Temmuz Anneleri Buraya....

çorumlucum az kaldı sabret canımmm...ınşallah bızde 10 gün içinde alacağız yavrularımızı kucaklarımıza...bu arada ben bugün 2 de doktora gıdıcem bakalım son durumumuz ne olacak..hadi hayırlısı ınşallahh....

ben ağustosta doğuracam gibi geliyo niyese laelaelaelaelae laelaelaelaelae

günaydın şekerımm..valla kendımı korkutmak istemıyorum o nedenle öle dıyorum aynen banada öle gelıyo yaaa..bu oğlan gelmıcek galıbaa

ay bendim canımm ağustos anneleride doğumlara gitmiş.. ya ben kendimi nerden atsam da doğuma gitsem .. koltukların üstündemi zıplasam:roflol: :roflol: :roflol:

yok anam yokk bizimkilrin geliceği yok.biz ağustos eylül gibi doğururuz herhaldee.hele benimki bi gıdımcık bilem açmamış orasını.nasıl çıkcakki.oofffff offfff.dertlendim gene yaff.

göbeği düştü a.s çok mutlu oldum,sanki büyümüş gibi geldi
bugün sağlık ocağına gidicez kontrole,bakalım ne diyecekler...
ayrıca sarılığında da düşme var,çok şükür toparlanıyor oğlum a.s

yaa bi de bu çizelgeyi nasıl yapıyoruz,Allah rızası için birisi el atsa :uhm:
bugün benim oğluşum 10 günlük,çizelgeyi değiştiremiyorum :asigim:

yok kıs çorumlu yalancı sancıdır onlar:roflol:seninki 42 haftayı doldurcak ağustos annesi olcan sennaniknanik

yok kıs çorumlu yalancı sancıdır onlar:roflol:seninki 42 haftayı doldurcak ağustos annesi olcan sennaniknanik

tovbe de kiz oluyorum vallaha cok aciyorrrrrr
sesim solugum kesiliyor yawsssssenağlama
ay allahim nolur bu aksam hastanede olayim kurban oldugum allahim
ole gulme yaws de get dua et de corumlu hayirlisi ile dogursun sunu diye :lepi::lepi:

merhaba arkadaslar..
çok sıcak ya...bu sıcaklarda hamilelik hiç çekilmiyor...ne yesem agzımın tadı çok bozuk ya...neden bu şekildeki...

çorumlucum hadi hayırlısı olsun...

saat 10.56 da basladi sancilarim ara ara gidip geliyor allahim nolur bugun olsun
neyse bende kalan utuledigim kiyafetleri cantama koyam ne olur ne olmaz demi kizlar kizimin herseyi hazir:lepi::lepi:

senağlamaçorumlu bacım etme yaa nolur sen gideceksen dua etde bende gideyim.valla depresyona giriyom artıkınn yaaaff.senağlamakafamçokkarıştı

vallaha canim hepimiz icin dua ediyorum
bi saatir sanci cekiyorum
5 6 dk arayla
simdi ben annem gelio beni almaya komsularina gidecem ve hastane oraya yakin daha cok agrim olursa beni onlar goturcek cunku annem calisiyor
ay ben nasil haber vercem size ya kimse istemez benim numarami :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…