Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar hastanedeyim .. ama kontrole geldim.. ekim ayından hamile kalıp doğurmayan bi sen kaldın dedi doktorum:)) 41 hafta dolunca yatıracakmış beni .. nst de sorun yok usg ye gircem şimdi .. herkesi öptümm

kızlar hastanedeyim .. ama kontrole geldim.. ekim ayından hamile kalıp doğurmayan bi sen kaldın dedi doktorum:)) 41 hafta dolunca yatıracakmış beni .. nst de sorun yok usg ye gircem şimdi .. herkesi öptümm

cnm yaa.. senin kız hepsinden nazlı çıktı .. benim de sat 15 ekim.. geçtiğimiz pzts günüm sat a göre doldu yani .. ama usg ye göre önümüzdeki pzts son ..

arada türkü çığırıyom iyi geliyor sen de yap " gelmezsen gelmeeeee , gelmezsen gelmeeee" naniknanik tatlicadiarzu

benimde 16 ekimsata göre 2 gün önce doldu.yarında ultrasona göre doluyo.bizim kızın bambaşka planları var sanırım.hicri miladi takvim sallamıyo pek.

yok be nerdeee perıhancımm şimdi geldım bende mısafırlerım vardı dün geceamcamla yengem geldıler yoldan köye otobus olmadığından bızde kaldılar..onları uğurladım da anca gelebıldım...nerde yaaaa valla çatlıcam artık bugün çok ağrım var adet sancısı gıbı ..yarın kontrol var bakalım ne olacakkk yaaa...hayırlısı ıle artık gelseler bııı....

valla canım bılmıyorum yarın gıdersek bır hafta daha bekleyelım derse deli olurummm heralde ....ya öyle dıyecek yada plesantanın durumuna göre suni sancı verelim dıyecek ..sunu sancıdanda korkuyorum yaaa...inşallah bu hafta sonuna kadar alırız bebklerımızı kucaklarımıza...

inşallah canım hayırlısıyla..........................

benimde 14 ekim canım .. haftaya salıya kadar bişi olmassa suni sancı deneyecekmiş.. bu kadar kaldığına göre bari kilolu olsa daha yeni 3500 olmuş zilli.cumartesiye randevu verdi. bende inşallah cuma akşamı sancılanır doğurururmdedim :)) türkü fikri fena değil belki inatlaşırda gelir :roflol:

çorumlu herkes doğuracak ben en son gidicem canım sen içini ferah tut .. :roflol:

yaa dün bi rüya gördüm sabah kalktım güldüm halime.yarın randevum varya bilinç altı yapmışım.dra gidiyorum çatı muayenesi yapıyo açılma yok diyo.ama sunni sancı vercem diyo dr.bende sunni sancıdan korkuyorumya ya dr bey ozaman epidural yapın diyorum.pis pis gülerek olmaaaaazzzjeyyar diyo.ozaman sezeryana alın beni diyorum.gene olmaaaaazzzjeyyar diyo.hep sırıtıyo amajeyyar.bağırırım bende oz<aman diyorum gene gülüyo:roflol:.bi sinir oldum ki.drumda doğan kocatepe:lepi:hani şu uzamn tvde felan izlediğimiz kıvırcık dr.ay delürüyom sanırsammkafamçokkarıştıgamyoncuiremsu:1shok:naniknanik

canım bilinç altı işte ..inşallah kolay bi doğum olur canım .. sanırım normal doğum düşünüyosun

[COLOR="Purple"]kızlar 1-2 saatte bır belıme bii saplanıyor gıbı ama başka bişi yok acaba bızım oğlan gecekmı onun sancısımıkı bunlar...bıde iççamaşırırm sürekli ıslanıyor değiştirmekten bıktımm..ama sadecce beyaz krem karışımı bır sıvıı..bu günlerde ıyıce artı doğum yaklaşınca öylemı oluyorkı...[/COLOR]

canım benim bence çok fazla düşünme yarın kontrolün var nasıl olsa sakin ve rahat ol nasıl olsa doğacaklar allahın izniyle hep orada kalcak halleri yok bende çok sabırsızlanıyorum ama beklemekten başka çaremiz yok sanırım.......

oy oy masallah cogunuz 39 uncu haftanizi bitirmek üzeresiniz.. bebis dogunca zaman cok hizli gecio .
bi cok seye zaman bulamiyo insan ..
allah yardimciniz olsun kizlar .. en kisa sürede kurtulursunuz insallahh

slm kızlar benimde yarın kontrolum var ama ben doğurmayım diye bakıyorum gene mantar oldum çok fena vajinam vulvam şişti bu halde doğuramam heralde ödemli iltihaplı gibi oturamıom yürüyemiom çok fena ya bana dua edin nolur önce iyileşeyim sonra sancım gelsin. 6 tane iğne yedim ama çok az indi bakalım yarın ne dicek doktor heralde bi 6 tane daha yerim iyişeyimde bir an önce hayırlısıyla inş

ben sizin yazilarinizi okuyunca cok heyecanlaniyorummm ya ne guzel anne olcaksiniz hepinize kolay dogumlar diliyorum ben daha 1 aylik hamileyim yolum uzun. umarim meleklerinizi en kisa zamanda kucaginiza alirsiniz.

az kaldı kız bıkaç güne çıkacaklar inşallah sabret gülümmmm.............böyle kandırıyoz artıkkk ne yapalımm gelelceklerı yokk..

kizlaaaaaar, bugun ebeye gittim, tansiyonum ve bebegin kalp atislari iyiydi,
cuma gunu ultrasyona gidecem, bebisimi görecem aylar sonraaa cok heyecanlanliyim :)

cuma gunu karar verecekler galiba ne olacagina, durumum git gide agirlasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…