- 19 Eylül 2007
- 1.172
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hastanedeyim .. ama kontrole geldim.. ekim ayından hamile kalıp doğurmayan bi sen kaldın dedi doktorum:)) 41 hafta dolunca yatıracakmış beni .. nst de sorun yok usg ye gircem şimdi .. herkesi öptümm
valla canım bılmıyorum yarın gıdersek bır hafta daha bekleyelım derse deli olurummm heralde ....ya öyle dıyecek yada plesantanın durumuna göre suni sancı verelim dıyecek ..sunu sancıdanda korkuyorum yaaa...inşallah bu hafta sonuna kadar alırız bebklerımızı kucaklarımıza...
cnm yaa.. senin kız hepsinden nazlı çıktı .. benim de sat 15 ekim.. geçtiğimiz pzts günüm sat a göre doldu yani .. ama usg ye göre önümüzdeki pzts son ..
arada türkü çığırıyom iyi geliyor sen de yap " gelmezsen gelmeeeee , gelmezsen gelmeeee" naniknanik tatlicadiarzu
[COLOR="Purple"]kızlar 1-2 saatte bır belıme bii saplanıyor gıbı ama başka bişi yok acaba bızım oğlan gecekmı onun sancısımıkı bunlar...bıde iççamaşırırm sürekli ıslanıyor değiştirmekten bıktımm..ama sadecce beyaz krem karışımı bır sıvıı..bu günlerde ıyıce artı doğum yaklaşınca öylemı oluyorkı...[/COLOR]