Temmuz Anneleri Buraya....

darısı basımaaaaaaaaaaaa benimki bu sancılarla hala tepelerde inmiyo acmıyo bu velet rose kac haftalıksın canım sancı cıkmadımı nstede

ya çizgiler gayet normaldı sancı felan çıkmadı sanırım doktro gayet normal dedı ama bu hafta içinde büyük ıhtımal gelır ıyıc aşağı inmiiş dedı bilmiyorum artık canım beklıcezz
çorumlucum hayırlı haberlerını beklıyoruz ınşallah sağ salım alırsın kıkzını kucağın aen kısa zamancda

çorumlu cadı ne oldu canım seni merak ettik hepimiz hiç iyiye dair işaret yok mu açılman sancın ağlama tatlım ya bak içime doğuyor çok çok az zamanın kaldı

gunaydın kızlar...
çorumlucum ne oldu sonuc ne canım...

dun akşamdan beri karnım asırı derecede gergin ve agrım var...sabaha kadardöndum durdum...rabbim hayırlısıyla bebişlerimize kavusmamızı sağlasın...pazartesi gunu sabah doktor kontrolumuz var bakalım ne olacak...prensesimiz ne zaman gelecek...

Günaydın sevgili temmuz anneleri ve minikleri,
corumludan bi haber yokmu kızlar, doğurdu herhalde o da,
Herkezi öpüyoruz,

Arzu & Ecenas

Günaydın arkadaşlar. Henüz doğurmadım. Bizim Ege bey gelmiyor. Dün doktora gittik. Ege bey 4 kilo gözüküyor. Bu yüzden normal doğum yapamıyorum. Bebiş çıkamıyormuş. Çatım bebeğin kilosuna göre darmış. O yüzden 22.07.2008 tarihinde sabah sezeryana gidiyorum. Hiç istemiyordum ama mecburen sezeryan olacağım. Oğluşumun kemikleri çok iriymiş. Doğduğunda 1 aylık bebeğe eşit olacakmış. Suyum herşeyim güzelmiş.Beklemenin bir anlamı yok normal olamıyacakmış. Bu arada benim doğum günüm 22. aralık, eşimin 22 haziran, oğlumun 22 temmuz. 22 bizim uğurlu rakamımız oldu. bol bol dua edin. Şimdiden uyku muyku kalmadı bende korkuyorum....

bıdışım hayırlısı olsun canım inş. kolay bi doğumun olur yavaş yavaş bizede sıra geliyo allah hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın arkadaşlar. Henüz doğurmadım. Bizim Ege bey gelmiyor. Dün doktora gittik. Ege bey 4 kilo gözüküyor. Bu yüzden normal doğum yapamıyorum. Bebiş çıkamıyormuş. Çatım bebeğin kilosuna göre darmış. O yüzden 22.07.2008 tarihinde sabah sezeryana gidiyorum. Hiç istemiyordum ama mecburen sezeryan olacağım. Oğluşumun kemikleri çok iriymiş. Doğduğunda 1 aylık bebeğe eşit olacakmış. Suyum herşeyim güzelmiş.Beklemenin bir anlamı yok normal olamıyacakmış. Bu arada benim doğum günüm 22. aralık, eşimin 22 haziran, oğlumun 22 temmuz. 22 bizim uğurlu rakamımız oldu. bol bol dua edin. Şimdiden uyku muyku kalmadı bende korkuyorum....

bıdışım seni göremeyince bende doğuma gittin sandım .. olsun canım .. bebeğinle sağlıklı bi şekilde sezeryandan çıkın inşallah .. ayy günün belli oldu ne güzel ..güzel haberlerini bekliyoruz

Teşekkür ederim kızlar. İnşallah 3 gün sonra bebişim kucağımda olacak.... Darısı başınıza... Çok beslemişiz haytayı...

hayırlı olsun bıdış...
güzel haberlerini bekliyoruz...
normal doğum için hiç stres olma,benim başıma gelenleri düşünsene...bazen sezeryan en doğrusu olabiliyor...bu arada ben kolaycacık normal doğum yapanları(epiduralli)okuyunca kendime sinir oluyorum...çevremde de bu şekilde kolayca doğuran o kadar çok kişi duydum ki,üzülüyorum bi beni mi buldu aksilikler diye...
dr la konuştum benim o şekilde(9cm açıklık)daha 2-3 saatim varmış...düşünün,o kadar sancı çektim,4 saate yakın doğum masasında kaldım,ölüyordum,bittim dedim...ama daha 2-3saatim varmış...anlamadım ben bu işi...gerçekten çok zormuş

bıldışım canım hayırlısı olsun alllah yardımcın olsunn...inşallah bebeğini sağ salim alırsın kucağına..sana dedım okadar yeme dıye işte olacağı buyduuu:roflol::roflol:

bıdısım senin ve bebeğin için hayırlısı ne ise o olsun...3 gun artık heyecandan gecmezde sana...darısı bizlere bakalım ne olacak

kızlar
ben izne ayrıldıgımdan beri hiç sütyen takmadım...takarsam sıcaklardan ve göbekten dolayı(gogusumun altına gelen yer surtuyor) yara oluyor..sizler ne yapıyorsunuz..

arkadaşlar merhaba;

bende temmuz annesiyim...ve 4gün sonra kızımın doğum günü var...:1rolleyes:

Sağolun kızlar ama çok heyecanlıyım. Dün sabahtan beri hiç uyumadım. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Bir an önce gelsin geçsin

bıdış allah kolaylık versin hadi gözün aydın.
ahh çorumluuu bu gidişle senle ben bu sayfanın ebedi hamişleri olucasss.

X