çorumlucum az kaldı sabret canımmm...ınşallah bızde 10 gün içinde alacağız yavrularımızı kucaklarımıza...bu arada ben bugün 2 de doktora gıdıcem bakalım son durumumuz ne olacak..hadi hayırlısı ınşallahh....
Günaydın kızlar bugun pek bi sessiz siniz temmuz anneleri nerdesiniz yoksa hepiniz doğumamı gittiniz,,:1shok:
Bu arada kimdi o bize sıranızı bekleyin diyeniniz bakın biz 2 arkadaşımızın doğumlarını kutladık bile hadi hadi biz sizden hızlı cıktık :dilcikar:
Hadi kızlar hadii sizlerden de bekliyoruz müjdeli haberler:dance:
ay bendim canımm ağustos anneleride doğumlara gitmiş.. ya ben kendimi nerden atsam da doğuma gitsem .. koltukların üstündemi zıplasam:roflol: :roflol: :roflol:
yok kıs çorumlu yalancı sancıdır onlar:roflol:seninki 42 haftayı doldurcak ağustos annesi olcan sennaniknanik
canım doğuracaksın bence,içime doğuyor
az kalmıştır sabret
çorumlu bacım etme yaa nolur sen gideceksen dua etde bende gideyim.valla depresyona giriyom artıkınn yaaaff.senağlamakafamçokkarıştıay benim az sancim var ay sukurler olsun insallah siddetlenir de giderim ya bikdim haaaaaaaa
senağlamaçorumlu bacım etme yaa nolur sen gideceksen dua etde bende gideyim.valla depresyona giriyom artıkınn yaaaff.senağlamakafamçokkarıştı