaklarınnn...allah yardımcın olsun benımde şişiyor ama okadar aşırı derece değil...

tesekkü ederım elagözlücümm...rabbım sağ salım bıde kocaklarımıza almayı nasıp etsinde rahatlayalımm hepimizz...:dance:Şeniz:lepi:

canim, benim arkadasim bebegini hemen hemen 4 bucuk kilo dogurdu ve normal dogum yapti :)
bence pek kilosuyla alakali degil.. peki sen normal dogum mu istiyorsun ??

hayirlisi olsun rosem a.s.

önceden ilk kim doğuracak diye merak ediyorduk şimdi en son kim diye...Hadi hayırlısıyla alın yavruları kucağınıza artık

kızlar hepinize selam
ben bugün kontrolden geldim,oğluşumun sarılığı epey düşmüş çok şükür...
dr mamayı bırak,tamamen anne sütüne yönel dedi,ağlasa da bağırsa da dayanacaksın dedi...ben de korkuyorum gene sarılık olmasından dedim,artık sarılık olması çok önemli değilmiş ama anne sütü almazsa yazık olur,mamaya devam edersen 1 aya kalmaz memeyi tamamen bırakır dedi...valla savaş vericem,bağrıma taş basıcam mama vermicem..emmeyi iyice öğrenmesi lazım...
kızlar bi de ben de stresten mi,yosa süt olsun diye yiyip içtiğim onca karışık şeyden mi bilmem,allerji gibi,kırmızı kırmızı,tabaka şeklinde kabarcıklar çıktı,gittikçe çoğalıyorlar ve acayip kaşınıyorlar...dr krem verdi kaşıntısını alsın diye,inşallah azalır valla uyuzdan beter kaşınıyorum...
bi de bi konuda yardıma ihtiyacım var...bi cevap vverirseniz sevinirim:sezeryan olan anneler ne zaman malum bölgemize ağda yapabiliriz...dikişlere bi zararı olur mu acaba?ben çok rahatsız oluyorum ama cesaret de edemiyorum,fikri olanlar yardım ederseniz sevinirim

önceden ilk kim doğuracak diye merak ediyorduk şimdi en son kim diye...Hadi hayırlısıyla alın yavruları kucağınıza artık

ooooo alevcim hoşgeldin nerelerdesin .. nerdeyse sen yokken doğurcektim yaw .. liste için mailimi yazdım .. artık çok az kaldı malum .. listeyi sahibine devredim .. :)

rose maşallah yavrum yaa.tosun olcak deseneeee.bu arada benide pztsi doğum için yatırıcak eğere gelmezse kızım.hayırlısı.bu arada ebiş üzme kendini yaa bende aynıyım dün otur ağla ağla adamı mahfettim.ne ağlıyon diyo gelsin artııııkk diye ağlıyorum.adamcağızda diyo yaa nerde çocuk sanki zaten sende üzülme diyo ama nafile tabbii.bizde iice sabırsızlandık ve son günlerin şikayetleri zor.katlanıcaz artık.ebtuna canım geçmiş olsun.

CANIM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN ŞÜKÜR ATLATMIŞSINIZ SARILIĞI BENİMDE OĞLUMDA BİRAZ VAR KONTROL ALTINDA TUTULUYO YARIN YİNE KAN TAHLİLİ VAR CANIM BENİM YAA KAÇ DEFA ALDILAR KAN ALLAHIM İNŞALLAH AZALMIŞTIR
CANIM O DEDİĞİN KIRMIZILIKLARDAN BENİM SIRTIMDA ÇOK FAZLA VAR HEM KAŞINIYOLAR HEMDE SANKİ SIRTIMDA DİKENLER VARMIŞ GİBİ BATIYOLAR DOKTORA GİTTİM BİŞEY OLMAZ DEDİ İLAÇTA VERMEDİ ACABA DOKTOR SANA NE TEŞHİS KOYDU KREMİN ADI NEY? AKŞAM OLUNCA KAŞINTIM ARTIYOOOO:CüvCüv:

kizlarrrrrrr hani yaa kimse vermedi adress bende istiyorum oğluma takvimm nasil yapicamm hadi bekliyorumm

çiğdemcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım

rose maşallah bebeğine canım usg ye çok güvenme sen yine ondan daha da az olabilir

ebtuna en güzeli anne sütü canım .. şididen kolay gelsinnn

ebis biz senle aynı haftalardayız canım 41 haftamızın içindeyiz benim 40+4 oldu sende sanırım 40+6 oldun

aşkitooo bizde istiyoz bacım ama olmuyolar napalım

alev hoşgeldin canım en sona ben kalıcam sanırım :)))

ghaneli ben bilmiyorum canım bilseydim yardım ederdimm..

bu arada hafif sancım vardı oda kayboldu yine offfffffff...bi doğsun ben sorucam cadıya beni ne kadar bkletti .. ısıriim her tarafını da görsün bakalım yaramazım

kızlar şu çizelgeden ben de istiyorum...kaldık valla hamile halimizle...bugün oğluşum 16günlük oldu,yazsın istiyorum...hala anne karnında görünmesin yerimseniben
benim oğlum 4günlükken sarılığa yakalanmıştı,o da ememediğinden artmış,hastaneye yattığında 23tü,çıkarken 11 e düşmüştü...Allah o süreci kimseye yaşatmasın,hastane süreci çok zordu...3saatte bir emzirmeye gidiyorsun,sütümü sağıp bırakıyorduk acıkınca versinler diye...hemşireler bir örtüye sarıp getiriyorlar,elleri kolları delik deşik :çok üzgünüm: serum takılmış şekilde :çok üzgünüm: nasıl içim acıyordu anlatamam...ve daha 4 günlüktü düşünün,hastaneden eve getireli 2 gün olmuştu :çok üzgünüm: ama şimdi düzeldi,Allahıma bin şükür yerimseniben
dr sarılığı atlatana kadar mama verin demişti,biz mama + anne sütü verdik,baya toparlandı,artık mamayı bırakıp tamamen anne sütüne geçmeliymişiz,ama bilirsiniz,biberon kolayına geliyor,memeyi görünce ağlıyor,bağırıyor...savaş vererek emziriyorum..ama bu mücadeleyi haketmem lazım...çok ağlayınca dayanamayıp mamayı veriyordum ama vermemeliymişim...biraz aç kalsa bi şey olmaz dedi dr...
şu kızarıklıklara gelince...sanki bi şey ısırmış gibi,küçük kırmızı yuvarlaklar şeklinde,bir bölgede nerdeyse 30-40 tane var ve acayip kaşınıyor...bi arkadaşımın dediğine göre stresten oluyormuş...ilaç p... ile başlıyordu ama adını unuttum,akşam eşim gelince reçeteden bakıp yazarım arkadaşım sana da geçmiş olsun...
ayrıca benim şu malum derdime cevap yazacak bi arkadaş yok muuu,ne yapayım bilemedim

Son düzenleme:
benim de sancilarim gene basladi allahim nolur siddetlensin bu gece gidem dayanamiyorum yaws
neyse hava da sicakladi gene masallah
iki haftadir yagmur yagmur
tomateslere yazik oldu:bbo:
neyse ne tomatesi yaws kafayi yedim sonunda sırnaşık şeye tomates olmazsa ne yicekler demi ama herkes seviyor ailemde tomates bahceye oglani bi goturemedim ben ama annem sag olsun o goturuyor hava sicak bugun goturmus bahceye oynamis benim oglum sicak cok sukur egleniyor dayisiyla anne annesiyle gamyoncuiremsu
nolur rabbim sancilarim cogalsin siddetlensin de bebisimiz mervemiz gelsin hayirlisi ile yada artik yarin da gelebilir randevu var saat 8.30 da hayirlisi

ebişim normal istiyorummm canımmm...allah ızın verıse normal doğuracam..haklsısın nurcanöğretmenım genelde doğuran herkes farklı olduğunu söyledı usg ıle gerçek kılonun bende son ana kadar normal doğuma zorlayac ağım..zaten saolsun doktorup hep desteklıyor sen yaparsın dıye..herşeyın doğal olanı güzeldir dıyor bakalım nezaman ve nasıl alacağız yavrularımızı kucağımıza....çorumlu bak senle dünlermız aynı ama ben senden sonra doğuracam bak dedıydı dersınnn...

vallaha orasi hic belli olmaz rosecim bakalim hayirlisi
yaws sancim var ama agri yapmiyor ay hic hayatimda bole agrisiz sanci cekmedim hep agriliydi simdi de agrisiz yaws bu sancilarim hep erkenden basladi benim sonuna gelince durdu tovbe tovbe
hayirlisi

kız adına karar verdın yanı merve olacak heeeeeşakkıdı..hadı hayırlı olsunnn..yoksa ayşe merve mi=????????????lülülülülülü:roflol:naniknanik:roflol:

corumlucadimmm, sen deneyimlisin canim yaa, bugun assagiya dogru cok bastirma var bende, yuruyunce cok agri yapiyor heleki az önce af edersin tualette oturunca felaket bi agri hissettim assagiya dogru acaba nedir ??

bebegimi en son 13 subatta görmustum, yarin bebisimi görmeye gidiyorum cok heyecanlayim yaa :)

Rosemm, Allah gönlune göre versin canim, insallah normal dogum olur cunku normali en iyisi.. hepimizinki ayni gun olsa super olur valla :lepi: :teytey: :içelim:

canım neden bukadar ara verdin ki muayne için anlayamadım benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…