merhaba arkadaslar..
çok sıcak ya...bu sıcaklarda hamilelik hiç çekilmiyor...ne yesem agzımın tadı çok bozuk ya...neden bu şekildeki...
çorumlucum hadi hayırlısı olsun...
uzun zamandır giremiyodum ara ara bakıp takip ediyorum ama sizi kızlar bu dediğiniz sancıları ben 20 25 gündür cekiyorum tutuna tutna yürüyorum her üç günde nstdeyim sancılarım 99 da ve cok sık ama ne acılma ne nişan nede su var cok cekiyorum cok hele sertleşmeler beni yedi 39+ 4 oldum ama hala tık yok depresyon halt etmiş rapor alacam valla psikolojim bozuldu doguramıcam gibi geliyo benim gibi olan varmı aranızda kimi duysam sancılı doguma gidiyo bi ben beceremedim of offfffffffffffffffffff
Kizlar şimdi doktordan geldim nSTYE bağlandimm.herşey normal dedi doktorum suyu iyiymiş plesantada yavaş yavaş kireçlenmeye başlamiş ama tehlike yok dede kanala inmiş iyicee..bizim beyefendi bir hafat içinde gelir dedi eğer gelmezse haftaya cuma gene kontrole gelirsin dedi ama muhtemelen ozamana kadar beklemeycekmiş..
çorumlucum o ağrilar bebeğin kanala yerleşmesindeki ağrilar olabilir canim..bende 2 gün çektim onu ama şimdi yok..zaten ağri gelirse doğum başlar dedi... Ay kizlar çok heyecanlandim nasil yani şimdi bir hafta içinde oğluşuma kavuşacakmiyimmm...ayyy:dance::dance:
kızlar elim yuzum ayaklarım acayip şiş...sıcaklarda tetikliyormu nedir..aynada kendimi görunce tanıyamıyorum valla
sancilarim gittiydi gene geldi kizlar gene saat tutmaya basladim allahim nolur kurtulayim hayirlisi ile artik
annemler falan dio bugun yarin dogurursun ay insallahhhhhhhhhhhhhh