Temmuz Anneleri Buraya....

sabirrrrrrr sabirrrrrr demekden baska caremiz yok zaten
allah yardimcin olsun ebisim guzelim
insallah sag selim kavusursun bebegine sonra da biz yada hep beraber en iyisi:lepi::lepi::teytey:

iki saatir sancim var gelip gelip gidiyor :mymeka:ama ne olcak sonum bilemiom
karnim sertlesip duruyor habire laelaelaelaelaeama dayanilmicak sanci degil pek acitmiyro acitiyor ama oncelerdeki gibi degil
allahim nolur cuma randevuya gitmeyim de yarin yada bu gece dogurayim hayirlisi ile
aha gene basladi sanciiiiiii:teytey:

çorumlju kız dedıydı dersın sen doğuracan bu gece..inşallah senınkılerde yalancı değildir benım sancılar gıbı...ebişim hayırlısıyla güzelim alalım bebeklerımızı kucağımıza nşallah sende cuma gunune kadar doğurursunda ultason yerıne gerçeğini göürüsün yavrununn

yok anam bacum benim bu gece de dogurmam ben bak demedi demeyin sabaha burdayim gene kafamçokkarıştı

canim sancilarin ne alemde ??? insallah dogum sancilarindir :1hug: sende dogurursun, bizde dogururuz veeeee dedigin gibi hepimiz dogururuz :dance: :dance: hoppidi hoppidi

benim bebis karnima iyice bastiriyor, karnim pek o kadar buyuk degil, ve geceleri iyice vurmaya basladi kac gundur böyle degildi, ebeye diyorum yapamiyorum dogurmak istiyorum zamani var diyor klava:
cocukda cikmak istiyor rahatlamak istiyor bu guzel havalarda gezdirseydim hele kis gelmeden naniknanik

ama kizlar gercekten cok cok az kaldiii :CüvCüv:

eh iste gece sancilarim vardi pek siddetli degil gene basladi gene siddetli degil ben dogurmak istiyorum yaws
insallah bugun dogururum hayirlisi artik yorulduk gercekten ikincisi cok zormus yaws :bbo:

Selam annişler ve hamişler nasılsınız?? Herkese güzel bir gün diliyorum.
ÇORUMLU cum canım senin bide ikinci ve bukadar sabırsızsın ha? GErçe hepsi ayrı bir duygu olsa gerek dimi. Canım Allah yardımcımız olsun hepimizin. ZAman daraldı birimiz başlayıncapatır patır dökülecezde açılışı yapamadık. AMa sen bugün yarın doğurursun gibi. Dua edelim. Benimde şafak 11 ama dayanamirem bacum!

günaydın güzel ama bi bebeği bile doğuramayan temmuz anneleri :roflol: :roflol:.. nasılsınız bakalımm bugün doğuran yok sanırım .. çorumlu rose inşallah doğum sancılarıdır çektiğiniz sancılar.. ben de hala sancı adına tık yokkk.. sanırım biz 41 haftamızıda bitiricezzzz:CüvCüv:

hosgeldin canim
neden gitmiyorsun hastaneye yaws bebege yazik sana yazik git bi gorun yaaaaaa

dün doktordaydım canım ..herşeyimiz normal nst de bendede sancı çıkmadı açılmada yok .. ultrasonumuzda ii çıktı .. beklicez salıya kadar bişi olmazsa suni sancı denicekler

dün doktordaydım canım ..herşeyimiz normal nst de bendede sancı çıkmadı açılmada yok .. ultrasonumuzda ii çıktı .. beklicez salıya kadar bişi olmazsa suni sancı denicekler

ha o zaman bi sey diyemeyecegim gitmissin doktora
hayirlisi artik ne yapalim
benim de yarin var kontrol bakalim ne dicekler insallah bugun dogururm da yarin gitmeye gerek kalmaz hastaneye git gel yorulduk vallaha
annem yoruldu oglum kardesim esim
herkes pesimden kosuyor yazik :lepi::lepi:
neyse ben gidim de biberonlari yikayim temiz olsun kizima aldigim kiyafetler yikaniyor sonra sereyim kurusun zaten herseyi hazir cantalarim annemlerde ben dogum yapacagim zaman getircek şakkıdı

bende bugün gıdıcem saat 1 de randevum var....bendede ağrım felan yok beya..bu aralar ishal gıbı birşeyıp söylemesı ayıp ondan karnım ağrıyo heralde...bakalım bugün ne dıyecek doktro nstyede bağlanırım heralde ağrı çıkacakmı görecez...

Çorumlucum ve rose17 cim (isimleriniz blmyrm)
Sıradakiler sizsiniz. Hayırlısıyla haberlerinizi burdan takip ediyoruz canım. Bizler içinde dua edin....

kızlar 9 ayı o kadar çabuk geçirdikki şu son iki haftadır zaman geçmek bilmiyooo.. inşallah kontrolleriniz ii geçer .. buraya sonuçları yazmayı unutmayın

selam kızlaaaaarrrr.drdan geldim azönce.1cm açılmam varmış.nstye bağlandım ağrı çıkmadı.bebişde gayet iyi dedi dr.zıpır zıpır zıplıyo.hafta sonu bi şikayetin olursa çok geçe kalmadan gel dedi.yok bişey olmazsa pazartesi sabah 7.30da gel.nstye bağlan artık doğurtalım seni dediii.:CüvCüv:tırstım ama çok.gene çatı muayenesi oldum.bu arada çok cesaretli olan ben epidural normal yapıcam sanırım.çünkü korkmaya başladım iiceee.:1shok:
sizler nasılsınız.doğuran yok sanırım.artık zamanımız doldu an meselesi hepimizi allah kurtarsın hayırlısıyla.
bu arada bugün evlilik yıldönümümüz.3 yıl bittiiii.canım kocam benim çok seviyom onu.
nasıl geçti 3 sene hiçbişey anlamadım valla.kızımda gelse dünyalar benim olacaktı ama hayırlısı artık.

corumlu 40 haftalık oldun bugün süren doldu dogurmadınmı kız sen ne nazlıymış seninkide hee :dance:

çiğdemcim evlilik yıldönümün kutlu olsun cnm .. bugün gelse bebişin ne hoş bir hediye olurdu ..

aslinda yarin doluyor canim gunu
41 haftalik dedi ebe bende bi sey anlamadim neyse yarin doluyor gunuz hayirlisi bekliyoruz
belki bu da abisi gibi gununu bekliyor gelmek icin
hayirlisi ile gelsin

Kizlar assagiya dogru cok agrilarim var, ayaklarim balon gibi bugunde..
yarina kadar beklemem lazim, insallah doktorlar bisey yapar da beni eve yollamazlar
dayanamiyorum artik ben yarin benimkide 41 haftalik oluyor

cigdemcik evlilik yildönümün kutlu ossun datlum ..

kizlarr dogurun artik .. okudukca icim daralioo klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…