Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar bakın ne buldum

Internet diliyle bu haftanın özeti:
Bebeğin yüklenmesi %66 tamamlandı ve kalan tahmini süre 13 hafta. Yüklenme hızı ise sabit ve bu hızı artıramazsınız, ancak sürekli sorunlara odaklanarak hızı düşürebilirsiniz.
Bebeğiniz kendi kendine yüklenmeye devam ederken ona göz kulak olmaya devam edin, ancak diğer işlerinizi de sürdürün.

alıntıdır...

bu kac haftalıktan bahsediyor şakkıdı30 haftalık yokmu sırnaşık şey

bu kac haftalıktan bahsediyor şakkıdı30 haftalık yokmu sırnaşık şey

YAA SEN BIRAK ŞU 30 HAFTALIĞI DÖVÜCEM SENİ HAAA.VALLA BEN ALIŞTIM İKİMİZİNKİ AYNIYDI ŞİMDİ KISKANIYORUMMMM.ŞAKA ŞAKA ALLAH SAĞLIKLA GELMELERİNİ NASİP ETSİNNyerimseniben

YAA SEN BIRAK ŞU 30 HAFTALIĞI DÖVÜCEM SENİ HAAA.VALLA BEN ALIŞTIM İKİMİZİNKİ AYNIYDI ŞİMDİ KISKANIYORUMMMM.ŞAKA ŞAKA ALLAH SAĞLIKLA GELMELERİNİ NASİP ETSİNNyerimseniben

ya benimde salı günü 30. haftam dolucak sabırsızlıkla bekliom sanki 30 lu haftalara gelince az kalmış gibi oluyor ya psikolojik walla ööyle sabırsızlanıyorum:asigim:a.s.:sm_cool:

YAA SEN BIRAK ŞU 30 HAFTALIĞI DÖVÜCEM SENİ HAAA.VALLA BEN ALIŞTIM İKİMİZİNKİ AYNIYDI ŞİMDİ KISKANIYORUMMMM.ŞAKA ŞAKA ALLAH SAĞLIKLA GELMELERİNİ NASİP ETSİNN

Bende birden 30 oldugum icin hem şaşkın hemde mutluyum valla daha az kaldı sanki jeyyar

ya benimde salı günü 30. haftam dolucak sabırsızlıkla bekliom sanki 30 lu haftalara gelince az kalmış gibi oluyor ya psikolojik walla ööyle sabırsızlanıyoruma.s.

canım evet piskolojik vallahi 30 oldum sanki daha az kaldı bir kac hafta sonra alıcaklarımı hemen bugün aldım valahi ee haziranın 20den sonra hazır kıta beklemek lazım sırnaşık şey ayy cok heycanlandım :eek:

Kızlar bugün amcamın kızının bebek mevlütü var. bugün bebeğimiz tam 19 günlük.. Bakalım benim için staj olacak. neler oluyor neler yapılıyor iyicene öğrenip size anlatırım. Giyindim süslendim kuaföre gittim fön çekip saçımı ördürttüm. Çok güzel bir hamile oldum. Ay çok heyecanlıyım. Hastanede gördüğümde ufacıktı. Şimdi nasıl bir şey oldu acaba...

bende bugun hava guzel gorunuyor bahceye gidecez oglum bahcede sallansin parkinda
bende annemle oturcaz bahcede hava alcaz piknik yapcaz oh be dunya varmis evde kalmak baydi ha :)

günaydın kızlar,dünden beri hiç girmedim bizim takvimler yok kaldırıldımı acaba ?

Valla ya insanın değişikliğe ihtiyacı oluyor. Bizde yarın sabah kır kahvaltısına gitçez. Ama ben istemiyorum. Çünkü eşim ata binecek. Ben binemiyeceğim içim gidecek. Off off. Oğlum bir doğsun. Onuda taylara bindireceğim...

Valla ya insanın değişikliğe ihtiyacı oluyor. Bizde yarın sabah kır kahvaltısına gitçez. Ama ben istemiyorum. Çünkü eşim ata binecek. Ben binemiyeceğim içim gidecek. Off off. Oğlum bir doğsun. Onuda taylara bindireceğim...

kiz binsin bi sey olmaz sende bebek dogunca binersin insallah sırnaşık şey

neyse benim anney daha uyuyomus oglende dogru gidecez bahceye :1closedeyes:

burda hava hiç guzel değil..gece yagmur atıstırmıs, basık bir hava var...
bacaklarım daha dogrusu dizimin alt tarafı agrıyor bugun...akşam olup eve gitsek çok süper olacak...

kiz binsin bi sey olmaz sende bebek dogunca binersin insallah sırnaşık şey

neyse benim anney daha uyuyomus oglende dogru gidecez bahceye :1closedeyes:

Yok ona birşey olmasından içim gitmiyor canım. Ben binemiyorum diye içim gidiyor. Bende çok seviyorum ata binmeyi..

Yok ona birşey olmasından içim gitmiyor canım. Ben binemiyorum diye içim gidiyor. Bende çok seviyorum ata binmeyi..
aman bıdısım;
uzuldugun seye bak.sende dogurduktan sonra bınersın.ama esın hıc hamıle kalamayacak:)))))) sırnaşık şeyonu dusun.hıc hasaayamayacagı bır tecrube:)))
sen gobusunu gere gere gez kırlarda.acısını cıkarırsın bebısın dogunca:))))))))))sırnaşık şey
ıyı eglenceler canım.gobusunu oksa benım ıcın:))))))

günaydın kızlar...burda hava çok kapalı .. halbuki benim gezme planlarım vardı..güme gitti.. yarına inşallah

günaydın kızlar...burda hava çok kapalı .. halbuki benim gezme planlarım vardı..güme gitti.. yarına inşallah

YESİNLER SENİN GEZME PLANLARINI :))
BENİMDE GEZME PLANIM VARDI AMA, İSTANBUL YAĞMURLU.
AMA NE OLURSA OLSUN AKŞAM DIŞARI ÇIKACAĞIM.
ARKADAŞIMIN DOĞUM GÜNÜ. :))
ASLINA BAKARSAN DİNLENMEK İSTİYORUM AMA, YAKIN ARKADAŞIM GİTMEZSEMDE OLMAZ :))
( Kambersiz düğün olmaz :roflol: )

Günaydın herkese... Burda da hava kapalı. Gece gökgürültüsü vardı ve ben korkarım gökgürültüsünden :KK43:(( uyayamadım doğru düzgün.

aman bıdısım;
uzuldugun seye bak.sende dogurduktan sonra bınersın.ama esın hıc hamıle kalamayacak:)))))) sırnaşık şeyonu dusun.hıc hasaayamayacagı bır tecrube:)))
sen gobusunu gere gere gez kırlarda.acısını cıkarırsın bebısın dogunca:))))))))))sırnaşık şey
ıyı eglenceler canım.gobusunu oksa benım ıcın:))))))

Haklısın canım ya şöyle göbişi gere gere gezeyim.... O bana imrensin demi... Ama bir doğurayım acısını çıkartçam...

kızlar bişey sordum ama kimse cevap vermedi sizdemi bilmiyorsunuz bizim takvimlere neoldu,hiçkimseninki yokk.:uhm:

X