kızlar ben bugün yataktan iyi kalkmadım anlatamam size bir uyandım kalktım aya ayaklarım davul gibi şişmiş üstüne basamıyorum bide şimdi baldırlarım nasıl acıyor anlatamam sanki saatler boyu yürmüş gibi canım acıyor yürürken bu nedir güzel hamişlerim yaa offfff hic bir sorunum yokken birgünde tepe taklak oldum valla benneyaptımkisenağlama
Ay Kizlar Anlamiyorum Bir Tane çocuk Yapiyosun Vücudunda Hiç Görmediğin şeylerle Karşilaşiyosun Ama Eskiden 10 Tane Yaparmişlar.onlarda Bu Belirtiler çok Olmuyomuydu Acaba Düşüne Biliyomusunuz Kizlar Ya Vücutlari 10 Defa Kendini Hamileliğe Hazirliyo.berbat Bişey Yaa Ama Dayanikli Insanlar Vaallla
kız bunlar ödemmi :1shok:bende ödem yok diye biliyorum doktorda yok demişti dünde aslında bişey yapmadım hani yoruldum diye ona baglıyım ama yok eşimin iş yerinden arkadaşının hanımı dogum yaptı 30 haftadan sonra yandı demiş şişicek heryer falan ben bugün 30 haftama girdim sabahda şişiliklerle uyandım daha düne kadar hic bişeyim yoktu yani cok rahat girdim yataga uyumuştum :1no2:
kız bunlar ödemmi :1shok:bende ödem yok diye biliyorum doktorda yok demişti dünde aslında bişey yapmadım hani yoruldum diye ona baglıyım ama yok eşimin iş yerinden arkadaşının hanımı dogum yaptı 30 haftadan sonra yandı demiş şişicek heryer falan ben bugün 30 haftama girdim sabahda şişiliklerle uyandım daha düne kadar hic bişeyim yoktu yani cok rahat girdim yataga uyumuştum :1no2:
canım bence kafana takma sürekli bu şekilde devam ederse doktorunla konusursen o gerekli bilğiyi verir sana...belkide duyduklarından sonra psikolojik olarak şiştin
ah ahhhh ne diyim bilmem ki... 30. haftada şişmeye dua ederdim heralde. ben nerdeyse 16. haftadan beri şişiyorum ve hiç sebepsiz şişiyorum. önceden ayaklarımı uzatınca inerdi ama şimdi hep aynıyım. şişlikten ellerimin parmakları uyuşuyor. kessem hissetmem... tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim adasu; soğuk su kesinlikle iyi geliyor ve ara ara ayaklarını iyice yukarı kaldırıp uzat. evde olmanın avantajlarını kullan... bir de tuzla alakalı diyorlar ama ben 1 hafta tamamen tuzsuz yedim ve sonunda yine şiş ayaklarla tansiyonum dibe vurdu. ama tabi tuzu azaltmakta her açıdan fayda var. dün doktorum deniz suyunun da çok iyi geleceğini söyledi ama mevsim henüz çok erken bunun için...
canım ben cok fazla tuz kulanan bir insan degilim sadece sabah uyandıgımda şişilik vardı ayaklarımda şimdi yok cok şükür gecti sadece baldırlarımda agrı var biraz :bbo:
Yaa Kizlar Olmazki Ama Ben Sizun Içun Gobişimu Koydum Siz Bakmayunuz Kiruldum Daaa
geçtiyse iyi... yorgunluktan falan olmuştur.. benim de geçseler keşke.... saat 3'ten sonra ağrı feci oluyor... bi de çalışıyorum bu ayaklarla... senağlama
yazık canım sanada yaa ayy berbat bişi sen bide sürekli cekiyosun allah yardımcın olsun:1hug: