- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
çorumlju kız dedıydı dersın sen doğuracan bu gece..inşallah senınkılerde yalancı değildir benım sancılar gıbı...ebişim hayırlısıyla güzelim alalım bebeklerımızı kucağımıza nşallah sende cuma gunune kadar doğurursunda ultason yerıne gerçeğini göürüsün yavrununn
canim sancilarin ne alemde ??? insallah dogum sancilarindir :1hug: sende dogurursun, bizde dogururuz veeeee dedigin gibi hepimiz dogururuz :dance: :dance: hoppidi hoppidi
benim bebis karnima iyice bastiriyor, karnim pek o kadar buyuk degil, ve geceleri iyice vurmaya basladi kac gundur böyle degildi, ebeye diyorum yapamiyorum dogurmak istiyorum zamani var diyorklava:
cocukda cikmak istiyor rahatlamak istiyorbu guzel havalarda gezdirseydim hele kis gelmeden naniknanik
ama kizlar gercekten cok cok az kaldiii :CüvCüv:
günaydın güzel ama bi bebeği bile doğuramayan temmuz anneleri :roflol: :roflol:.. nasılsınız bakalımm bugün doğuran yok sanırım .. çorumlu rose inşallah doğum sancılarıdır çektiğiniz sancılar.. ben de hala sancı adına tık yokkk.. sanırım biz 41 haftamızıda bitiricezzzz:CüvCüv:
dün doktordaydım canım ..herşeyimiz normal nst de bendede sancı çıkmadı açılmada yok .. ultrasonumuzda ii çıktı .. beklicez salıya kadar bişi olmazsa suni sancı denicekler